Olen öppiäisen kanssa samaa mieltä avokadopastasta. Paitsi, että kaikkien kalliiden ainesten, kuten pinjansiemenet, lisäksi se on niinkuin pastat ovat, kaloripommi.
En ole chiliä tottunut käyttämään, ostin chilipaprikoita. Maistoin kokeeksi sitä raakana. Ei ollut niin tulista kuin pelkäsin. Siispä laitoin sitä oikein reilusti siihen avokadotöhkään. Kuumana se sitten olikin ' sitä ihtiään', valtaisan vahvaa. Syödyksi se saatiin kun huuhdeltiin valkoviinillä alas.
Tänään laitoin porsaanmunuaisia kermassa haudutellen, riisin kanssa. Sen minä osaan , ja kyllä se on hyvää ! Matti oikein kiitteli. Kilohinta on 6,85. Meidän kaksi munuaista maksoin 1,85 + kermatölkki n. 1 euro. Punajuurisalaatti on myös halpaa, sitä oli lisukkeena.
No, munuaiset ovat kolesterolipommi.
Avokadot avokadoina on parempi vaihtoehto.