Kirjoittaja Aihe: Maailmme on paha  (Luettu 18553 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jampe

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 2205
Vs: Maailmme on paha
« Vastaus #90 : 05.08.10 - klo:15:53 »
Ehkä olet a)turhan vaativa tai b) suvaitsematon.

Luulisin että ennemmin kohta b).  Kun olen  vannoutunut  yrittämisen, puurtamisen ja vaivannäön nimeen vannova jäärä niin minua ärsyttää tuonkaltaisissa ohjelmissa (esim. Diili) ensinnäkin se, että on oikeasti olemassa niin läpeensä tyhmiä ihmisiä jotka unelmoivat äkkirikastumisesta, äkkimenestymisestä tahi äkkihuipulle-pääsemisestä ilman työtä, vaivannäköä ja yrittämistä. Nuori nykypolvi on aivopesty ajattelemaan ettei itse tarvitse tehdä mitään ja niin he eivät monesti teekään mitään. Poikkeuksiakin on. Mennään vaan johonkin tyhmään ohjelmaan; -diiliin, talenttiin tai idoliin ja haaveillaan huipulle pääsystä kuin taikaiskusta, ilmaiseksi. Sitten itskeskellään televisiossa kun ei onnistakaan..

Tämänkin vielä jotenkin ymmärtäisi mutta kun nuo samaiset tyhjäntoimittajat ja p**kanjauhajat pyrkivät esiintymään kuin olisivat kaikki maailman asiat nähneet ja kokeneet. Yritetään esiintyä teennäisen korostetun itsevarmasti, pukeudutaan kuin riikinkukot vaikka pojanmälkeilläkin kätöset vielä pehmeää nukkaa kuin sylilapsen peppu, mihinkään ei ole tarvinnut ikinä tarttua.

Olen tavannut sanoa omillekin jälkeläisille että tässä maailmassa ei riitä se, että vaan haluaa sitä ja tätä. Pitää olla valmis tekemään, ahkeroimaan, näkemään vaivaa vuosikausia!  Ilmaislounaat kannattaa unohtaa.

Elämä on ihmisen parasta aikaa -Matti Nykänen-

Poissa Salis

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 4415
  • Körtti
Vs: Maailmme on paha
« Vastaus #91 : 05.08.10 - klo:20:15 »
Kun olen  vannoutunut  yrittämisen, puurtamisen ja vaivannäön nimeen vannova jäärä niin minua ärsyttää tuonkaltaisissa ohjelmissa (esim. Diili) ensinnäkin se, että on oikeasti olemassa niin läpeensä tyhmiä ihmisiä jotka unelmoivat äkkirikastumisesta, äkkimenestymisestä tahi äkkihuipulle-pääsemisestä ilman työtä, vaivannäköä ja yrittämistä.

Eiväthän ne helppoon työhön hae. Se, että saa hyvän työpaikan ei vielä johda äkkirikastumiseen, - menestykseen tai -huipulle. Monien ihmisten menestyksen takana saattaa olla vuosikymmenien työ.


Lainaus
Olen tavannut sanoa omillekin jälkeläisille että tässä maailmassa ei riitä se, että vaan haluaa sitä ja tätä. Pitää olla valmis tekemään, ahkeroimaan, näkemään vaivaa vuosikausia!  Ilmaislounaat kannattaa unohtaa.

Näköjään tolkutamme samoja asioita nuoremmalla sukupolvelle.  :023:
Acta, non verba.

Poissa Viisveisaaja

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 6315
Vs: Maailmme on paha
« Vastaus #92 : 13.08.10 - klo:21:32 »
Salis on ihana mies. Yleensä kukaan ei saa minulta viimeistä sanaa. Hän sai eikä jäänyt edes paha mieli= ei ollut ilkeä.  Ihan totta. Ja ihania musiikkilinkkejä tuo.

Ai mies? Oon aina luullu häntä naiseksi.. :-\

Jampe ei ehkä tajua, että maailma muuttuu.
On formulakuskeja, pokerinpelaajia ja vaikka jääkiekkoilijoita jotka suht helpolla ovat rikastuneet.

Maailma nyt vaan ei ole reilu paikka.
Joku yrittää ja yrittää, mutta ei onnistu. Toinen tekee loton ja sillä sipuli.

Onneksi ihmisen elämän laatu ei ole kiinni vain rahasta. :-\
Avaruusolentojen tutkija.
Ufologi.