Keskustelu > Yleinen keskustelu

Musiikkityylit <3

(1/29) > >>

Eevi:
Hihhulei kaikki ihanat. Elikkäs joo kuuntelin tässä Yokania ja mietin että kylläpäs tämä on kiva ja rupesin miettiin että minkäs tyylisestä musiikista te kaikki siellä tykkäätte joten antakkee tulla vaan ja kertokaa Eeville joka on kuolettavan kiinnostunut. Ja millaista musiikkia ette kertakaikkiaan voi sietää?

Itse tykkään paljon jrockista. Dir en Grey ja Miyavi.
Suomipop taas on tosi syvältä. Ja amerikkalainen pop kanssa. Popmusiikki yleensäkin on kamalaa. Muutama poikkeus tietenkin mutta periaatteessa^^

shuichi:
ahha ihana eeviseni!!!! I love u cose of this!!! now and 4ever!!!
hiihii...joo kyllä j-rock iskee suraan sydämmeen myös!!^^
haa... siis itseasiassa minä pidännkaikenlaisesta musiikista mitä olla voi mutta tosissaan vihaan suomi räppia/poppia sanat ei iske. ne sanat on musiikin A ja Ö. eli näistä minä rakastan tällä hetkellä j-rockia^^ (ehem.. kuunnellut viimeiset 2 kk diruja ja sitä enen gacktia piiittkäään aikaa) sitten minuun iskee vielä enemmän metallit, varsinkin dethmetalli.. mutta myös muut metalli sortit.. niitäkin on lukemattomia.. myös pop tietyssä mielessä ja tecno/dance musiikki.... ja eevi j-pop on täysin eri asia kuin suomi pop tai mikä tahansa muu  suomi musiikki^_^... eli en ole kovin innostunut kuuntelemaan suomenkielellä hoilotettavia kappaleita. yäk. mutta juups... eevi, muuten lasketaanko me gackt popin vai rockin puolelle,?? koska dirut on ns. heavi rock metalli sekoitusta ainakin tämä viimeinen levy mitä me omistetaan.... mutta se edellinen mikä mulla on vois olla popin ja rockin ja tecnon sekoitus mitä mieltä olet?? mutta anyway.. J-ROCK RULEZZZ!!!! (ja siinä sivussa kaikki muut j_aiheiset musiikit^^)

m.k:
Kotimaista musiikkia tulee kuunneltua aikalailla useimmiten. Iskelmää, suomipoppia/rockia siis useimmiten soimassa. Toki myös ulkomaista, muttei niin paljoa. Metalli/hevi/örinä yms. musiikkia en siedä ollenkaan, ja rap/hiphop menettelee kyllä mutta en itse yksikseni kuuntele koskaan. Siinäpä se suurimmaksi osaksi. Niin joo, ja tietysti ajoittain amispoppia...

lumileopardi:
Suomipoppia ja -rokkia kuuntelen paljon, jos radio on päällä, niin RadioSuomiPop sieltä useimmiten kuuluu. Tykkään, kun ymmärtää sanat sen kummemmin miettimättä ja muutenkin, aika suuressa osassa on hyvät sanat. On myös paljon suomalaisia biisejä, joissa on älyttömän hyvä melodia ja jos sanat vielä osuu kohdalleen, niin ...täydellistä.

Toinen, mistä tykkään, on jazz ja muut sellaiset. Eli toinen paljon kuunneltu radiokanava on GrooveFM.

Ja levyhyllyssä on pääasiassa suomalaista, mutta kyllä muutama ulkomainenkin artisti on joukkoon eksynyt.

Konemusiikkiin yritän tutustua (selvittää, minkä nimisiä artisteja/bändejä on). Siitä, mitä olen kuullut, olen tykännyt. Ja marraskuun alussa on Klubilla Japanese New Music Festival ver.4, ajattelin mennä katsomaan/kuuntelemaan, että mitäs tämä on. Kun liputkin ovat sopivan hintaiset.

Eevi:
Joo siis oon samaa mieltä, jpop on erilaista ku länsimainen pop mutta siinä on hitonpaljon kaikkea mikä on kopsittu suoraan länsimaisesta popista. Joku serkuista sanoikin joskus että japanilaisten mielestä Eurooppa on siisti juttu. döön.
Gackt on kyllä satapaljon parempi ku kaikki maailman popparit mutta... Mä inhoan suomalaisia poppibiisejä joitten sanat on aina samaa ja niissä on ehkä kaksi säkeistöä ja kertoa aina toistetaan toistetaan toistetaan.
Ootkos kuullu A-R japanilaista teknoa?kamalaa

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta