Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tietoturva-asiaa

<< < (6/6)

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: öppiäinen - 22.04.24 - klo:03:25 ---Ei, ei Facebookiin ikinä!

Eihän siellä voi keskustella.

Ei ole kunnon hakutoimintoa meille vanhojen kaivelijoille. Se käyttöliittymä muuttuu yhtenään (no, aikakin joka toinen vuosi), enkä meinaa oppia uutta.

Mutta ennen muuta siellä ei muodostu selkeää rakennetta, jossa on otsikollisia ketjuja.

Ja parempi vain, ettei tule liikaa kuvia. Ei silti, helppohan valokuvia täälläkin on julkaista, mutta jos se on liian helppoja, niin alusta täyttyy kuvista, eikä muuta sitten enää olekaan.

Ja sitä paitsi se on Jenkkilästä, ja Facebookin omistajafirmalla on oikeus sensuroida sisältöä mielensä mukaan, ja myös ihan mielivaltaisesti poistaa käyttäjätilejä.

Mutta eniten minua riepoo se, että siellä kunnollinen asiapitoinen keskustelu on vaikeaa. Sehän ei ole alun perin edes luotu keskustelualustaksi, vaan kepeään yhteydenpitoon tutun porukan kesken.

Minusta nämä phpBB-foorumit edustavat keskustelufoorumien kehityksen korkeinta astetta!

--- Lainaus päättyy ---

Face ei sovellu valitettavasti minkäänlaiseen keskusteluun.

Sen sijaan voimme keskustella minua kohdanneesta vakavasta tapaturmasta. Lilliputtivarpaani on pahasti murtunut. Se on tuettu naapuri varpaaseen kotihoidon toimesta ja sen otaksutaan näin paranevan.

Riitta-mummi:
Vertaistukea minulta.  Siitä on kai parikymmentä vuotta kun potkaisin vasemman jalkateräni yläkertaan vievien portaiden rakenteeseen joka tulikin vähän vaarallisesti eteisen alueelle. Se kulma osui pikkuisen ja seuraavan väliin. Meni mustaksi ja jomotti kauan ( tämä ei lohduta ).

Samoin kävi kuuluisalle hiihtäjä Ristomatti Hakolalle. Vaimo oli siitänyt sohvaa ja Rise käytti entistä reittiä. Taisi ihan varvas murtua.

Eipäs urheilla !   :003: :kahvi:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta