Keskustelu > Yleinen keskustelu

H-Y:n uudet sivut

<< < (2/2)

Liisa:
Penanpoika: totta. Kaipa tässä on lopulta kyse perfektionismin asteesta - meillä se ei ole tainnut olla tässä otsikkopalkkiasiassa aivan korkeimmillaan. Ainoastaan tosiaan etusivun kohdalla rajauskohtaan on tähän mennessä kiinnitetty huomiota. Mutta eiköhän tuota yritellä vielä!

Liisu:
Tosi kiva kun heti ekalla sivulla on vähän niinkuin tiivistelmä herännäisyydestä. Uskonnontunnilla piti kertoa herännäisyydestä ja minun tiivistelmästäni tuli vähän vähemmän tiivis =)

Se vain, että onko kuva-galleria missä? tuleeko sitä enää vai enkö ole vain huomannut?

Liisa:

--- Lainaus käyttäjältä: "Liisu" ---Se vain, että onko kuva-galleria missä? tuleeko sitä enää vai enkö ole vain huomannut?
--- Lainaus päättyy ---


On se, ei hätiä. (Sikäli mikäli tarkoitat nuorten kuvasivustoa.) Nuorten sivuilla (www.h-y.fi/nuoriso) on linkki, Ajankohtaista-palstan alla.  Pari päivitystä sinnekin on odottamassa.

Liisa:
Kiitos Penanpojan talkooapujen, on sivut taas pikkasen paremman näköiset. Otsikkopalkkeihin saatiin häneltä apuvoimia. Sen siitä saa, kun uskaltautuu kritisoimaan, pääsee itte tekemään!  :wink:

Tänään on uusilla sivuilla julkaistu tuorein päätös herättäjäjuhlajärjestäjäpaikkakunnasta (v. 2012, etsikääpä). Viime aikoina on tullut myös mm. Siionin virsien lisävihkon tekstit lisätyksi hakemistoihin ja Hengellisen Kuukauslehden arkistoja päivitetyksi (lisää tulossa). Piakkoin on tarkoitus julkaista itäisen Suomen aluesivusto.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta