Keskustelu > Tapahtumatiedot

Uudenmaan nuorten alutapahtuma 22.-24.4.!

(1/5) > >>

taeq:
Hyvinkäällä järjestetään ensi kuun loppupuolella ensimmäinen Uudenmaan aluetapahtuma. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 1.4. alkaen ja mukaan mahtuu nelisenkymmentä henkeä. Myös nk. oldschool-väki (kaikki te, jotka tunnette jo aktiivisimmasta ahistoiminnasta pudonneenne) on tervetullutta mukaan!

Majoittuminen tapahtuu tilavassa Mansikkamäen perhekodissa ja ohjelmassa mm. hulppeaa yhdessäoloa, uniikkia illanviettoa sekä toki myös opetuksellinen puoli - aiheena toivo paremmasta huomisesta (ja onko sitä?) Miksu ja Linko lyövät viisaat päänsä yhteen :)

Lisätietoa osoitteessa http://aamisuu.urli.net

Ja vielä se pakollinen lisäys; Samulikin on siellä! :D

taeq:
Heihoi muut mahtitapahtumamme järjestäjät, ilmoittautukaa toki + olkaa vapaat lisäilemään infoa yllä olevaan, jos minulta unohtui jotain.

Niin ja sitten pst, Liisa, haluaisitko muuttaa tämän ketjun tiedotukseksi tms. näkyvämpään muotoon? Kiits :)

Liisa:
No mutta tottahan toki minä haluaisin. Siispä sen tein.  :)

Tsemppiä Uusimaalle, ei kun Aamisuulle!

(Pistää muuten vieläkin naurattamaan Miksun keskisuomalaissuomennos Aamisuu-tapahtumalle. Aamisuuhan on siis meille täällä asuville Keski-Suomen murretta ja tarkoittaisi kirjakielellä "Ahaa, kissa!" Sorry, jos tätä ei nyt tajunneet kuin Hörrykässä olleet ja/tai keskisuomalaiset.)

taeq:
Muistuttelen vain, että ilmoittautuminen alkaa siis huomenna - Olkaa nopeita! :) Tapahtuman hinnaksi on varmistunut 20 euroa, joka tosin voi tuosta myös laskea kunhan saamme kyyditykset sovituksi.

Semmoista tällä erää :)

Laura:
Ja ilmoittakaa jooko yhteystietonne: osoitteet (s-posti, ja oikea posti), puhelinnumerot ja mahdolliset allergiat ja ruokarajoittuneisuudet :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta