Mitähän ikävöivä on tehnyt juustonyritelmänsä kanssa.

Noh, minä pidin sen jääkaapissa yli yön ja kuumensin uudestaan, ja sitten sekoitin sinne piimän ja munat ja mausteet. Saalis oli niukka. Lisäsin sen edelliseen niukkaan saaliiseen ja annan vetäytyä huomiseen ennen kuin edes vilkaisen.
Ja kun mie en tiennyt miten se litku käyttäytyy pakkasessa, niin...voi voi voi, siitä tuli nimittäin erinomaisen herkullinen jauhelihapihvien aines! Meni hukkaan, tässä nälkäänäkevässä maailmassa, kyllä minä voivottelinkin kaataessani sitä viemäristä, mutta kun en tiennyt miten pitkään maitopohjaisia juttuja voi säilyttää mitenkään, kun niitä kuumentaa ja jäähdyttää tämän tästä.
Mutta nyt tiedän missä mokasin: Sitä olisi pitänyt kuumentaa piimän ja munien kanssa uudestaan, ja ottaa se sitten vasta syrjään tunniksi.
Seuraavasta tulee jo parempi, ja pakastan sen mitä jää litkua yli ja käytän muissa sapuskoissa. En ole syönyt ihan niin hyviä jahelihapihvejä, kuin nämä missä sitä oli.