Kirjoittaja Aihe: Päivän sana  (Luettu 13874 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa juhani

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 3896
Päivän sana
« Vastaus #15 : 17.04.08 - klo:11:39 »
Haaviolaista siikkaria... tykkäisin enemmän malmivaaralaisesta esimerkiksi 118,11... kun oma pohja pettääpi, niin pelkäämättä lepääpi, sieluni, kun omas on, pääll`armos niinkuin kallion. :wink:
wilhelmi niskasen jäljillä

Poissa Pena

 • Nettitoimikunta
 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 15883
Päivän sana
« Vastaus #16 : 22.04.08 - klo:16:48 »
Juuri nyt on oikea hetki, juuri nyt on pelastuksen päivä.

Carpe diem, sanoivat roomalaiset.

Poissa Salis

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 4415
 • Körtti
Päivän sana
« Vastaus #17 : 23.04.08 - klo:11:40 »
Lainaus käyttäjältä: "Pena"
Juuri nyt on oikea hetki, juuri nyt on pelastuksen päivä.

Carpe diem, sanoivat roomalaiset.


"Te kaikki olette Jumalan lapsia, kun uskotte Kristukseen Jeesukseen. Kaikki te, jotka olette Kristukseen kastettuja, olette pukeneet Kristuksen yllenne. Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi."
Acta, non verba.

Benkku

 • Vieras
Tulevaisuus
« Vastaus #18 : 23.04.08 - klo:23:36 »
Monet Jeesuksen opetuslapsista vetäytyivät pois eivätkä enään vaeltaneet häneen kanssaan.  Joh.  6:66

Luopumista ei  voi torjua  valistustyöllä tai jollain nykypäivän ihmistä mielyttävällä  ratkaisulla. Se on toteutettava ratkaisuun kohdistavalla herätyssaarnalla synnistä ja armosta. Onneksi me emme pääse irti Hänen liitostaan. Sen kertoo meille Roomalaiskirjeen  8. luvun loppuosa.

Poissa Salis

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 4415
 • Körtti
Jeesuksen mieli
« Vastaus #19 : 24.04.08 - klo:11:50 »
Jos kerran yhteys Kristukseen rohkaisee ja hänen rakkautensa suo lohdutusta, jos Henki meitä yhdistää ja jos tunnemme hellyyttä ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, niin tehkää minun iloni täydelliseksi ja olkaa yksimielisiä. Liittäköön teitä toisiinne rakkaus, sopu ja sama mieli.  Älkää tehkö mitään itsekkyydestä tai turhamaisuudesta, vaan olkaa nöyriä ja pitäkää kukin toista parempana kuin itseänne. Älkää tavoitelko vain omaa etuanne vaan myös muiden parasta. Olkoon teilläkin sellainen mieli, joka Kristuksella Jeesuksella oli.
Acta, non verba.

Benkku

 • Vieras
Helluntai / Äitienpäivä
« Vastaus #20 : 11.05.08 - klo:08:41 »
Gal.5:22
"Hengen hedelmää on taas on rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus."

 Raamattu sanoo seurakuntalaisille, joilla jo oli useita armonlahjoja:"Pyrkikää osallisiksi parhaimmista armonlahjoista. Korkein niistä on rakkaus, mutta sen rinnalla on Kristuksen rauhalla verraton paikkansa."

Suomen seurakunnissa tämäkin helluntailahja, Jumalan rauha, sietäisi tulla arvioiduksi arvossa paljon korkeammalle kuin ruoka  ja juoma, raha ja tavarat, ystävät ja viholliset ynnä muut tämän puoleiset edut ja arvot.

ps.Henkilökohtaisesti toivon vielä kaikille äideille, hyvää Äitienpäivää.

Benkku

 • Vieras
Keskiviikko.
« Vastaus #21 : 14.05.08 - klo:07:30 »
Ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät olevan heikompia, ovat välttämättömiä.

1 Kor. 12:22

Poissa Salis

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 4415
 • Körtti
Jumala on rakkaus
« Vastaus #22 : 14.05.08 - klo:11:26 »
Jumala on rakkaus. Se, joka pysyy rakkaudessa, pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä. Jumalan rakkaus on saavuttanut meissä täyttymyksensä, kun me tuomion päivänä astumme rohkeasti esiin. Sellainen kuin Jeesus on, sellaisia olemme mekin tässä maailmassa. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Pelossahan on jo rangaistusta; se, joka pelkää, ei ole tullut täydelliseksi rakkaudessa.
Acta, non verba.

Benkku

 • Vieras
Matt.24:24.
« Vastaus #23 : 20.05.08 - klo:18:01 »
Vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
Matt.24:24.
Uskonnollisen luopumuksen ja siitä johtuvan siveelisen mädännäisyyden rinnalla on edelleen eräs huomattava aikain merkki Herran hahmoittelemassa lopunaikojen kuvauksessa. Se on valheprofeettojen ilmestyminen.
Ihminen on jo iankaikkisuudessa suunniteltu uskoon kykeneväksi. Mutta kun uskon kykyä ei enää kohdistteta Jumalan totuuteen sanassa eikä hänen äänensä omassatunnossa, on ihmisten vähitellen pakko uskoa valheeseen. Lopulta he kehittyvät sille asteelle, etteivät he edes enää tahdo uskoa totuutta.
( 2 Tess. 2:7 – 11.)
Apostoli Paavali kirjoittaa tästä, että tällaisen nurinkurisen kehityksen takana on Jumalan lähettämä väkevä eksytys. Se on Jumalan vihan rangaistus sen johdosta, että hänen ilmestyksensä Sana on hyljätty ja hänen Pyhät käskynsä jalkain alle tallattu sekä omatunnon ääni vaimennettu. Tästä johtuva syyllisyyden tunne ja rauhattomuuden tuska ajavat Jumalasta luopuneita ihmisiä etsimään ravintoa sielulleen valheprofeettojen  opetuksista. Niinpä ovatkin lopun ajat juuri valheprofeettojen kulta-aikaa. Epäuskonsa takia taikauskoon langenneet ihmispoloiset ovat surkuttelevassa määrin valheprofeettojen vieteltävissä ja petkutettavissa.
Tämänkin ajan merkki alkaa käydä toteutumistaan kohti nykyisen kehityksen rientomarssissa. Uuden ihmiskeskeisen uskonnon pohjalla syntyviä vääriä oppeja, maailmankatsomuksia ja salatieteitä nousee keskuudessamme kuin myrkkysieniä sateella.
Tästä sielun myrkytyksen vaarassa on Herra seurakuntalaisia varoittanut sanomalla. Jo silloin joku sanoo teille:" Katso täällä on Kristus", tahi: "Tuolla ", niin älkää uskoko, älkää menkö sinne : ei erämaahan  eikä kammioihin, ei suurempiin  eikä pienempiin joukkokuntiin liittyen, sillä niin kuin salama leimahtaa idästä ja näkyy aina länteen  saakka, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
On siis vain yksi johtaja ja Hänellä on kaikki valta.

Poissa Progressor

 • Päättää jatkaa matkaansa Sotkamoon
 • Viestejä: 400
Re: Matt.24:24.
« Vastaus #24 : 20.05.08 - klo:20:50 »
Lainaus käyttäjältä: "Benkku"
Tämänkin ajan merkki alkaa käydä toteutumistaan kohti nykyisen kehityksen rientomarssissa. Uuden ihmiskeskeisen uskonnon pohjalla syntyviä vääriä oppeja, maailmankatsomuksia ja salatieteitä nousee keskuudessamme kuin myrkkysieniä sateella.


Eikö tuota samaa ole kuitenkin sanottu jo satoja vuosia? Onko siinä oikeastaan mitään uutta?

Benkku

 • Vieras
Re: Matt.24:24.
« Vastaus #25 : 21.05.08 - klo:09:33 »
Olet oikeessa Progressor, satoja vuosia on samasta asiasta ilmoitettu.
"Tämänkin ajan merkki alkaa käydä toteutumistaan kohti nykyisen kehityksen rientomarssissa."
Minä kumminkin ajattelen lauseesta seuraavasti.
Ihmisen syntiin lankeamuksesta lähtien on rientomarssimme vain saanut voimaa kehittyä sellaiseen mittakaavaan, että pahuudellamme ei ole rajaa eikä loppua näy. Mutta Hänen armostaa olemme saanet ilmoituksen rientomarssimme päättyvän. Milloin sitten mätäpaiseen puhkeeminen tapahtuu, siitä ei tiedä kuin Isä.
Siihen asti on sukupolville  minusta hyvä muistuttaa. Tämän hetkisestä olevasta nykyisestä kehityksestä, tänään, tässä ja nyt.
Olisiko mahdollista istua ja kysyä itseltään?
Mitä minä oikein ajattelen,pohdin ja teen vai teenkö vaan seurauksista huolimatta.
Jolloin rientomarssimme kehittyy yhteiskunnassamme ja yksittäisen ihmisen elämässä, kohti suon silmää. Omassa elämässäni olin jo suo silmän imussa, kunnes minut vedettiin kuiville.
Syntinen olen ja pysyn vaikka rientomarssini on vaihtunut rauhalliseen ja turvalliseen kävelyyn, Hänen tuella. Nyt katselen tätä tämän päiväistä rientomarssia ja olen onnellinen siihen leivän muruihin mitä pöydältä tippuu minulle ja toivottavasti monelle muulekkin ihmiselle.

Benkku

 • Vieras
Meillä,veljet...
« Vastaus #26 : 24.05.08 - klo:10:08 »
"Meillä, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen verenkautta on pääsy kaikkein pyhimpään." Hebr.10.19.

VK.221.  Kiittäen nyt ylistämme.         Keskiajalta / Ruotsissa 1697.
1-10.Kiittäen nyt ylistämme rakkautta Jeesuksen, joka tuli taivaastansa ihmiseksi syntyen.
Meille syntiin langenneille hän toi armon, autuuden….

Säk. 1–5 Tuomas Akvinolainen 1263. Suom. ja säk. 6–10 Hemminki Maskulainen virsikirjaan 1605. Uud. komitea 1867, 1937.

Poissa Salis

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 4415
 • Körtti
Päivän sana
« Vastaus #27 : 24.05.08 - klo:13:24 »
Teidät on kutsuttu vapauteen, veljet. Mutta älkää tämän vapauden varjolla päästäkö itsekästä luontoanne valloilleen, vaan rakastakaa ja palvelkaa toisianne. Lain kaikki käskyt on pidetty, kun tätä yhtä noudatetaan: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." Mutta jos te revitte ja raastatte toinen toistanne, pitäkää varanne, ettette lopullisesti tuhoa toisianne.
Acta, non verba.

Lars Mikael

 • Vieras
Päivän sana
« Vastaus #28 : 24.05.08 - klo:18:54 »
2.sunnuntai helluntaista: Katoavat ja katoamattomat aarteet.

Paholainen piti lopputenttiä pahan hengellisessä yliopistossa. Hänen kuultavanaan oli kolme pahaa henkeä.

Hän kysyi ensimmäiseltä:
"Kun pääset maailmaan mitä sanot ihmisille?"
Paha henki vastasi: "Kerron heille, ettei Jumalaa ole olemassa."
"Ei kannata", paholainen sanoi. "Luomakunta osoittaa ihmisille, että Jumala on olemassa. Monetkaan eivät usko sinua. Tarvitset lisää opetusta."

Sitten hän kysyi toiselta pahalta hengeltä: "Mitä sinä aiot kertoa ihmisille?"
"Minä sanon, ettei tuomiota ole olemassa", toinen vastasi.
"Eipä hyödytä paljoakaan", paholainen vastasi. "Omatunto puhuu heille tuomiosta. Kovin monet eivät usko sinua. Sinäkin tarvitset lisää opetusta."

Kolmannen pahan hengen puoleen jo epätoivoisena kääntyen hän kysyi:
"Entä sinä?"
"Minä kerron ihmisille, että Jumala on olemassa ja että he joutuvat tuomittavaksi", vastasi kolmas paha henki. "Mutta minä lisään, ettei vielä ole mitään kiirettä. Nauttikaa elämästä. Ottakaa kaikki irti maailman riennoista ja iloista. Älkää antako kenenkään häiritä sitä mitä maailma teille tarjoaa."
"Loistavaa!": sanoi paholainen. "Sen monet uskovat! Vastaus olisi ollut täydellinen, jos olisit lisännyt siihen vielä pyrkimyksen rikastumiseen sekä kaikista tärkeimmän - kertoa ihmisille siitä, kuinka tärkeää raha on vallan välineenä.  Selvisit tentistä, iloitsi paholainen, mutta muista kertoa ihmisille aina se, mitä sanoin rikastumisesta ja rahasta".

Poissa Viisveisaaja

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 6066
Raha paha?
« Vastaus #29 : 24.05.08 - klo:20:10 »
Lars jota pidän viimeisenpäälle fiksuna pikkaisen painotti aluetta, jonka näen erilailla kuin tuossa kirjoituksessa on.

Rahanhimo on pahasta, mutta opetuslapset sanoivat Jeesukselle, että kuka sitten oi päästä taivaaseen, jos rikkaat eivät pääse. Ja Jeesus korjasi tai lievensi sanomalla. Ne jotka laittavat toivonsa rahaan ja tavaroihin, niille käy huonosti.

Missään Raamattu ei kiellä ihmistä rikastumasta.
Vanhatestamentinaikaan sitä pidettiin siunauksena. Herra siunasi karjalla ja vauraudella. Kunnioita Isääsi Äitiäsi, että menestyisit.

Tietenkään mikään mitta ei tulisi rikkaus olla, mutta ei mikään pahekkaan.
Tässä itsellä kun on päässyt tulot kasvamaan, kun olen tehnyt töitä palkannut väkeä ja miettinyt myös voiton saamista ja ollut tarjouskilpailuissa mukana, en pidä rikkauttani syntinä, mutta tietysti tunnustan sen kaiken tulleen Jumalan armosta ja Jumala on antanut voiman, terveyden ja on kaiken takana.

Jos ihmiset ajattelisivat, että vaurauden hankkiminen on syntiä, niin mihin maailma joutuisi?
 Se miten käyttää vaurauttaan, antaako köyhille ja maksaako Kymmenykset ne on ne asiat jotka minusta ratkaisevat suhteen rahaan.

Jos ei ole antelias, on kitsas ja rahanhimon vallassa ja sellaineen himo on pahasta.
Luulen kuitenkin monen köyhän olevan hyvinkinkitsas ja itsekäs.
 Mutta tyhmää vetää rajaa, kummissa on itsekkäämpiä.

No Lars in kirjoitus oli lainaus. hyvä ja puhutteleva, vaikkakaan ei ihan Raamattua.
Avaruusolentojen tutkija.
Ufologi.