Kirjoittaja Aihe: Koronasta hyötyä  (Luettu 2501 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa luterilainen

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 1836
Vs: Koronasta hyötyä
« Vastaus #30 : 02.04.20 - klo:19:51 »
ollaan samassa mitä Hitler noudatti juutalaisiin nähden.
Hitler-kortti? :017:

Poissa seppos

 • Ylläpitäjä
 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 16107
  • http://www.samila.1g.fi
Vs: Koronasta hyötyä
« Vastaus #31 : 02.04.20 - klo:21:57 »
Hitler-kortti? :017:

Jos et huomannut on iso parannuksen aika.
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa luterilainen

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 1836
Vs: Koronasta hyötyä
« Vastaus #32 : 02.04.20 - klo:23:24 »
Jos et huomannut on iso parannuksen aika.
Huomasin, ja pyydän julkisesti anteeksi typerää heittoani! Mutta tuolla aikaisemmin tässä ketjussa noille koronan "hyödyille" tulee kyllä järkyttävän kallis hintalappu niin ihmisille kuin myös yhteiskunnalle.

Poissa Pyryharakka

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 5094
Vs: Koronasta hyötyä
« Vastaus #33 : 04.04.20 - klo:21:33 »
Minulle taottiin jo lapsena päähän sanonta: Ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin.

Se kristillinen asenne, että toivotaan, vaikkei olis toivoa ollenkaan. Se, että yritetään pahassakin paikassa nähdä jotain hyvää. Etsitään joka päivä se, vaikka pienikin asia, mistä voi Herraa kiittä. Se asenne auttaa jaksamaan. Se asenne estää uppoamasta epätoivon syövereihin. Siitä asenteesta aijon pitää kiinni ja kiittää Taivaan Isää tämänkin pandemian aikana, niistä asioista, mitkä vielä on hyvin ja mitkä tulevaisuudessa tulevat olemaan hyvin.
Pyryharakka

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 16234
Vs: Koronasta hyötyä
« Vastaus #34 : 05.04.20 - klo:09:11 »
^
Kyllä.

Poissa Riitta-mummi

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 28178
Vs: Koronasta hyötyä
« Vastaus #35 : 26.04.20 - klo:18:16 »
Kirjoitus yleisönosastossa ESS:ssa tänään:

 Irtiotto oravanpyörästä tekee hyvää


 
Oletteko muuten huomanneet, että moni nukkuu nyt paremmin, on vähemmän stressaantunut, viettää enemmän aikaa tärkeiden asioiden äärellä ja huolehtii itsestään paremmin?

Samalla rahaa kuluu vähemmän kaikkeen turhaan krääsään, ruoat tehdään – ei lämmitetä, ja moni on alkanut liikkua pitkästä aikaa luonnossa.

YHTÄKKIÄ MUIDEN mielipiteet ovat menettäneet merkitystä, eikä ulkonäköseikkoja mietitä niin paljon, mutta vastaavasti osa porukasta on alkanut jeesata toisia ilman, että kaikesta odotetaan saavan rahaa.

Raha ei lisää onnellisuutta sen jälkeen, kun ihminen voi ostaa mielijohteesta asioita ja vastaavasti ne asiat joista ihminen saa eniten, eivät liity rahaan. Ne autot, kellot, laukut, vaatteet sun muut kun eivät tuo etsivälle sitä mitä sieltä yritetään oikeasti löytää.

ITSENSÄ HÄPEÄMINEN on ihmistä eniten kuormittava asia ja kun muita ei näy, niin yhtäkkiä monilla on paljon parempi olla, eikä ole tarvetta ostella juttuja joilla yritetään tehdä vaikutus muihin.

Kun ihmisen perustarve on tuntea itsensä merkitykselliseksi, niin löytyikö se tarkoitus nyt sittenkin sieltä läheisten luota, eikä oravanpyörästä, jossa koitetaan tehdä asioita joilla ei ole oikeasti ihan hirveä väliä – usein siksi, että saataisiin asioita, joilla ei ole mitään merkitystä.

Jos tästä haluaa jotain hyvää löytää, niin voisiko se olla sitä, että päästettäisiin irti menneestä, mutta palattaisiin lähtöruutuun.

Kalle Aaltonen
Kirjoittaja on Lahden kaupunginvaltuutettu.
..
Pidin tästä, ajattelen samoin. En tunne kirjoittajaa muutoin kun lehden palstoilta jossa hänet kuvataan ' vastarannan kiiskiksi'.
Elämän näen pientareelle piirtyvän...
Lopulla matkaa ikäväni ymmärrän;
Ihmisen on määrä kotiin päästä kerran      (Kaija Pispa)