Liity Herättäjä-Yhdistyksen jäseneksi http://www.h-y.fi/41-liity-jaseneksi
0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Minun homberskani ovat paistettuina kuin pienen pieniä ruislimppuja, joissa kuori halkeilee. Näissä sen tekee sooda. Maku on jouluinen vaikka siirappia sekä kanelia tulee aika vähän.Kuin olen vaivannut taikinan ja lopuksi puristellut sen kämpöisissä käsissäni kiiltväksi pienemmissä erissä, pyöritän ensin pitähkön soiron jonka leikkaan veitsellä melko pieniksi palasiksi. Ne sitten kämmenkupissa pyöräytän palloiksi. Normaalille pullapellille niitä mahtuu 5x5 kpl. Ensin ne paistuessaan leviävät, sitten nousevat. Kun ne ovat paistuneet sen 8-9 min katson väriä. On varottava ettei tule liian tummia, siirappi maistuu silloin väkevältä valmiissa tuotteessa.p.s. Minun uusi uunini paistaa tasalämmöllä alapuolen tummaksi. Tässä on vielä oppimista.
Kylläpä seppos olet kaakana .Hyvää viikkoa sinulle siellä.Täällä alkaa järvenselkä pikkuhiljaa muodostamaan kantta.Kohtahan ne ensimmäiset pilkkimiehet ilmaantuvat ja verkonlaskijat.