Äänestys

Luetko voimaa?

Aina kun voin
3 (15%)
Joskus
3 (15%)
Tiedan lehden, mut en lue
6 (30%)
Mikas se on?
8 (40%)

Äänestäjiä yhteensä: 19

Äänestys päättynyt: 11.05.07 - klo:15:13

Kirjoittaja Aihe: Voimaa!  (Luettu 9403 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hanna

 • armon kerjäläinen
 • Viestejä: 451
Voimaa!
« Vastaus #15 : 29.05.07 - klo:18:26 »
Voi Kalistaja, anna mun nauraa! Kylla ainakin Ilkka on kylla ihan umpikeskustalainen ja mm. naissa kuntaliitosasioissa ihan sumeilematta liitosten puolesta! Se siita objektiivisuudesta...

Ilkka on tosin niin vahvasti puolueellinen, et se on helpompi huomata lehdesta, ku esim. Hesarin vihertava sos.dem. linja. Mut siis hei, saa omakin mielipide nakya, kunhan kasittelee aihettaan laajasti ja monipuolisesti...Aika monella lehdella ja medialla yleensakin parantamisen varaa asiassa :!:
On monta tapaa solmia kaunis kimppu ja monta tapaa elää onnellinen elämä

Poissa Kalistaja

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 2282
Median lukuatito hyvä juttu
« Vastaus #16 : 29.05.07 - klo:18:43 »
Hanna! Median lukutaito on hyvä juttu. On hienoa, Hanna, että luet rivit ja niiden välit. Itse asiassa taisin neljännelle riville vihjaista jotain sellaista mitä kuntaliitoasiasta sanoit.  ( Olen Nurmon itsenäisyyden kannalla, minkä olen tällä foorumille ilmaissut) Silti, sittenkin: vanhan Vaasan läänin lehdet ovat monipuolisuudessaan ja rakentavuudessaan suositeltavampia kuin hieman pakanallissävyinen ja ajoittain jopa härski Voima, jossa voi olla huolestumista, mutta ei henkeä, eikä hengellisyyttä. Sanon vielä kerran: Pohjalainen ja Ilkka ennen Voimaa, josta riittää selailu.

Kirjoitellaan...

Poissa An-na

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 857
Voimaa!
« Vastaus #17 : 29.05.07 - klo:19:57 »
Olen sikäli samaa mieltä Kalistajan kanssa, että kyllä Ilkka ja Pohjalainen ja muutkin päivälehdet ovat melkolailla puolueettomia. Jänskää on, että täällä väitettiin Hesaria vihreä-sos.demokraattiseksi, olen kuullut sitä väitettävän mm. kokoomusmieliseksi ja myös demarilehdeksi. Riippuu kai siitä, kuka väittäjänä on ;) Siitä voidaan kai olla yhtä mieltä, että keskustaa Hesari ei kannata. Voi olla, että Ilkan päätoimittaja on vahvasti keskustamielinen, mutta valtaosa lehden jutuista on kuitenkin tavallisia päivän uutisia. Sen sijaan Voima-lehdessä jokainen juttu heiluttaa punaista lippua ja tallaa sinisen. Kyllä näiden kahden (Ilkka ja Voima) poliittisuus on ihan eri asteella.

Poissa Hanna

 • armon kerjäläinen
 • Viestejä: 451
Voimaa!
« Vastaus #18 : 29.05.07 - klo:23:30 »
Menin nyt sitten omasta linkistani katsomaan, mita kauheaa propakandaa olis taas voimassa tarjolla ja huomasin ilokseni et oli uusi numero ilmestynyt. Ma en kylla huomannut muuta kun monipuolista journalismia.

Jos joku kuitenkin haluaa olla voimaa lukematta sen takia, ettei ole poliittisesti samaa mielta, niin olkaa hyva vaan! Kuitenkin meikalaisen pointti oli talla kertaa se, et voima julkaisee mielestani monipuolisempia ja erilaisia juttuja kuin valtalehdisto. Niin ja siis myos haastaa ajattelemaan eika vain informoi.

No, ehka suunnilleen ainoa suunnilleen objektiivisuutta yrittava media on yleisradio. Ja siis hyvahan on kun ovat puolueellisia: Ilkasta voi lukea painitulokset ja Hesarista taitoluistelut! Ja siis parempi ku taalla, taalla ei oo lehdissa ees juuri ulkomaanuutisia!
On monta tapaa solmia kaunis kimppu ja monta tapaa elää onnellinen elämä

Poissa osmo

 • Valvoja
 • Muistelee sepän sanoja: Vain yksi...
 • Viestejä: 344
Voimaa!
« Vastaus #19 : 30.05.07 - klo:00:20 »
Jaa-a, yle... Muistan miten koulupoikana läksyjä tehdessä kuuntelin putkiradiosta "Näin naapurissa"-ohjelmaa, jossa kerrottiin miten luonnikkaasti maanviljelyshommat sujuu sovhooseilla ja kolhooseilla. Se oli sitä aikaa.
Aika näyttää, mikä tämän päivän jutuista osoittautuu todella "pitäväksi". Parasta kai on kuunnella monenlaisia ääniä. Joskus nekin, joiden taustat, viitekehykset ja väritykset ärsyttävät meikäläistä, kuitenkin ovat joissakin asioissa nähneet jotain sellaista mitä minä en näe.
( Tokihan me kaikki tiedämme että Hengellinen kuukauslehti on se ainoa oikea....)

Poissa Kalistaja

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 2282
Voimaa!
« Vastaus #20 : 30.05.07 - klo:00:36 »
Hengellinen kuukauslehti ei ole pahin mahdollinen - no, pelkkään selailuun se ei jää... Mutta ihan oikein ihmiset: lukekaa, verratkaa, miettikää... jokaista eteenne tulevaa sanoma- ja muuta lehteä, jokaista juttua. Kuten Osmo aiemmin sanoi, ja muut miettivät, eläköön mahdollisimman laaja sananvapaus. Yhteen, kahteen tai kolmeen lehteen ei tarvitse jäädä ja maksan mielelläni veroa jokaisesta jutusta, jokaisesta työasiasta minkä teen, maksan siksi, että terveydenhoidon ja koulutuksen lisäksi myös kirjastot maassamme pelaavat, ja maassamme resutessani - ihan joka kulmalla - olen ilokseni huomannut, että pienimmissäkin kirjastoissa on kohtuulliset lehtilukusalit. Toiset lehdet tuntuvat omimmilta kuin mitä toiset, mutta ikuisesti eläköön moniarvoisuus. Ja ne tietyt maakuntalehdet, niitä on enemmän kuin kaksi.

Poissa Hanna

 • armon kerjäläinen
 • Viestejä: 451
Voimaa!
« Vastaus #21 : 30.05.07 - klo:13:07 »
Jos nyt olen linkittanyt tanne kristilliselle keskustelupalstalle "hengettoman "lehden, niin pannaan nyt tasapuolisuuden nimissa linkki Kristilliseen lehteen jonka avomielisyydesta ja nettisivuista tykkaan eli http://www.kotimaa.fi
On monta tapaa solmia kaunis kimppu ja monta tapaa elää onnellinen elämä

Poissa Kalistaja

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 2282
Kotimaa kelpaa
« Vastaus #22 : 30.05.07 - klo:21:05 »
Kiitos, Hanna, KOTIMAA-lehteä luen liki säännöllisesti, usein miltei kannesta kanteen, vaikka en jumaluusoppinut olekaan. Ei ollenkaan huono asia muistuttaa Kotimaasta tälle foorumille useammin kuin toisinaan kulkeutuvia, ja ei tuo vinkkilinkki haittaa myöskään Körttifoorumin satunnaisia kävijöitä.

Kuten herra Donner mainosti: "Lukeminen kannattaa aina". Näillä ukkosilla ja sadesäillä on kiva vetäytyä pötköttämään kirjan tai lehden kanssa.