Kirjoittaja Aihe: Suojele nuoria, suojele nuorisotyötä - syyskeräys 2016  (Luettu 3040 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 14784
    • http://www.samila.1g.fi
Suojele nuoria, suojele nuorisotyötä - syyskeräys 2016


Syyskeräysjuliste.

Tutustu nuorisotyön kotisivuihin.
Nuorten elämässä on paljon suorittamista, velvoitteita, paineita, riittämättömyyttä, hyljätyksi tulemista, stressiä, kilpailua ja yksinäisyyttä. Me haluamme nuorisotyömme kautta kertoa nuorelle, että sinä riität, sinä kelpaat, etkä sinä ole yksin.

Nuorisotyömme on aatteellista eikä kaupallista, ja siksi se ei ole taloudellisesti kannattavaa. Silti se on mielestämme tekemisen arvoista. Nuoret tarvitsevat auttajia, ystäviä, rohkaisijoita, yhteisöllisyyttä, sekä turvallisen ympäristön henkiselle ja hengelliselle kasvulleen. Ja ennen kaikkea viestin armollisesta Jumalasta. Toivomme on siinä, että olemme Jumalan hyväksymiä rikkinäisinä ja epätäydellisinäkin, eikä armon ehtona ole hengellisiä tai moraalisia suorituksia.

Taloudellinen ahdinko koskettaa tällä hetkellä suurta osaa väestöstä. Kiristyvät resurssit sekä nousevat kustannukset ovat vaikea yhdistelmä myös Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyössä. Haluamme kuitenkin pitää viestimme näkyvänä ja toimintamme nuorille niin edullisena, että osallistuminen ei olisi rahasta kiinni.

On väärin, jos nuoret joutuvat maksamaan tämän maailmanajan tuomien paineiden aiheuttamaa laskua oman kasvunsa ja itsetuntonsa kustannuksella. Siksi nuoret tarvitsevat suojelijoita, ja suojelemiseen tarvitaan nuorisotyötä. Sitä tukemalla sinäkin voit antaa nuorisollemme toivoa osallistumalla syksyn 2016 keräyskampanjaan nuorisotyön hyväksi.

Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyö, Nuori Yty

nuorisosihteerit Antti Rintala ja Mika Nuorva

Rahankeräystili: POP Pankki FI29 4747 0010 0394 77
Keräyslupa: POL-2014-17522, voimassa 5.6.2015-31.12.2016, koko Suomi, myöntänyt Poliisihallitus
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi