Kirjoittaja Aihe: H-Y tiedottaa  (Luettu 722 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

 • Ylläpitäjä
 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 15664
  • http://www.samila.1g.fi
H-Y tiedottaa
« : 09.11.18 - klo:16:44 »
 http://newsletter-h-y-fi.mailpv.net/a/s/70820417-20b41fe0d4a3c407940449930da1a8bb/2768738


Herättäjä-yhdistys
    
Uutiskirje
    
Heränneiden ylioppilaskoti 90 vuotta
Heränneiden ylioppilaskodin perustamisesta tulee kuluneeksi 90 vuotta vuonna 2018. Viimeisten vuosikymmenten aikana omat körttikotinsa ovat saaneet myös Oulu, Kuopio ja Joensuu.

Marraskuussa on juhlan aika.

Helsingin Körttikodilla vietetään juhlaviikkoa viikolla 47. Juhlaviikko huipentuu viikonloppuna 23.-25.11. Kodin avoimiin oviin ja körttikodin kirkkopyhään.

Tahdomme jatkossakin turvata opiskelijoille mahdollisuuden edulliseen asumiseen turvallisessa yhteisössä. Sinäkin voit jakaa toivoa osallistumalla syksyn 2018 keräyskampanjaan Körttikotien hyväksi.

Olet tervetullut juhlimaan 90-vuotista Körttikotia!

Körttikodin 90-vuotisjuhlaviikon ohjelma »

Syyskeräys 2019 »
    
Siis viettäkäämme juhlaa
Herättäjä-Yhdistyksen joulukorttisarjassa on
kolme yksiosaista ja kolme kaksiosaista korttia. Kaksiosaisten mukana tulee kirjekuori. Osassa korteista on Siionin virren säe joulutervehdyksen lisäksi.

kaksiosaiset 2 € / kpl
yksiosaiset 1,50 € / kpl
koko sarja (6 korttia) 8 €

Tutustu ja tilaa »

 
 
        
 
    
Tavikynttilät ovat syttyneet
Herättäjä-Yhdistyksen perinteinen joululehti Talvikynttilät on ilmestynyt. Lehti kuljettaa lukijansa tänä vuonna niin jouluseimelle Mäntsälään kuin turistipapin kanssa Kanarian saarille.

36-sivuisessa lehdessä on paljon jouluaiheista luettavaa ja runsas jouluinen kuvitus. Taitossa on huomioitu erityisesti iäkkäämmät lukijat.

Talvikynttilät on useana vuonna myyty loppuun, joten ole ajoissa asialla!

Lehden hinta on 5 €.

Lue lisää ja tilaa  »
    
Oopperapäivän liput vielä ennakkohintaan
Mannerheim-ooppera esitetään ensi kesänä viimeistä kertaa Ilmajoen musiikkijuhlilla.

Helluntaina 9.6.2019 järjestetään Ilmajoella Herättäjä-Yhdistyksen ja musiikkijuhlien yhteinen Siionin virsien sävyttämä oopperapäivä, jonka  pakettiliput ovat myynnissä edullisempaan ennakkohintaan 30.11. asti.

Tutustu ja varaa paikkasi tähän elämykseen!

Lue lisää »

Kysy uudistetuista Siionin virsistä
Uudistettuja Siionin virsiä on nyt veisattu runsas vuosi. Onko niissä jotakin, mikä pohdituttaa? Etkö tiedä, keneltä kysyisit?

Me pyydämme puolestasi vastauksen asiantuntijalta.

Kysymykset ja vastaukset julkaistaan omalla palstallaan Hengellisessä Kuukauslehdessä sekä aina sen ilmestyttyä osoitteessa www.h-y.fi/siionit/kysy.

Lue lisää »
    
#minunkirkkoni kutsuu vaikuttamaan
Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on käynnissä lauantaihin 10.11. asti. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18.11.

Vaalien #minunkirkkoni-teemalla halutaan muistuttaa, että äänestämällä vaikutat koko kirkon toimintaan. Valitut luottamushenkilöt päättävät paitsi mm. talousasioista, monista työntekijävalinnoista, seurakunnan toiminnan painotuksista ja tilojen käytöstä, myös valitsevat päättäjät kirkon ylimpään päättävään elimeen, kirkolliskokoukseen.

Lue lisää »
    
Hyvää isänpäivää!
Onnea ja siunausta kaikille isille ja isoisille, voimia heille, jotka eivät tänä vuonna saa isänpäivää viettää, ja lämpimiä ajatuksia heille, joista ei toiveistaan huolimatta koskaan tullut isiä.
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa seppos

 • Ylläpitäjä
 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 15664
  • http://www.samila.1g.fi
Vs: H-Y tiedottaa
« Vastaus #1 : 28.11.18 - klo:16:38 »
Herättäjä-Yhdistyksen hallitus 24.11.2018

Hallitus kokoontui Helsingin seuratuvalla 24.11.2018 ja teki mm. seuraavat päätökset:

Palvelusopimus Herättäjä-Yhdistyksen ja Suomen Lähetysseuran välillä hyväksyttiin vuodelle 2019. Uusia kohteita ovat Zimbabwessa tehtävä kirkkojen neuvoston rauhan työ ja Etiopiassa Aids-orpotukikeskuksen kirjahanke. Herättäjä-Yhdistyksen lähetystyön muita kohteita ovat Senegalissa syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttaminen (koulutyö), Thaimaassa kirkon seurakuntatyön kehittäminen ja Kambodzassa työ nuorten laitostumisen ehkäisemiseksi. Nimikkolähetteinä jatkavat Riikka Halme-Berneking Angolassa, Päivi ja Sakari Löytty Namibiassa, Piia ja Tero Ruotsala Virossa, Tiina Harju Botswanassa, Katri ja Pekka Härkönen Tansaniassa. Senegalissa Fatickin kirkon rakentamishankkeessa otetaan aikalisä vuonna 2019 ja suunnitelmien varmistettua voidaan se ottaa kohteeksi vuonna 2020. Varainhankinta kohteeseen jatkuu ensi vuonna. Palvelusopimuksen arvo vuonna 2019 on yhteensä 60 000 euroa.

Hakemus kehitysyhteistyön kattojärjestön Kepa ry:n jäseneksi päätettiin lähettää vuoden 2018 loppuun mennessä. Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälisentyön ohjelman yhdeksi tavoitteeksi on asetettu: ”Kehitämme globaalikasvatustyötämme kotimaassa erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa ja osallistumistamme kehitysyhteistyöhankkeisiin. Talkootyössä kehitämme uusia toiminnallisia muotoja ja hankimme uusia vastuunkantajia. Kansainvälisessä diakoniassa ja ekumeniassa olemme avoimia myös uusille yhteistyökumppaneille”. Kepan jäsenyyden katsottiin tukevan näiden tavoitteiden saavuttamista.

Kansainvälisentyön neuvottelukunnan (Kanne) roolia ja tehtäviä linjaava esitys vahvistettiin. Kanneryhmän tehtävä on tukea Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälisentyön suunnittelua ja kehittämistä sekä valmistella esityksiä lähetysrahaston käytöstä rahaston sääntöjen mukaisesti.

Herättäjäjuhla-asioissa päätettiin Nivalan herättäjäjuhlien puhujiksi kutsuttavat ja merkittiin tiedoksi juhlien talousarvio. Kauhavan vuoden 2020 herättäjäjuhlien tunnukseksi valittiin juhlapaikkakunnan lähettämästä kolmesta ehdotuksesta ”Siipeis suojaan” sekä päätettiin tilinkäyttöoikeuksista Kauhavan herättäjäjuhlien pankkitiliin.

Karhunmäkisäätiön ja Aholansaarisäätiön hallituksiin valittiin jatkamaan uudelle kaudelle erovuorossa olleet. Karhunmäessä jatkavat varsinaisina jäseninä Veli Keltto ja Pentti Lemettinen sekä varajäseninä Pentti Haapakoski ja Ulla Mäki-Lohiluoma. Aholansaarisäätiön hallituksessa jatkavat Martti Kauhanen puheenjohtaja, Minna Kettunen, Mika Nuorva, Kati Jansa ja Markku Vuolteenaho.

Talousraportti 1–9/2018 ja Yhdistykselle tiedoksi tulleet testamenttilahjoitukset merkittiin tiedoksi.

Hallituksen seuraava kokous pidetään perjantaina 8.2.2019 Aholansaaressa.

Hallitukseen kuuluvat Tapani Rantala (pj), Kristiina Elenius (varapj), Helena Ahonen, Sanna Jukkola, Minna Kettunen, Elias Kvist, Pentti Lemettinen, Mauno Nivala ja Outi Uusimäki.

Lisätietoja hallituksen päätöksistä antaa toiminnanjohtaja Simo Juntunen, simo.juntunen@h-y.fi, 050 337 1535.

 
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa PekkaV

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 8510
Vs: H-Y tiedottaa
« Vastaus #2 : 30.11.18 - klo:04:55 »

   Fingo ry - Globaalin oikeudenmukaisuuden kattojärjestö | Kepa

19.6.2018 - Fingo ry on uusi suomalainen globaalin oikeudenmukaisuuden ja kestävän kehityksen yhteistyö- ja kattojärjestö.


https://www.google.com/search?q=fingo&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

Ensi kesänä :hiipia: Kauhavalle 3.7. Korkeimman suojeluksessa kuljen Pyhille paikoille, missä herätyksen tuulet puhaltavat.
Katso! Etkö jo näe!

http://www.kauhavanseurakunta.fi/toimintaa/kauhavan_herattajajuhlat_2020/

NYT Nimees Kokoon Tulleina
https://www.youtube.com/watch?v=79WBtRxrPPE

Poissa Viisveisaaja

 • ystäväkansaa
 • Viestejä: 6236
Vs: H-Y tiedottaa
« Vastaus #3 : 05.12.18 - klo:18:50 »

Hmm, ei pahaa sanotavaa mihinkään noista päätöksistä.

Pikkasen mietityttää toi Fingo tai kepa.
Miksi siihen pitää liittyä, vaikka kuulunhan itsekkin ties mihinkä yritysmaailman liitoihin joista en edes tiedä muuta, kuin että liittynyt joskus olen.

Kävin läpi noita fingo.fi sivuja ja ihan paljon hyvää ne tekee, vaikka Nepalin koulukirja avustus ei ehkä ihan onnistunut, mutta sehän on pientä.

Kiva kun seppos näitä julkaisee täällä.

Avaruusolentojen tutkija.
Ufologi.