Kirjoittaja Aihe: Pitääkö kieltää.  (Luettu 466 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 15809
    • http://www.samila.1g.fi
Pitääkö kieltää.
« : 23.12.19 - klo:11:24 »
Niin moni ryhmä yritttää tänäpäivänä tuotteistaa itsensä.

Esimerkiksi musiikkiyhtyeet järjestävät suuria stadiontapahtumia, joissa on heidän symbolit esillä ja ainakin eturivin väki näyttää siltä, että tilanne ei ole enään heidän omassa hallinnassaan. Pitäisikö valtiovallan yhteisen edun nimessä, sillä joku saattaa seota tai hurahtaa, puuttua asiaan ja kieltää tällaiset tapahtumat.

Tällaista tapahtuu kaikkialla eikä valtiovalta huolestu asiasta. Pitääkö meidän huolestua ja ryhtyä johonkin? Uskomattoman monet kansalaiset ovat huolestuneita tilanteesta.

Ainoa turvallinen paikka näyttää olevan kirkko, jossa kukaan ei ole tullut hallitsemattomaan sieluntilaan, saatikka herätykseen miesmuistiin tai ainakaan kukaan elossa oleva ei muista tällaista tapahtuneen. Kirkossa ainoa levottomuutta herättävä seikka on mahdollisuus tähän ja siitä ammattivalittajat muistuttavat.


Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa Viisveisaaja

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 6300
Vs: Pitääkö kieltää.
« Vastaus #1 : 31.12.19 - klo:17:51 »
Jostain syystä kirkossa tapahtuvat sielunpurkaukset ovat heti hiljennettävä ja niitä kaikkia sielunpurkauksia ja tunnontuskia valvotaan tarkasti.

Ei ole kuten körttiseuroissa, jossa kuka vaan saataa alkaa pitämään puhetta, vaan tiukasti vartioidaan, että väki kirkonmessuissa on hiljaa ja ei villiinny.

Kerran olin Kandekan kirkossa ja kuoroalkoi jostain syystä veisaamaan, anna lamppuuni öljyä Herra.
Lapset villiintyi kirkossa ihan mahottomasti ja alkoivat tanssia ja kiljua ja sätkiä, ei juomaan ja polttaan.
Onneksi saatiin järjestys sinne sitten.

Yksi evankelista muistaakseni Riitta Ylipahkala sanoi kerran, kun joku alkoi seurustelemaan jonkun oliko vanhemman herran kanssa, että ei hän osaa ottaa akntaa. Ei uskovat ole puusta tehtyjä.
Avaruusolentojen tutkija.
Ufologi.