Kirjoittaja Aihe: Valloita Ylläs Siionin virsillä  (Luettu 1070 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 15664
    • http://www.samila.1g.fi
Valloita Ylläs Siionin virsillä
« : 21.01.16 - klo:14:29 »
"Valloita Ylläs Siionin virsillä"

”Yleisön pyynnöstä jälleen!” Lähdemme kahdella bussilla valloittamaan Ylläs Siionin virsillä 27.8-2.9.2016

Toinen bussi lähtee Kuopiosta (Iisalmi-Kiuruvesi-Kärsämäki-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana rovasti Reijo Mattila puh. 040 864 9201, s-posti: reijo.mattila@luukku.com
Toinen bussi Pohjanmaalta (Seinäjoki-Lapua-Kaustinen-Ylivieska-Oulu-Äkäslompolo), matkanjohtajana Maria Laurila puh. 040 564 7146 s-posti: mariaelaurila@gmail.com
Reittien varsilta kyytiin!

Olemme varanneet majoituksen puolihoidolla kahdelle bussilastilliselle laadukkaasta Hotelli Ylläshuminasta Äkäslompolossa. Ylläshumina (www.yllashumina.com) on kodikas perhehotelli, joka on tunnettu erinomaisista ruuistaan. Hotellissa ei ole tuona aikana muita asiakkaita.

 Ohjelma on yllä(s)tyksellinen ja monipuolinen, vaelluksia kunkin kunnon mukaan (lyhyitä ja helppoja tai vaativiakin), hienoja maisemia, Pallaksella käynti, luontokirkko Pakasaivossa, edellisvuosiin uusiakin kohteita ja iltaisin ohjelmaa Pyhän Laurin kappelissa mm. siioninvirsiseurat ja viikkomessu.

 Päivän ohjelmarunko on tämänkaltainen (tarkentuu vähän säistäkin riippuen):

8.00               Aamiainen

9.30               Aamun Sana ja virsi, päivän retkien esittely

Tämän jälkeen lähdemme retkille/ohjatuille vaelluksille, jotka on mitoitettu kunkin kunnon mukaan.  Käymme mm.  Pakasaivon rotkojärvellä ja vaellamme Ylläksen maastoissa sekä Pallastunturilla

16.00           viimeistään palailemme hotellille

17.00           Päivällinen, saunat

20.00           Tilaisuudet Pyhän Laurin kappelissa

(su sananjumalanpalvelus, ti siioninvirsiseurat, to viikkomessu). Kappelin tilaisuuksiin on kuljetus.

                      - otapa Siionin virret mukaan

Matka + puolihoito, majoitus kahdenhengen huoneissa tai neljän hengen huoneistoissa: 560€/2hh; yhden hengen huoneessa 720€/1hh. Hintoihin sisältyy: bussimatkat, majoittumiset, aamiaiset ja päivälliset, opastukset (hotellilta oma opas) ja sauna. Matkustajavakuutuksen ottamista suositellaan. Vakuutus ei sisälly hintaan.

Ilmoittautuminen on alkanut (viime vuonna kaikki eivät mahtuneet mukaan!)

Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian (viim. toukokuun loppuun) mennessä Matka-Kyllönen Oy (vastuullinen matkanjärjestäjä)
puh. (08) 652 0771, matkatoimisto@matka-kyllonen.inet.fi, www.matka-kyllonen.fi
 
Tiedustelut myös useita vuosia Ylläksellä oppaana ja Pyhän Laurin kappelilla viikkopappina toimineelta rovasti Tuomo Ruuttuselta puh. 040 506 1386, s-posti: tuomo.ruuttunen@kajaani.net sekä matkanjohtajilta.
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi