Keskustelu > Testialue

Parannusehdotus herattajan verkkokaupan toimintaan

(1/3) > >>

Hanna:
Olen ollut oikein tyytyvainen herattajan verkkokauppa joka on kiva ja kateva, mutta.....olin saada harmaita hiuksia kun yritin sorvata osoitekenttiin tata mun nykyista osoitetta! Eli voisko ulkomaiden kohdalla olla mahdollista vaan laittaa osoite 'vapaasti', koska kaikkialla maailmassa ei oo osoitteet aivan samanmoisia kun meilla Suomessa.

Liisa:
Huomaan tuon hankaluuden. Ulkomaille tilauksia taitaa olla aika olematon määrä ja Suomen tilauksillehan tuo on nyt tosiaan osoitekyselyineen sorvattu. Ei turhia kenttiä täytettävänä tai ihmeteltävänä silloin, kun niitä ei tarvitte. Mutta oikein hyvä huomio ja pointti.
(En ole muuten äkkiseltään yhtään varma siitäkään kuinka toimituksiin ulkomaille suhtaudutaan.)

Valistapa kuitenkin tyhmää nyt; mitä lisäkenttiä siinä pitäisi olla? (maakunta tms., mitä olennaista puuttuu..?) Se erityinen lisäkenttä "vapaalle osoitteelle" taas voisi saada unohtamaan jotain oleellista - sikäli mikäli lisäksi ei kysyttäisi "standardirivikohtaisesti" osoitetta.

Nyt voi kyllä lisähuomautukset tilaukseen, kuten esim. vaikeampimuotoisen osoitteen, kertoa tilauksen lisätietokentässä - siitä menee perille.

Hanna:
Ymmarran kylla pointtisi Liisa! Ajattelin vaan kun siina oli viela erikseen se maakohtakin mista valita...Niin siis kyllahan taalla nuo osoitteet on aika toista ku meilla, siis esim. mun osoite on tata nykya muodossa: Ensin on mun nimi, sitten on c/o ja sen pariskunnan nimi jonka aupairina oon. Sitten on talon nimi eli meidan tapauksessa Koivisto, vaikka ei se ookkaan kenenkaan sukunimi. Sitten on kaksi paikannimea (joista kumpikaan ei ole kylla kylan nimi, jossa me asutaan). Sitten on piirikunnan eli countyn nimi eli taalla Co. Meath ja sitten maa eli Ireland. Koko osoitteessa ei oo ainuttakaan numeroa!

Sain ma sen osoitteen siihen sorvattua, mutta ymmarratte varmaan et kylla siina oli vahan hommaa saada kaikki oikeelle kohdalleen!

Liisa:
Ai niin, unohdin tähän vielä kommentoida. Eli kyllä sitä lähetellään ulkomaillekin, varmistin, ei hätiä!
Ja ja, yritän pitää mielessä ja työlistalla tuon osoitekenttien muokkauksen.

Kristian:
Miten olisi sellaisen pampulan tekeminen mihin voi rastittaa, että asuuko Suomessa vai ulkomailla. Jos valitsee Suomen, tulee näkyviin normaali osoitekenttä, jos ulkomaat, tulee vapaampi osoitekenttä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta