Keskustelu > Tapahtumatiedot

Nuortenseurat Haapavedellä lauantaina 16.4

(1/2) > >>

m.k:
Eli Haapavedellä järjestetään nuorten kotiseurat, paikkana Salmikankaiden koti Haapavedellä, Elfvinginkuja (  Haapaveden cityssä Vanhatien varressa, kansalaisopiston vieressä). 17.00 eteenpäin kuitenkin kaikki nuoret, ja vanhemmatkin tervetulleita. Yöpyminenkin onnistunee jotenkin, jos kauempaa on halua tulla. Siitä yhteys minuun, jonka kännykännumero sijaitsee viestin alalaidassa.

Paikalla myös Mika Nuorva, ja tietenkin minä joka asiasta tänne ilmoittelenkin.

Haapavesihän on kätevästi kaikkien yhteyksien varrella, paitsi jos ei satu asumaan Haapavedellä. Kuitenkin Ylivieska-Haapavesi välillä onnistuu jonkinlainen kyyti äitini Leena Kälviän toimiessa yhden henkilöauton kuljettajana. Miksukin lupaili että kyyti järjestyy mahdollisesti hänenkin mersussaan jos tarvetta ilmenee. Eli minulle kannattaa soitella, jos Ylivieskasta tai liepeiltä on kyytiä vailla. Katsellaan sitten yhdessä miten olisi järkevintä.

Eli jos kiinnostus heräsi, ja haluat viettää mukavan lauantai-illan hyvässä tai erinomaisessa seurassa, niin soitelkaa minulle numeroon 050-379 6701. Mielellään kolmen jälkeen iltapäivällä. Ei mielellään tekstiviestejä, helepompi hoitaa asiat ihan puhumalla. Ja kun minä en oikein jaksa niitä viestejä edes kirjoitella...

Ja tulukaa toki rohkiasti kauempaakin, ei muuta ku soitto tänne ja katellaan majotuksen tapasta!

Sanneli:
Joo, pitääpä muistaa soittaa. Onkohan tänään liian myöhäistä? Mutta minä ja ehkä Ennord ollaan tulossa.

m.k:
Jepjep, hauskaa oli ja mukavasti porukkaa Haapavedellä, toivottavasti saadaan joskus aikaan uudetkin seurat tälle alueelle...

Sanneli:
Jawohl.

Tuo on nyt tarttunu jostain. Mää sanon koko ajan jawohl tai hyvä kysymys. Mikä ei kyllä liity tähän mitenkään ja mikä nyt ihmisiä varmaan hirveesti kiinnostaaki. :roll:  :roll:

Ennord:
Joo kivaa oli Haapavedellä. Minulle oli ensimmäiset muualla kuin Hpj:llä tai Herättäjäjuhlilla olevat seurat. Ja talo oli aivan mahtava! :) ihq..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta