Kirjoittaja Aihe: Vs: Eläimet 11.  (Luettu 9099 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 15908
    • http://www.samila.1g.fi
Vs: Eläimet 11.
« Vastaus #105 : 25.06.20 - klo:04:43 »
Eläin se on haukikin, joten kalajutut tännekö?

Ensin tuli ihan tuosta läheltä poikanen, kun heitin vieheen sinne missä molskahti. Joku max. 30-senttinen, ja päästin takaisin järveen kasvamaan, kun oli koukku ihan siististi alaleuasta vain läpi. Siirryin kortteen täytämään lahteen, etsin sieltä sen avoimemman paikan, ja lilluttelin viehettä melkein kuin pilkkien (vaikka se virvelissä kiinni oli), ja eikös vain sillä tekniikalla tarttui toinen, paremman kokoinen, mutta pääsi mokoma irti. Joskus on käynyt niin että hauen irrottua koukusta olen heti samaan paikkaan heitettyäni saanut sen iskemään uudelleen, mutta tämä ei nyt tehnyt niin. Hauki oli tilattu pöytään, mutta tyhjin käsin oli järveltä palaaminen.

Pari mietityttävää juttua: Ensiksi mitähän mahtaa kalastuslupateknisesti olla tuo, että käytän uistinta kuin pilkkiä? Onko se ongintaa, josta ei mitään maksaa tarvitse? Ja sitten omasta mielestäni käytin ruovikkouistinta, mutta ruohikkouistin se on esim. Rapalan sivujen mukaan. Minusta ruohikko on se maalla kasvava juttu, eikä järvessä mitään ruohikkoa sentään ole vielä, vaikka se umpeen yrittääkin kasvaa :017:

Ruovikko/ruohikko se pieni ero.
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa Riitta-mummi

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 27537
Vs: Eläimet 11.
« Vastaus #106 : 26.06.20 - klo:06:53 »
Pihassamme on oleillut rusakko. Eilen seurasimme sen iltapesua ja ilta-ateriaa.
Se oli se laiha ruippana ja luulen sillä olevan poikasia koska se nuoli nisiään.

Nyt juuri hetki sitten niitä olikin kaksi. Uusi kaveri on valtavan iso, ja jotakin niillä oli mielessä, sellaista oli meno hietikolla ja nurmikolla. Oliiko jo uuden poikueen aika.
Elämän näen pientareelle piirtyvän...
Lopulla matkaa ikäväni ymmärrän;
Ihmisen on määrä kotiin päästä kerran      (Kaija Pispa)