Keskustelu > Testialue

Höpäjän lämpimikseni

<< < (6/8) > >>

myyrä:
Löytyi sieltä vielä alli ja neitokakadu...niin ja tietenkin akuankka313. :icon_wink:

Riitta-mummi:
Onko meillä Pena samat ruoka-ajat vai mikä on kun hyvin usein kirjoitamme lähes samalla minuutilla?

Laitan tähän jonkus hassun hymiön perään vaikka arvon tyttäreni opasti että niitä käyttävät vain teinit ja sitäkin nuoremmat.

                                                                                                                                                                               


Riitta-mummi:
Käytiin naisissa lounasta syömässä Sibbe-talolla. Ruoka oli syötävää, alkupalat ja jälkiruoka suorastaan herkullista. Juteltiin niinkuin vanhat toverit juttelee, mutta nimien muistamattomuus teki  tenää jutun etenemisen kannalta. Väliin koetettiin kolmistaan muistaa jonkin vanhan tutun nimeä. Ei tahtonut onnistua.
 Nimet on se pahin. Minua vaivaa edelleen eräs tuttuakin tutumpi julkisuuden henkilö. Pari vitsiäkin kerroin. Se Pirskan metsänhoitaja-vitsi nauratti meitä pitkään. Muististahan siinäkin oli kysymys.

Höpisen nyt tässä kun muut osallistujat eivät ole körtti-akkoja. :kahvi:

Pirska:
Täälläpä sitä taas roikutaan foorumilla, vaikka pitäisi siivota. Nyt ei auta muu kuin ottaa itseä niskasta kiinni ja sulkea läppäri ja alkaa siivoukset.
      

hippiäinen:

Mietin tässä että katselevatko nuo 36 tonttusta tuosta kulmasohvan kulman pöydältä siihen malliin että haluaisivat jo valolta piiloon... Saavat kyllä vielä kököttää siinä viikon verran, kynttilänpäivä on hyvä päivä luopua viimeisistä joulun merkeistä. Paitsi et jäähän tänne vielä enkeleitä, joskin niistäkin osa pääsee kevään edetessä laatikkoonsa levolle 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta