Kirjoittaja Aihe: Uusin kirkkain sävelin -kuorokonsertti pe 15.12. klo 18 Oulunkylän vanha kirkko  (Luettu 2837 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 15899
    • http://www.samila.1g.fi
Uusin kirkkain sävelin -kuorokonsertti pe 15.12.2017. klo 18


Kuvaa klikkaamalla pääset Herättäjän verkkokauppaan tekemään tilauksen.
Herännäisnuorten kuoro, Veisuuveljet ja Seuratuvan virsikuoro johtajinaan Hanna-Maria Hapuli, Samuli Korkalainen ja Taina Sulkanen pitävät levynjulkaisu- ja joulukonsertin

pe 15.12.2017 klo 18 Oulunkylän vanhassa kirkossa, os. Siltavoudintie 12.

Siionin virsien uudistettu laitos otettiin käyttöön kesällä 2017. Nyt Herättäjä-Yhdistys kustantaa valikoiman pääosin uusia ja aiemmin levyttämättömiä kuorosovituksia kolmen helsinkiläiskuoron, Herännäisnuorten kuoron, Veisuuveljien ja Seuratuvan virsikuoron esittämänä. Levy on saatavissa 8.12.2017 lähtien.

Kuorot pitävät levynjulkistuskonsertin

pe 15.12.2017 klo 18 Oulunkylän vanhassa kirkossa (Siltavoudintie 12, Helsinki)

Konserttiin on vapaa pääsy.

Käsiohjelman hinta on 10 € (5 € opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset. Julkaisukonserttitarjous: käsiohjelma + levy 25 € (20 € /alennusryhmät).

Erikseen ostettuna konsertissa levy 20 € (norm. 22 €).

 

Lisäksi kuorot esiintyvät eri tilaisuuksissa yhdessä ja erikseen Helsingin ja Uudenmaan alueella.

 

Helsingin Seuratuvalla Kampin Autotalossa harjoittelee kolme erilaista kuoroa, jotka keskittyvät ohjelmistossaan Siionin virsiin ja muuhun hengelliseen musiikkiin.

Näistä vuonna 1935 perustettu Herännäisnuorten kuoro on nykyään nuorten aikuisten ja opiskelijoiden sekakuoro. Se on tehnyt jo useita äänitteitä, mm. v. 2005 Soikoon sydämestämme (2. p. 2008) ja v. 2012 yhdessä Oulun Körttiopiskelijoiden kuoron kanssa Heleimmin Herralle. Lisäksi kuoro on julkaissut Siionin virsien jouluvirsiä yhdessä Mikkelin virsikuoron ja baritoni Ville Rusasen kanssa.

Nuorten aikuisten miesten kuoro Veisuuveljet on perustettu v. 2007 ja se on julkaissut kuoron nimeä kantavan virsilevyn v. 2013.

Kolmantena kuorona uudella levyllä on mukana v. 2010 perustettu eri-ikäisten laulajien sekakuoro, Seuratuvan virsikuoro.

Kolme erilaista kuoroa tuo levylle joka virteen erilaisen soinnin. Sovitukset ovat pääosin uusia ja aiemmin nauhoittamattomia. Kuoronjohtajat - Hanna-Maria Hapuli, HNK, Samuli Korkalainen, VV ja Taina Sulkanen, STVK - käyttävät kukin ”soittimiaan” taitavasti ilmaisemaan virsien erilaisia sävyjä ja tunnelmia.

Äänittäjä Mika Koivusalo on tehnyt äänitteestä tasapainoisen ja kuitenkin äänimaailmalta rikkaan ja vaihtelevan kokonaisuuden.

 

Uusin kirkkain sävelin – Siionin virsiä

HYCD-036

Herännäisnuorten kuoro, joht. Hanna-Maria Hapuli

Seuratuvan virsikuoro, joht. Taina Sulkanen

Veisuuveljet, joht. Samuli Korkalainen
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi