Keskustelu > Yleinen keskustelu

Körtit Oulussa - lopettaneet toimintansa?!

(1/2) > >>

totako:
Herättäjä-yhdistyksen sivuilla ei näytä olevan Oulussa mitään tapahtumia koko syksyn aikana?! Onko kalenteri jossain muualla vai ovatko Oulun körtit lopettaneet toimintansa?

Huonoa markkinointia, ei hakukoneilla ainakaan mitään tietoa Oulun körteistä löydä.  :evil:

Johannes:
Kyllä siellä jotain pitäisi olla. Tietääkseni siellä on kuorokin ja kaikkea muuta, ainakin viime vuonna vielä oli. Myös tänä vuonna tiedän Oulun yliopistossa ja ammattikorkeassa olevan jonkin verran körttejä, niin tuskin he ovat ihan laakereille ryhtyneet lepäämään. Voipi olla, ettei vain ole nettiin päivitetty mitään, mutta toivottavasti täällä on joitakin oululaisia, jotka osaavat kertoa paremmin.

merja:
Ehei, ei täällä Oulussa seuraperinnettä olla hylätty. Mistä lie johtuu sitten tietokatkos.  :shock:

Opiskelijoiden ja nuorten aikuisten seuroja pidetään suurin piirtein joka toinen torstai eikä niissä opiskelijakortteja tai muita henkilökortteja kysellä. Tarkempaa tietoa löytyy h-y:n nettisivuilta ( http://www.h-y.fi/pohjoissuomi/pplopseurakal.html ).
Myös kuoro voi hvyin ja uudet laulajat ovat tervetulleita!
 
Kaiken ikäisille suunnattuja seuroja järjestää muun muassa Karjasillan paikallisosasto yhdessä Karjasillan seurakunnan kanssa. Saamieni tietojen mukaan Herännäisseuroja on ainakin sunnuntaisin klo 15.oo seuraavan mukaisesti:

08.10. Pyhän Andreaan kirkolla Kaakkurissa
22.10. Kaukovainion seurakuntatalossa
09.11. Myyjäiset Kaukovainion seurakuntatalossa
12.11.  Heinätorin seurakuntatalossa
26.11. Herättäjän päivä Karjasillan kirkossa: Messu klo 10 ja seurat
03.12. Siionin Jouluvirret Keskustan seurakuntatalossa klo 14.
26.12. Caritaskodissa

Kannattaa kuitenkin seurata seurakuntalehti Rauhan Tervehdyksen ilmoituksia, sillä muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia ja jopa todennäköisiä.

totako:
Mikä on nuori opiskelija tai nuori aikuinen? Minkä ikäisiä siellä on? Me kun ollaan vaimon kanssa ja keski-iältämme yli 30. Tietenkin vaimo on nuorempi, viisaampi ja kauniimpi kuin minä. Että sovitaanko porukkaan, ollaanko jo liian vanhoja?

Viekäähän viestiä, että päivittävät tapahtumat nämä Oulun immeeset sinne Herättäjäyhdistyksen sivuille!

Liisa:

--- Lainaus käyttäjältä: "totako" ---Viekäähän viestiä, että päivittävät tapahtumat nämä Oulun immeeset sinne Herättäjäyhdistyksen sivuille!
--- Lainaus päättyy ---


Herättäjä-Yhdistyksen Pohjois-Suomen sivusto: http://www.h-y.fi/pohjoissuomi/. Sieltä kohta Pohjois-Pohjanmaa. "Yleinen" seurakalenteri on tällä hetkellä päivittämättä mm. työntekijävaihdosten vuoksi. Sen sijaan tuo Merjan mainitsema opiskelijoiden seurakalenteri on ajan tasalla. Löytyy siis kohdasta Pohjois-Pohjanmaa > Opiskelija- ja nuorisotyö.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta