Keskustelu > Yleinen keskustelu

Ylivieskan herättäjäjuhlat 2006

(1/15) > >>

Liisa:
Oli ihana juttu Ylivieskan tulevista herättäjäjuhlista uusimmassa Hengellisessä Kuukauslehdessä. Ihan mahtavaa talkoohenkeä. Tavallisten juhlatalkootöiden lisäksi ovat punoneet siellä kahvipaketeista kasseja, askarrelleet aikakauslehdistä perhosia, vanusta ja sukkahousuista körttinukkeja, tuohitähtiä, lyhtyjä, seimiä, keränneet marjoja myyntiin jne... Olleet monilla messuilla esillä ja vaikka mitä. Tuntui aika hienolta. Ja se juhlien logo, 3-vuotiaan tytön piirtämä - ihana! (Käykää katsomassa juhlien kotisivuilla: www.herattajajuhlat.fi/ylivieska) On vissiin hyvät juhlat tulossa!

Mutta hei, tietäiskö joku saisko esim. noita tekemiään körttinukkeja ostettua mistä? Vieläkö herättäjäjuhlilta? Keskipohjalaiset, Eliza, m.k. ym., ootteko perillä?

Sanneli:

--- Lainaus käyttäjältä: "Liisa" ---Mutta hei, tietäiskö joku saisko esim. noita tekemiään körttinukkeja ostettua mistä? Vieläkö herättäjäjuhlilta? Keskipohjalaiset, Eliza, m.k. ym., ootteko perillä?
--- Lainaus päättyy ---

Kai niitä juhlilta vielä saa kerta niitä varten valmistettukki. Kysy kälviältä, se saattais tietää paremmin.

m.k:
Voin sulle järjestää, se on meidän Kaija kun tekee niitä yhdessä ystävien kanssa (Kaija=pappan vaimo). Täällähän niitä talkoilla tehdään, ja kaikenlaista muutenkin. Pari euroakohan ovat noista veloittaneet. Juhlille nyt ainakin uskoisin että tulee myyntiin. Ja aivan, kyllähän kälviä tietää :wink:

Liisa:

--- Lainaus käyttäjältä: "m.k" ---Voin sulle järjestää, se on meidän Kaija kun tekee niitä yhdessä ystävien kanssa (Kaija=pappan vaimo). Täällähän niitä talkoilla tehdään, ja kaikenlaista muutenkin. Pari euroakohan ovat noista veloittaneet. Juhlille nyt ainakin uskoisin että tulee myyntiin. Ja aivan, kyllähän kälviä tietää :wink:
--- Lainaus päättyy ---


Ahaa, jos niitä vielä juhlilla myydään, niin eihän tässä sitten hätiä mitiä. Kiitos. Ajattelin asian niin, että jos se on vain etukäteen tehtyä varainkeruutyötä juhlia varten.

Laku:
Heippa:) kuinka kaukana ylivieska on rovaniemeltä?? kuinka monta tuntii?? Lupaavat juhlat tulossa ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta