Keskustelu > Testialue

Onko jotakin uutta kirjoitusajan suhteen ?

(1/3) > >>

Riitta-mummi:
  Minulla on eilen ja tänään sovellus tehnyt punaisella värillä ilmoituksen että käyttämäni aika on liian pitkä. Kirjoitan yleensä hyvin nopeasti, enkä nytkään paljon taukoja pidellyt. Viestit jäivät lähettämättä kun en tiedä miten se poimitaan tai tallennetaan. Onko tämä uuden Firefox ohjelman syytä, sellainen taisi päivittyä toissapäivänä. Vai vaatiiko Körttifoorumi nopeampaa toimintaa?

Sanneli:
Musta tuntuu että se on joku jumi, se vissiin jotenki luulee että on alottamassa uutta aihetta koska se valittaa mm. että otsikko puuttuu ja tuolla ylhäällä lukee että aloita uusi keskustelu. Apua Seppos!  :017:
Mutta tekstinsä saa takasi painamalla selaimen takasippäin-nappia ja sitten sieltä kopioimalla johonki talteen sen oman tekstinsä ja sitte päivittämällä sivun ja liittämällä tekstin siihen uusiks.

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: Sanneli - 21.03.10 - klo:14:06 ---Musta tuntuu että se on joku jumi, se vissiin jotenki luulee että on alottamassa uutta aihetta koska se valittaa mm. että otsikko puuttuu ja tuolla ylhäällä lukee että aloita uusi keskustelu. Apua Seppos!  :017:
Mutta tekstinsä saa takasi painamalla selaimen takasippäin-nappia ja sitten sieltä kopioimalla johonki talteen sen oman tekstinsä ja sitte päivittämällä sivun ja liittämällä tekstin siihen uusiks.

--- Lainaus päättyy ---

Huonosti löytyy apua. Foorumista en löytänyt tuollaista määrittelyä ollenkaan. En ole myöskään koskaan itse törmännyt tuohon. Jatkan selvittelyä.

Riitta-mummi:
 Hei Sanneli!

Sinullakin on siis ilmennyt tätä. Niinkuin kirjoitin toissa-iltana päivittyi uusi Firefox(3.6? tai jotain) ja sen jälkeen on todella hidasta toimintaa . Kaikki on hidastunut, mutta muu ei sillätavoin haittaa kuin se että tekstit katoavat.
Kiitti Sanna, yritän tehdä kuten neuvoit, jos toistuu vielä.

                                                      Nyt hei, lähden Veisuihin.

Progressor:
Uuden Firefoxin kanssa tuntuu olevan yleisemminkin kaikenlaista pientä hankaluutta. Todennäköisesti tämänkin foorumin ongelmat johtuvat juuri siitä. Juuri nyt ei kai oikein voi tehdä muuta kuin odotella korjauspäivityksiä tai palata takaisin vanhaan versioon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta