Kirjoittaja Aihe: Kirje Ruutille  (Luettu 44752 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #120 : 09.11.18 - klo:10:02 »
Niin, olen taas valvoskellut iltayön tunteja. Toinen minäni vaatii kirjoittamaan ja muukalaisminäni toppuuttelee, sillä tyhjän saa pyytämättäkin. Koettu epäoikeudenmukaisuus on vaivana tyttäreni asiassa. Poliisi syötti tietoa miltei joka päivä medialle ja sellaiseen ei voitu vastata millään tavoin. Tyttäreni oli moneen suuntaan uhri, mutta hänen osana oli tuhoutua. Tyttären mies huorasi länsirannikon naisen kanssa, mutta koska se ei ole lainvastaista, siitä ei välitetty, vaan kyläyhteisö otti avioliittoaan puolustavan henkilön pahiksena maalitaulukseen. Poliisi taas ei voinut huoraamisesta mitään kertoa. Tällä tavoin poliisi oli mielestäni  lynkkausmielialan vallassa olevan yleisön ja median tietoa jakava osapuoli. Kyllähän huuto sitten loppui, kun tytär tuhoutui. Näin asiat mielestäni menivät filistealaisten maassa.

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #121 : 29.11.18 - klo:17:13 »
Toisaalla kirjoitetaan osiossa "turha joukko" innokkaastikin. Olisihan se kiva kirjoitella pelkästään kristillistä eetosta, vaikka se minulle on vaikeata. Raamatun historia on aina kiinnostanut ja Kaanaan maa, se maa, missä Jeesuskin aikoinaan vaikutti. Olen erikoistunut  :003: kirjoittamaan ihmiselon nurjista paikoista ja elämästä yhdessä sellaisessa.  Onko se minua auttanut?. Eipähän ole tarvinnut kääntyä ammattiauttajien puoleen kuluttamaan omaa eläkeläisen rahaa. Enkä ole ollut jonon tukkijana, olisihan sellainenkin muita ajatellen ollut tympeätä. Mutta sanomatta paras, en minä osaa tulevaisuuteeni kurkistella. Sitä armolahjaa ei ole muillakaan muukalaisilla.

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #122 : 18.12.18 - klo:11:38 »
Psyykkeeni on haavoitettu, sille en voi mitään.

Tiedämpähän olevani maan päällä muukalainen. Israelin kansa on aina tiennyt saman suhteensa Jahveen.

Poissa vn

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 19673
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #123 : 18.12.18 - klo:12:08 »
Tuttuja tuntoja veli kirjoitat!

Muistamme...Kristus kulkee jalkaisin ja etsii monttuihin pudonneita...
myös ulkopuolella leirin...

 :eusa_pray: :109:

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #124 : 18.12.18 - klo:13:33 »
 :039:

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #125 : 08.05.19 - klo:21:19 »
Kuulehan enkeli-tyttäreni. Sain selville, että Sinut vangittiin salaisessa oikeudenkäynnissä, syytä epäillä ylittyi.
Julkisena on olemassa joku informaatio, minkä ehkä voisin hankkia luettavakseni. Mitä se hyödyttää. Olen taas masentumaan päin.
Ennenkuin poistuit poliisin tutkintavankilasta, niin media tiesi Sinun nimesi, kotiosoitteesi, hyvin yksityiskohtaisia muita tietoja elämästäsi. Että tällä tavalla poliisin komisario huolehti omalta osaltaan salaisen oikeudenkäynnin velvoitteista, so tiedottamalla lainvastaisella tavalla Sinusta kahden viikon aikana useita kertoja. Kotisi edustalla pyöriskeli valokuvaajia.
Minä en voi luottaa poliisi- ja syyttäjäviranomaisiin. He ovat omilla toimillaan tehneet minusta kverulantin. Varkauden poliisivankilassa ja oman aikasi tutkintavankila-aikana Helsingissä on kuollut henkilöitä, mutta niistä ei ole poliisi tiedottanut mediahakuisesti yhtään mitään. Edellämainittujen viranomaisten mustekynällä voidaan valkealle paperille kirjoittaa, että musta on jotakin muuta väriä kuin musta. Kyllä tämä on surkeata väkivaltaa.

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #126 : 09.05.19 - klo:10:13 »
Minun pitää yrittää pysyä entisissä tavoissani ja lähteä ulos hommiin, vaikka se on turhuutta. Kirjassa lukee vielä vahvennuskaneetti ja "tuulen tavoittelua". Pirtissä istun liian paljon koneen ääressä ja sieltä löytyy minulle vaikeita asioita.
"Jos näet maakunnassa oikeutta poljettavan, niin älä tuota kovin ihmettele, sillä ylhäistä vartioitsee vielä ylhäisempi ja sitäkin ylhäisemmät näitä kahta". Sionismiin kallellaan  olevana kirjoitan vielä VT:n puolelta "pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä.Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tahi pahaa".
Siispä hyvissä ajoin työnnyin ulos aurinkoiseen säähän. Eilen olin tarkistanut raivaussahani kunnon, olin hakenut Kestilästä bensiiniä ja uuden 5,3 mm viilan terän teroittamiseen. Eilisessä koekäytössä sain havaita , että ohuella viilalla teroitettu terä sahaa liian hienon lastun pajusta. Kaarina määräsi, että aloita varovaisesti ja katko tänä päivänä vaikka kahden sähkötolpan välisen ojan pajut. Se oli hyvä ohje. Lustepelto on heti rustingin takana, mutta olisin joutunut kävelemään "rensselit völjyssä", niin meninkin PuniZ:lla ja siinä oli nostolaitteissa laatikko ja siinä raivaussaha. Kyllä minä jaksoin, vaikka kaaduinkin muutaman kerran, mutta se johtui enemmän rentunruusun kuivien varsien ja uusien ritvapajujen esteestä.

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #127 : 12.05.19 - klo:13:18 »
Joko - Tahi. Maailman lapsi ja muukalainen. Aika vanhahtavasti verrattu, mutta löysin tämän juhlasaarnan kirjastani, sekin on vanha v 1955. Herättäjäyhdistyksen entinen toiminnanjohtaja Armas Antila on saanut arvokkaan paikkansa kirjassa. Ko henkilö oli myös kirjailija ja herännäisopiston rehtori Kainuussa. Olisi jopa tarpeellista yrittää saada A Antilan kirjoittamaa tuotantoa luettavakseni. Hän toimitti sodan aikana valloitetun alueen kansan käyttöön uskonnolista lehteä.
Juhlapuheen pitäjä on koonnut muukalaisuuden tueksi muutamia teesejään. Nekin lienevät vanhanaikaisia, mutta tykkään sellaista tekstiä lukea. "Älkää rakastako maailmaa,,,maailma katoaa,,,emme me kauan täällä alhaalla vaella,,,pois on lähdettävä,,, Herännyt kansa on aina pyytänyt vaeltaa täällä muukalaisena,,, ei tänne saa kotiutua".
Kun esivallan kanssa yrittää ja joka kerta torpataan, niin sellainen tekee muukalaisen. Silloin tulee väistytyksi pienelle paikalle, pois hoveista, joita toki ehdin nähdä ja kokea. Jospa hengellinen muukalaisuuteni voisi kypsyä, että unohtaisin kärsimäni vääryydet, sillä eihän esivalta sorra. Minä olen ymmärtänyt väärin,,,,
Taidan siirtyä kuuntelemaan List do Palestyny-virttäni.

Poissa 1944

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 14852
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #128 : 28.07.19 - klo:02:24 »
Olen asioitani kertaillut, että mitä sitä oikein on tapahtunut. Ei saisi, sillä sellainen valvottaa. Voihan osasyynä olla kiusaava hellekin kerta valvon. Tiedän, että saan rästini kiinni - näin on ollut ennenkin.
Ikävä olo.
Soitin päivällä lujalle ystävälleni ja tapani mukaan trossailin, että hyvin menee. Jospa tällainen kirjoitelmien lukeminen ja oma vastaavien väsääminen panisi silmät "luppasemmaan".
« Viimeksi muokattu: 28.07.19 - klo:02:29 kirjoittanut 1944 »