Kahviongelmani taisi saada selityksen, nuuhkaisin irrotettavaa vesisäiliötä ja se haisi karmealle, vaikka ennen käyttöön ottoa sen läpi on mennyt useita kannullisia kuumaa vettä ja sen jälkeen laitetta on käytetty ainakin pari viikkoa. Pesin sen vielä tiskiaineella, haju ei kyllä täysin poistunut, ja kahvi maistuu yhä pahalle. Jospa odotan jonkin aikaa ennenkuin ostan sen mokkamasterin.... voi tätä muovien ja myrkkyjen maailmaa. (jos se oli tehty väärästä, sulavasta muovilaadusta ja sen tähden alennuksessa
)
Taisit ratkaista meidänkin mökkimme kahviongelman. Sen maku siellä on paljon huonompi kuin täällä kotona. Olemme laittaneet sen rautapitoisen kaivoveden piikkiin. Keväällä viemme aina kahviveden kaupungista kanisterissa (muovisessa tietysti) eikä maku silti paljon parane. Vähän vain.
Keitin on melläkin siellä Philips, täällä Moccamaster.
Heitän sen pois , ostan tänne uudemman masterin ja vanha mökille.
Onhan toki ne vanhat konstitkin käytössä. Vesi keitetään teräskasarissa, porot metallisuppiloon, se teräskahvipannun suulle ja sitten lorotellaan vettä pieni erin porojen päälle. Vehkeet löytyy vielä. Näin tehtiin 1970-luvulla.
