Keskustelu > Testialue

Nuo veikeät lyhenteet

<< < (3/5) > >>

mies valaan vatsasta:
Kiitos Liisalle. Nyt sain vastaukssen siihen mitä hain ja valaistuin jälleen hieman lisää.  :lol:

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "mies valaan vatsasta" ---Niin, no onhan se google kätevä. Oletkos ikinä nähnyt http://video.google.com/ ?
Sitten googlella on se om sähköposti homma, mutta en tidä sen osoitetta, ja se taitaa olla vasta beta testauksessa, joten sitä ei varmaan jokainen saiskaan...  :)
--- Lainaus päättyy ---


Kyllä sitä gmail:ia saa joiltakin, kuten vaikka minulta ja  kaikki jotka haluavat. Sen koko on reilu 2GB, joten sinne päivän postit sopii erinomaisesti. Lähetä viestillä sähköpostisi jos haluat sellaisen.

mies valaan vatsasta:
Kiitos vaan, mutta kun on toi Outlookki niin en tarvihe. Siinäkin on ihan kiitettävästi tallennus tilaa, mutta ei ehken ihan noin paljoo.

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "mies valaan vatsasta" ---Kiitos vaan, mutta kun on toi Outlookki niin en tarvihe. Siinäkin on ihan kiitettävästi tallennus tilaa, mutta ei ehken ihan noin paljoo.
--- Lainaus päättyy ---


Outlookissa ei ole tallennustilaa vaan ne viesti ovat koneellasi ja riippuen operaattoristasi pystyt ottamaan vastaan koneen ollessa suljettuna vain noin 5MB. Gmailissa kaikki on verkossa siis ei koneellasi ja sinne voi lähettää postia mielin määrin. Toinen mihin sitä käytämme kun se on webmail. Siellä on matkan aikana lippujen ja passien skannatut kopiot ja kun joka koneelta on sinne pääsy ne saa esille jos hukkuvat tai varastetaan ja elämä helpottuu paljon. Kyse on siis kahdesta eri asiasta. Outllookkia (2007 beta) minäkin normaalisti käytän. Gmail on ilmainen.

Liisa:

--- Lainaus käyttäjältä: "seppos" ---Gmailissa kaikki on verkossa siis ei koneellasi ja sinne voi lähettää postia mielin määrin.
--- Lainaus päättyy ---


Gmailin saa myös Outlookiin/ Outlook Expressiin / Thunderbirdiin / kännykkään jne. yhdistettyä - jolloin viestit siis saa yhtä lailla ladattua tutusti myös omalle koneelle. Tällöin ne pysyvät silti yhä myös Gmailin webmailista verkossa luettavissa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta