Kirjoittaja Aihe: Kesä 2007  (Luettu 14068 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa m.k

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 964
Kesä 2007
« Vastaus #30 : 15.05.07 - klo:16:20 »
Jos sitä sitten Alanyaan ens kesänä, tai Bulgariaan... Kukaan käynyt Sunny Beachilla? Ilmeisesti pitää johonkin kaupunkiin suunnistaa jos meinaa ostoksia tehdä, mutta onko sitten samantyyppisiä basaareja ja pitkää kaupanhierontaa kuin tuolla turkissa? Sekin nimittäin suuri nautinto mulle, kun saa rauhassa pari tuntia liikkeenpitäjän kanssa juoda teetä, jutella jalkapallosta, haukkua venäläisturistit ja sitten tinkiä viimeisen päälle halvalla läjä tavaraa mukaan. Suomessakin voi kävellä sisälle tavarataloon ja ostaa sillä hintaa mikä lapussa on, mutta tuollainen basaarikaupankäynti pitkine tinkimisprosesseineen on todella mukavaa lomalla kun ei ole hoppu mihinkään... Muutenkin turkissa tuo porukka älyttömän mukavaa, vieläkin silloin tällöin soitellaan&pistetään viestejä yhden ravintoloitsijan kanssa. Mutta olis toisaalta mukava nähdä joku uusikin paikka sitten.

Poissa m.k

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 964
Kesä 2007
« Vastaus #31 : 15.05.07 - klo:16:22 »
Lainaus käyttäjältä: "Eliza"
Mahtavaa. Tajusin just että loppukesä menee lukemiseen ko kirjotan uskonnon ja saksan syksyllä...
Eihän siinä loppukesää mene, kun tekee kunnolla ja perusteellisesti. Voihan sitä kirjoja selailla, mutta aktiivinen lukusessio yhdistettynä muistiinpanojen tekoon ei kyllä vie kuin kaks tai kolme viikkoa, ja on sitten tehokas juttu samalla. Nimim. itse lukulomalla juuri nyt, ens viikoksi mökille ja mukaan muistiinpanovälineet.

Poissa Johannes

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 1352
Kesä 2007
« Vastaus #32 : 15.05.07 - klo:17:13 »
Lainaus käyttäjältä: "Mörtti-57"
Laphalaasten mukahan siälä tontilla on viälä metri lunta! Notta nunnuka nunnuka sitte, hei!


En tiedä, miten ylös olet menossa, mutta omat vanhemmat tulivat pari viikkoa sitten mökiltä aika ylhäältä, niin täysi talvi menossa. Joka päivä olivat käyneet pilkillä ja lunta vaikka hurumykket. Ei se tilanne 2 viikossa ole varmaan pahasti muuttunut. Pilkille en tosin tiedä, vieläkö uskaltaa mennä, mutta ei siitä ole kuin pari viikkoa, kun on ollut jäät vielä kestäviä ja kairattavaa riittänyt.
"Ei mikään niin voi virvoittaa,
en muusta iloani saa,
ei autuutta saa suurempaa
kuin minkä Jeesus lahjoittaa."

Hölkänen

  • Vieras
Kesä 2007
« Vastaus #33 : 20.05.07 - klo:15:29 »
Myö tuossa torstaina palattiin poikaystävän kanssa Inarin erämaasta, ja hyvin vielä jäitä pitkin päästiin autolle. Sohjoa se tosin jo pinnasta oli, kun satoi niin kamalasti edellisenä päivänä. Metsässä oli lunta niin, ettei tunturiin päässyt kävellen, joten oltiin kämpällä vain. Paitsi että Jäämerellä käytiin maanantaina, Vesisaaren kaupungissa Varangin vuonon rannalla. Toin kotipuoleen makrilleja tuliaisiksi. =)

Poissa Reetukka:)

  • Kulku käy kohti Paavon Pirttiä
  • Viestejä: 25
Kesä 2007
« Vastaus #34 : 25.05.07 - klo:09:58 »
Alkukesä menee kesäteatteri- hommissa. Samalla pitää pelata paljon jalkapalloa.(en malta odottaa  :D)
Loppukesällä olen kesätöissä.

Taas tämmöinen toiminnantäyteinen kesä. Huoh, milloin kerkeisi sitä lomaa pitää.