Kirjoittaja Aihe: ISLAM  (Luettu 22804 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa luterilainen

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 1155
Vs: ISLAM
« Vastaus #120 : 26.08.19 - klo:16:14 »
:)
Nyt kun meidänkin nuoria on menneet taistelemaan Islamilaisen valtion puolesta ja islamin, niin pikkaisen tulisi kait otta kantaa tähänkin asiaan.
Pahinta olisi jos hyvät, olisivat hiljaa. itse en niitä.

Mikä ihme saa ihmiset kääntymään Islamiin?
Jos nyt ajattelee sitä heidän käsitystään paratiisista neitsyeiden hyväksi käyttämisestä siellä ja palveltavana olevana, niin se kummastuttaa.
Luja armoton sharian laki, vaikka jokainen muslimi tekee syntiä ja varastaa, jos ei muuten, niin ainakin kahville menossa liian aikaisin työaikana.
No jokainen tekee väärin.

Miten jotain shariaa voi kannattaa?
Lapsi avioliittoa ja muuta.
Tuntuu, että Islam on vaan jotenkin nin erikoinen uskonto, että ei voi tajuta miksi kukaan siihen kääntyy.
Varsinkin suomalaisten nuorten naisten suosio siihen ihmetyttää, vaikkakin ymmärrän sen, kun ollaan turhauduttu ja joku selittelee jotain kapinalliselle, niin aivopesu on aika helppoa.

Siis näin kirjoittaa viisveisaaja yksityishenkilönä.
En silti vihaa muslimeja ja turha kirjoittaa jossain, että körtit vihaa Islamia. Näin ei varmaankaan ole?

Joka vuosi noin 20 miljoonaa ihmistä joutuu jättämään kotinsa ilmastokatastrofien, sotien, konfliktien tai vainon takia. Turvapaikanhakijoita on tullut maahamme eniten viime vuonna edistämään maamme monikulttuurisuutta ja huoltosuhdetta. Varsinkin alkeellisista islamilaisista maista saapuva jihadistisen terrorismin uhka tulee kasvamaan maassamme lähivuosina. Islamhan on kuitenkin uskomusjärjestelmänä hyvin suvaitsematon, militaristinen ja osittain väkivaltainen. Jihadistinen terrorismi on osa islamia, jolle löytyy oikeutus Koraanista. Turun terrori-iskusta on kulunut kaksi vuotta, joka oli maassamme ensimmäinen jihadistisessa tarkoituksessa tehtu terroriteko. Siksi mielestäni varautuminen tulevaan edellyttää meiltä kristityiltä kriittistä asiapohjaista keskustelua islamista leimaamatta silti kaikkia islaminuskoisia terroristeiksi.

« Viimeksi muokattu: 26.08.19 - klo:16:21 kirjoittanut luterilainen »