Keskustelu > Testialue

-jep-

(1/3) > >>

Mahjong:
"Aika parantaa sen, mihinkä järki ei pysty." ( Seneca ) :D

Liisa:
Poistamiesi viestien määrästä olen päätellyt, että tuo tieto olisi jo hallussasi. Mutta poistohan tapahtuu viestin oik. yläkulman rastista.

Ihminen tekee virheitä. Ei tietokoneiden ulkopuolisessakaan elämässä voi peruuttaa sanojaan. Tai ainakaan minä en siihen ole keinoa löytänyt, vaikka joskus toisin toivoisin.
Myös tänne kirjoitetut viestit jäävät elämään, vaikka ne poistettaisiin. Ne voivat yhä löytyä internetin arkistopalveluista.

Ylläpitäjä ja moderaattorit eivät ole myöskään velvollisia poistamaan viestejä. Olen lukuisia kertoja pyynnöstäsi käynyt viestejäsi täältä poistamassa, mutta kieltämättä se alkaa tuntua tympeältä, kun kyseessä ovat olleet asialliset viestit, joista en ole nähnyt olevan kenellekään haittaa, ja pyyntöjä on tullut yhä uudestaan ja uudestaan. En näe järkeä sellaisessa toiminnassa ja kehotan jälleen miettimään jo viestiä lähettäessäsi saako se palstalle tosiaan omasta puolestasi jäädä.

Yhtä lailla jos kirjoitat vaikkapa sanomalehden verkkokeskusteluun asiallisia viestejä, voi olla, että olisi turha edes poistopyyntöjä lähetellä - siitä huolimatta, että siellä on kenties palkattu työvoima keskustelua valvomassa.

Uskon myös, että yksityisyytesi foorumilla on kyllä turvassa. Vain sinä voit sen vaarantaa kertomalla asioita, joista voit tulla tunnistetuksi. Kirjoita siis vain sellaisia asioita, jotka ovat itsellesi ok.

Vielä toivon, että on ollut omaa väärää tulkintaani pilkallisuus, jota olen haistanut viime aikojen viesteissäsi joitain muita kirjoittajia kohtaan.

Pahoittelen jo pientä kiukkuisuuttani asiassa.

Liisa:

--- Lainaus käyttäjältä: "Mahjong" ---Miten poistan viestini, joka ei mitenkään kuulu asiaan, johon ei ole vastattu, joka on toisten viestien keskellä eikä ole sidoksissa toisiin viesteihin.
--- Lainaus päättyy ---


Jäi huomaamatta tuo yksi tarkennus: "toisten viestien keskellä". Silloin et viestiäsi voi poistaa, kun sen perään on jo vastauksia tullut.

Progressor:
Minkä kirjoitin, sen kirjoitin.

Mahjong:
"Ihmisellä on kolme tietä toimia viisaasti: harkinnan tie, joka on ylevin, jäljittelyn tie, joka on helpoin ja kokemuksen tie, joka on katkerin.  :D

( Konfutse )

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta