Keskustelu > Seuratupa

Kävin kirkossa 25

<< < (28/29) > >>

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Viisveisaaja - 23.11.22 - klo:21:28 ---Pelastusarmeja, kansankielellä ralläkkä.
Yksi parhaista, jos ei paras evankeelinen liike kirkon sisällä.

--- Lainaus päättyy ---

Eihän se minkään kirkon sisällä ole ellei kirkolla tarkoiteta koko kristikuntaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pelastusarmeija

seppos:
Katselin messua televisiosta. Se tuli Paavalin kirkosta ja saarnan piti Halsuan Kanalasta kotoisin oleva pappi. Yleisössä näkyi useita julkikörttejä. Ensikertaa näin sambatyttöjä tanssivan kirkon käytävällä.

Riitta-mummi:
Sama kirkko miullakii. Paavalin kirkko näyttää esimerkillään köttien ajatusta ' Kaikki saavat tulla'  myös syntiset, vammaiset, raajarikot, lapset. Vain koirat puuttuivat, mutta aasi oli. Ja Jaakko Heinimäki.

https://areena.yle.fi/1-3757226

Thomas McElwain:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 27.11.22 - klo:11:12 ---Sama kirkko miullakii. Paavalin kirkko näyttää esimerkillään köttien ajatusta ' Kaikki saavat tulla'  myös syntiset, vammaiset, raajarikot, lapset. Vain koirat puuttuivat, mutta aasi oli. Ja Jaakko Heinimäki.

https://areena.yle.fi/1-3757226

--- Lainaus päättyy ---

Olen mielelläni aasi, kun pidän aasin hienoimpina eläiminä, mutten ole tervetullut kirkkoon enkä seuroihin, koska erehdyin loukkaamaan Suomen kansaa kääntämällä siionin virret. Ah, miten narsistista! Niin mitätön asia sulkee ihmisen pois.

Leena:
Hämmästyksekseni laulamassa Hoosiannaa,  suunnitelmat vähän muuttui kun tajusin miten pienenpieni se Kulosaaren kirkko on.  En yhtään muista, saiko siellä seurkuntasalista lisätilaa, enkä sitäkään onko jossain koronarajoituksia enää, ei kai mutta silti.   Sinne on turkasesti matkaa, menin Malmille vaikka seurat nyt jäi väliin.

Hoosiannan lisäksi, kanttori laulaa todella kauniisti ja lauloi tuon  Oi saavu, Immanuel,  josta Riitalla on linkki. 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta