Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa  (Luettu 44135 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #45 : 01.10.07 - klo:15:28 »
Mm.... Mun korvapuustit oli hyviä.

Ja niin tulee olemaan teeleivätkin parin viikon päästä pidettävässä teetuparissa, josta lisää infoa lähempänä ajankohtaa... ;)
 

Sinne sitten kaikki.
i'm off like an aeroplane

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
HuomioHuomio!!!
« Vastaus #46 : 04.10.07 - klo:00:38 »
Juhuu!!! Kaikki kuulolla?!

On tullut aika paljastaa säkenöivän huimien kahden seuraavan Uudenmaan tuparin ajan- ja paikankohdat (enempää ei vielä tiedetä:D)!!!
Elikkäs toisin sanoen:

Tee- ja teeleipätupari löytää paikkansa sunnuntai-illasta 14.10. klo 18-21. Paikkana toimii Seuratupa, Salomonkatu 17 D II krs. Aivan Kampin metroaseman vieressä siispä. Leivomme yhdessä teeleipiä ja nautiskelemme niitä hyvän teen kera, jota itse kukin saa halutessaan tuoda mukanansa.

Pyhäinpäivänä eli lauantaina 3.11. kokoonnumme n. 16.30-> myöskin Seuratuvalla emmekä siis Körttiksellä. Lähdemme sieltä yhdessä klo 17 Hietaniemen hautausmaalle, missä kukin saa sytyttää mukanaan tuomiaan hautakynttilöitä haudoille, niin tuttujen kuin tuntemattomien, niin kuuluisien kuin unohdettujenkin. Veisaamme yhdessä myös Siionin virsiä joillakin haudoilla, joten ottakaa siis mukaan Siikkarit, kynttilöitä ja sytytysvälineitä.
Hautausmaalta palaamme vielä Seuratuvalle, missä juomme kupposen tai ehkä kaksikin kuumaa (glögiä/kaakaota? onko toiveita?) ja nautimme toistemme seurasta!

Kaikki te tulkaatte siis kumpaankin sankoin joukoin ja täyttäkäämme yhdessä koko Seuratupa - tuo Salomonkadun oma ylpeydenaihe!


Syysterveisin Konsta

PS. Lisätietoja Konstalta tai Riinalta. Eli AYHeiltä.

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #47 : 11.10.07 - klo:12:55 »
Eli tosiaan. Kaikki sitten Seuratuvalle, ja saa soittaa jos ei tiedä missä kyseinen paikka sijaitsee!!! :)
i'm off like an aeroplane

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
Muistakaahan toki!
« Vastaus #48 : 02.11.07 - klo:06:10 »
Hei kaikille!

Olettehan kaikki tulossa huomenna lauantaina 3.11. perinteiselle pyhäinpäivävaellukselle!? Kokoonnumme siis klo viiteen mennessä Seuratuvalla, ja hautausmaavaelluksen jälkeen on luvassa glögiä samassa paikassa. Ottakaa mukaan siikkarit, hautakynttilöitä ja hyvää mieltä! :)

Mukaan ovat tervetulleita yhtä lailla nuoret kuin opiskelijatkin ja mikseivät "ei-körtitkin" voisi liittyä joukkoomme iloiseen? :D

T: Konsta (0500981101) ja Riina (0503505321)

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #49 : 20.11.07 - klo:10:19 »
Perjantaina 23.11. on tarkoitus pitää leffatupari Körttiksellä, noin klo 17.-20. Leffasta ei vielä tietoa, jos jotain ehdotuksia, niin mulle saa soittaa tai laittaa viestiä, numerohan oli 050-3505321.
 
Ikävä kyllä en pysty laittamaan viestejä tällä hetkellä, mutta voin soittaa. (kännykässä jotain vikaa...) Tapaamispaikka on vielä vähän auki, mutta seurailkaa foorumia, laitan tapaamisajankohdan ja paikan huomenna tai ylihuomenna. (ke tai to)

Ilmoittele ihmeessä eteenpäin (hillitysti siis) tästä mahtavasta illanvietosta, koska itse olen siihen taas kykenemätön. Eli siis seurailkaa foorumia. :)
i'm off like an aeroplane

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #50 : 22.11.07 - klo:13:38 »
Eli kaikki jotka kynnelle kykenevät niin perjantaina Körttikselle kello viideltä!!!

Katsotaan joku mahtava leffa nyyttärieväiden kanssa. Tuokaa siis mukananne jotain pikkupurtavaa.

Klo 17.00 siis Körttiksellä. Jos joku ei tiedä missä tuo mainio paikka sijaitsee, niin minulle voipi soittaa numeroon 050-3505321

t. Riina ayh
i'm off like an aeroplane

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
Keskiviikko 12.12.
« Vastaus #51 : 11.12.07 - klo:03:19 »
Moipsis!!!

On tullut se huikea aika vuodesta kun saa taas tonttuilla!:D
Ota siis tonttupiposi ja tonttu-itsesi mukaan, kun tulet keskiviikkona 12.12.2007 Körttikselle 16.30->
Me siis tonttuilemme siellä tonttumaisen upeita joulukortteja ja tonttu- ym. pipareita sekä osallistumme tonttuseuroihin illan päätteeksi. Voit ottaa mukaan siis oman tonttutahtosi mukaan esim. tonttupurtavaa, tontun askartelusalkun, tonttumaisia piparimuotteja, tonttuglögiä, tonttuherkkuja, huikeaa tonttumieltä...

Tämän tontun tonttutelehvooni meni tonttukorjaamolle, joten olethan niin tonttu, että kerrot häikäisevän huikaisevasta tonttuilustamme kaikille tuntemillesi tontuille! *<:-)

Terv. Tonttu-Konttu (0500981101)

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #52 : 16.12.07 - klo:00:30 »
Moi!!

Uudenmaan tupaillat ovat nyt tämän syksyn osalta vietetty. Iso kiitos kaikille kävijöille!:D

Tervetuloa mukaan taas keväällä! Muistakaa seurailla ilmoittelua täältä... (Näillä näkymin kevään ensimmäinen tupari olisi 15.1....)

JA MUISTAKAA OLLA KILTTEJÄ JOULUNA(kin)!!!:D

Terveisin
Konsta Ja Riina -AYHt

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
KEVÄT 2008
« Vastaus #53 : 21.01.08 - klo:00:24 »
Moi!

Uusivuosi on hurahtanut käyntiin ja on tullut aika informoida tulevista äksöneistä ja häppeningeistä!  :D

Kevään tuparit ovat ti 5.2., su 24.2., ke 2.4., ti 22.4. ja ti 20.5.2008. Kaikki tuparit järjestään mitä todennäköisimmin Seuratuvalla Helsingissä (toukokuista lukuunottamatta) klo 17 alkaen. (Muutoksista pyritään ilmoittamaan tällä foorumilla.)

Tuona helmikuun sunnuntaina järjestämme huikean Talentshow'n yhdessä opiskelijoiden kanssa. Ideana siis on, että mielellään jokainen kehittelisi jonkinlaisen "Talent"-esityksen yksin tai kaverin kanssa, ja näistä toistemme spektaakkeleista voisimme sitten nauttia kera herkullisen itsetehdyn pitsan.  :D   Toukokuun tiistaina puolestaan voisimme mennä piknikille Suomenlinnaan, kuten teimme viime syksynäkin.

Kaikista ideoista, teemaehdotuksista, kysymyksistä, muutosehdotuksista, toiveista sekä muutenvaanehdotuksista ynnä muista vastaavista saa ja jopa tulee ottaa yhteyttä Riinaan (AYH) tai Konstaan (AYH). Heidän puhelinnumeronsa löytyvät tästä viestiketjusta.


- Aamisuuta on suunniteltu vapun jälkeiseksi viikonlopuksi, mutta paikka on vielä auki, joten asiasta informoidaan myöhemmin.
- Aamisuu on siis nuorten ja opiskelijoiden yhteinen viikonloppuleiri, joka "taide"-teemastaan huolimatta on täydellisen ja ehdottoman avoin kaikille!

 :D Talvenodotusterkuin Riina ja Konsta :D

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #54 : 22.02.08 - klo:10:09 »
SUNNUNTAI 24.2.2008

Seuratuvalla opiskelijoiden kanssa yhteinen TALENT-show, johon Sinä voit tuoda oman erikois- tai perustaitosi esille! Mahtava tilaisuus, jota ei kannata jättää välistä. Tarjolla tämänhetkisten tietojeni mukaan pizzaa, joka tehdään samana päivänä paikan päällä!
Ota oma ripariporukkasi mukaan, voitte esittää parhaan sketsinne, lempilaulunne, tai vaikka akrobatiaa, jos haluatte. :)Mahtavaa olisi, jos paikalle tulisit,
ja ehkä etukäteen ilmoittaisitkin tulostasi, jotta osaamme odottaa Sinua. ilmoittaa voit laittamalla tekstiviestin Riinan tai Konstan numeroon, molemmat löytyvät tästä viestiketjusta! )


Terv. Konsta & Riina
i'm off like an aeroplane

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
Aamisuu tulee!!!
« Vastaus #55 : 09.04.08 - klo:23:09 »
Morjens!:D


Huikea Aamisuu tulee jälleen 2.-4.5.2008 Helsinkiin! Tämä taidepitoinen viikonloppu on ehdottoman avoin kaikille herännäisnuorille ja -opiskelijoille - eli siis koko nuoremmalle körttikansalle.

-Perjantaina saapuminen tapahtuu klo 18.00 mennessä Helsingin rautatieasemalle (kerrothan, jos kulkuyhteytesi eivät noudata meidän aikataulua!:P), jotta noin 18.30 mennessä voisimme jo aloittaa "Purjeveneen" eli huikean musiikkitapahtuman Helsingin Seuratuvalla (esiintymässä mm. sensaatiomainen Mika Nuorva!). Illan päätteeksi pidämme vielä veisuut ennen siirtymistämme Helsingin Körttikselle, jossa majoitumme koulumajoitustyyliin.
-Lauantaina ohjelmassa on Kierrätystehdas-messut Kaapelitehtaalla, piknik sekä sanataidetta sekä illalla iltaohjelmaa ja seurat.
-Viikonloppu päättyy virallisesti sunnuntaina messuun.

Tämän toukokuisen taideviikonlopun hinta on VAIN 10e sisältäen majoituksen sekä ruokailut perjantai-illasta sunnuntaiaamuun!
Majoituspaikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten olethan ripeä ilmoittautumisessasi!
Ilmoittautumiset 11.-25.4.2008 tekstiviestitse tai soittaen numeroon 0500 981 101 (allekirjoittanut). Ilmoita seuraavat tiedot: nimesi, allergiasi, oma puhelinnumerosi (jos et ota yhteyttä omalla puhelimellasi), huoltajiesi nimet ja puhelinnumerot sekä saapumisaikasi heti kun sen tiedät. Kaikki ilmoittautumiset vahvistetaan, joten jos ilmoitusta ei kuulu, otathan uudelleen yhteyttä.
Mukaan Aamisuuhun tarvitset makuualustan ja -pussin, vaihtovaatteita, peseytymisvälineet+hygieniatuotteet, mahdolliset lääkkeet, Siionin Virret sekä rahaa osallistumismaksuun, matkoihin ja sunnuntain lounaaseen.

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin:
-nuorten alueyhteyshenkilö Konsta Reuterilta (myös ilmoittautumiset), puh. 0500 981 101
-opiskelijasihteeri Kalle Hiltuselta, puh. 044 548 2682

HUOM! Myös järjestämässä ja suunnittelemassa olleiden tulee ilmoittautua!!!


Keväisin terveisin,
Konsta + muut järjestäjät

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #56 : 07.05.08 - klo:17:54 »
Uudenmaan tämän kevään viimeinen tupailta on merkitty olevaksi tiistaina 20.5, mutta koska olemme sille viimeiselle kerralle suunnitelleet Suomenlinna-tuparia, päätimme siirtää sen saman viikon lauantaille, eli 24.5., alustavasti sovittu tapaamisaika ja -paikka: 11:45 Helsingin Kauppatorilla.

Mukaan säähän sopivat vaatteet, piknik-evästä ja hyvä mieli!

Seuraa föörymiä, lisäinfoa tulossa.

Keväisin ja aurinkoisin terveisin Riina
i'm off like an aeroplane

Poissa conzales

 • Saapunut Aholansaaren rantaan
 • Viestejä: 11
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #57 : 22.05.08 - klo:03:31 »
Moi kaikki!

Kevään viimeinen tupari siis lauantaina 24.5. Helsingissä.
Tapaamme 11.45 Kauppatorilla, Suomenlinnan lautan kopin luona. Varaa mukaan erilaisia piknik-eväitä (niin suolaisia kuin makeitakin) sekä mahdollisesti piknik-viltti tms. jos sinulla on sellainen. Ja tottakai runsaasti iloista mieltä!!!:D
Jos viikonloppuna sattuu esim. satamaan, voimme tuolla rannassa sitten miettiä, mitä teemme (Kaisaniemen puistossa on esim. Maailma kylässä -festarit tms...).

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos tulee kysymyksiä!

Terkuin Konsta (0500 981 101) ja Riina

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #58 : 25.08.08 - klo:17:48 »
MOI  KAIKILLE!


Onhan teillä kalenterissa tyhjää keskiviikkona 3.9.?
Kannattaisi olla, sillä silloin te, rakkaat körttikansan taime(ne)t, olette tervetulleita suunnittelemaan syksyn 2oo8 tupailtoja! (tähän kohtaan sopisi aalto-liike)


Paikkana toimii Seuratupa Helsingin keskustassa, osoite on Salomonkatu 17 D, klo 17:00 ->

Mukaan voit ottaa oman itsesi lisäksi Siikkarit, kaverin, pientä syötävää, hyvän mielen, ideoita.... (ylijääneet ideat yritän myydä pimeästi muille alueille)


Siis, olette kaikki tervetulleita, erittäin lämpimästi ja kaikin muinkin ihanin adjektiivien siivittäminä, erittäin tervetulleita!

Jos et tiedä, missä tämä "toimipisteemme" sijaitsee, ota rohkeasti yhteys minuun, esim. soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 050-3505321 tai Konstaan, numero on 0500-981101. Kaikkea muutakin meiltä voi tiedustella, vastauksen laadusta ei kuitenkaan takeita.

Kertaus on opintojen äiti, eli TERVETULOA!
Suunnittelutupari @ Seuratupa klo 17:00


Tapaamisen toivossa,
ja nuorisokokousväsymystä manaillen,

Riina-ayh
i'm off like an aeroplane

Poissa Riina

 • Kuulee veisuun Pirtistä
 • Viestejä: 33
Uudenmaan nuorten ay:t tiedottaa
« Vastaus #59 : 06.10.08 - klo:15:31 »
SYKSYN TUPAILLAT ON TAAS TÄÄLLÄ!

Syksy käynnistetään Pokémon-tyylillä. Körttinuori, kutsun Sinut!
Pokémon-tuparia vietetään Seuratuvalla lauantaina 11.10 klo 14 eteenpäin. Ota mukaan Pokémon-, GoGo, yms roinaa, fiilistellään niitä sitten musiikin tahdissa.

Perinteistä Pyhäinpäivän vaellusta vietetään lauantaina 1.11., lähtö Seuratuvalta Hietaniemen hautausmaalle klo 16:00. Ota mukaasi Siikkarit, hautakynttilöitä, ja vaikka kaveri. Vaelluksen jälkeen Seuratuvalla tarjolla glögiä ja yhdessäoloa.

Keskiviikkona 12.11 pidetään tee- ja keksitupari. Tuo siis omia lempikeksejäsi, ja pari pussia lempiteetäsi, puhutaan brittiaksenttia (tai mitä tahansa muuta, vaikka savoa jos mielesi tekee) ja juodaan teetä puoli kuudesta eteenpäin Seuratuvalla.

Torstaina 4.12 katsotaan leffaa nimeltä "Big Fish" Körttikodilla, jonka osoite on Ratakatu 1aA 3. Sinne pääsee 10-ratikalla, ja vaikkapa soittamalla Riinalle numeroon 050-3505321 voit saada "selkeät" ohjeet.
Mukanasi voisit tuoda mieleistäsi leffanaposteltavaa nyyttärimeiningillä, (joka on muuten olennainen osa syksyn ja kevään tupailloissa). Leffaa aletaan katsomaan vaikkapa noin klo 17:40, tule siis valtaamaan paikkasi sohvalta noin 17:30!

Jotta joululomalle siirtymisessäkin olisi jotain hohtoa, viimeisellä kouluviikolla nautitaan vielä toistemme seurasta ja mahdollisesti nuorten miesten live-musiikista, sekä tehdään yhdessä pipareita ja joulutorttuja.
Tämä jouluisa tonttulakkeja kaipaava Joulutupari pidetään Seuratuvalla tiistaina 16.12.

Näillä siis mennään. Toivottavasti tapaamme siis pian ja usein, olet oikein lämpimästi tervetullut! (kuka lienetkin)

 Hauskaa yms syksyä toivottaen Riina-ayh (050-3505321)
ja eiköhän se Janne-ayh ( 0443190292) yhdy näihin toivotuksiin. :)
i'm off like an aeroplane