Keskustelu > Tapahtumatiedot

Uudenmaan nuorten alutapahtuma 22.-24.4.!

<< < (5/5)

Sanneli:

--- Lainaus käyttäjältä: "m.k" ---1) Minkä takia pitää olla joku mukakiinnostava teema (esim. nurmon pikkujoulut, kerätään ne kännykät ja kellot. en ymmärtänyt, ja sitten se lauantaina kun se ukko kävi, niin oli niin vanha ja valmiiksi keskusteltu aihe ettei mitään järkeä). Eli jos ei mitään järkevää tule mieleen, niin sitten ennemmin ilman mitään koko viikonlopun kantavaa teemaa. Ei sitten E-Pohjalaiset loukkaannuta, mukavaahan siellä oli!
--- Lainaus päättyy ---
Sehän oli parasta ko ei niitä kelloja ollu! Aluksi se tuntu vähän kurjalta ko piti jättää ne kellot ja kännykät kaappiin, mutta kaikki meni ihan pilalle ko me nähtiin lauantaiaamuna ruokalassa yks peittämätön kello ja oli ihan kamalaa saada tietää mitä aika oli vaikka varsinki mun kaveri oli ihan hermona ko sen piti sen kännykkä luovuttaa. Sielä oli hauskaa :D

Laura:
Sen takia mennään ulos vaikka olisikin huono ilma, koska niin on suunniteltu. Ja mahdottoman hienojen ja monien ihmisten suurta vaivannäköä ja suunnittelua vaatineiden ohjelmanumeroiden perumistahan ei kukaan halua.

Ja Aamisuun takia ei ainakaan kenenkään tarvitse ostaa sadekamppeita tai niihin väkipakolla pukeutua. Tämän kaiken ennakkoilmoittelun tarkoituksena on vain saada ihmiset varautumaan ulkoiluun ja siihen, että uudet trendifarkut voivat liikaantua jos juuri ne päättää jalkaansa ulko-ohjelman ajaksi laittaa.

Muutenkin kiva että juuri tämän meidän tapahtumamme ilmoitusluontoiseen topikiin päätit tulla purkamaan huonoja kokemuksiasi tapahtumista. Ne varmaan voisivat kuulua jonnekin ihan muualle.

PP:
Noniin... Aamisuu takana ja hauskaa oli. Oli äärimmäisen hauskaa leikkiä enkeliä ja kulkea melkeen koko ilta siivet selässä.. ja tietysti syntien peseminen oli kivaa :)

taeq:
Vielä minunkin puolestani suuri kiitos kaikille osanottajille..! :) Ensi vuonna toivottavasti uudestaan.

Jos joltakin ihanalta ihmiseltä löytyisi aikaa/energiaa kirjoittaa vapaamuotoista selontekoa viikonlopun kulusta, olisi mukavaa saada sellainen noille Aamisuu-sivuille lisättyä. Ihan kiusaksi kaikille tapahtuman missanneille tietenkin :D (Mailia saa lähetellä osoitteeseen taeq@welho.com) Myöskin rastiseikkailutarinaa yms. lisäilen näkösälle mahdollisesti vielä tämän viikon aikana.

Ja vielä, muistakaa lähetellä kuvianne Liisalle, että saataisiin niitä sitten kuvasivustolle. Eipä muuta tältä erää. Törmäillään taas Ylermissä! :)

Sanneli:

--- Lainaus käyttäjältä: "PP" ---Noniin... Aamisuu takana ja hauskaa oli. Oli äärimmäisen hauskaa leikkiä enkeliä ja kulkea melkeen koko ilta siivet selässä.. ja tietysti syntien peseminen oli kivaa :)
--- Lainaus päättyy ---
No joo susta varmaan oliki :evil:  no en mää kastunu kovin pahasti (olin kuiva jo ennen ku pääsin takas mansikkamäkeen) ja se oli tosi hauska muutenki se rata :lol:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta