Tänäänkin valmistin meille Jeesuksen mielen mukaista adventtipaastoon sopivaa vegaanista nuudelikeittoa. Ruuan kera näkkileipää, päällysteenä kasvismargariinia. Ruokajuomana kotikaljaa.

1l kasvislientä
1 kesäkurpitsa kuutioituna
1 lime
1 punainen paprika kuutioituna
1 punainen chili suikaleina
noin 2 cm tuoretta inkivääriä
4dl kookosmaitoa
noin 200g Blue Dragon kuivattua kokojyvänuudelia
1 pkt SoFine Luomu Tofu maustamatonta tofua kuutioituna
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot kiehuvaan liemeen. Anna kiehua noin kymmenen minuuttia miedolla lämmöllä. Raasta limen kuori keittoon ja purista joukkoon sen mehu. Lisää keittöön chili, raastettu inkivääri, kookosmaito, nuudelit ja tofu. Anna kiehua noin kaksi minuuttia, ja eikun syömään.
