Se siis kaneleista. Mitähän maksa vasanmaksapateesta sanoo ? Kuuklasin eilen netistä 5-6 reseptiä kolmen keittokirjan lisäksi. Kovin on monta eri tapaa tehdä tätä jouluherkkua. Kehitin näistä oman version. Versioin ensin yksinkertaisimman perus-pateen, sitten lisäilin kaikki mitä olin hankkinut
muka tarpeellisena. Aurinkokuivattua tomaattia, anjovista, savupekonia, kermaa, munia, vehnäpaahtoleivän sisusta, korppujauhoja, siirappia, suolaa(oli turhaa kun anjovis hoiti homman), mustapippuria, valkopippuria, timjamia, laakerinlehtiä ja konjakkia. Makua on, ainakin lämpimänä.
Tein taas liian runsailla mitoilla, niitä tuli kaksi, yht. yli 2 l. Syömme nyt toisen ennen aattoa, silloinhan se jää yleensä lusikalliseen.
Kaupasta ostaen olisi tullut halvemmaksi ja 250 g olisi riittänyt. Maksa oli kyllä ilmaista metsän antia.