Tämä oli tosi hieno oivallus! Luulen että on aiheellista ottaa suoraan reilunpuoleinen painos. Jukra, juuri tällaista olen haikaillut, järjellinen keittokirja, ja jos siis siinä todella vielä olisi hyvin perinneruokaakin, aina paranee.
Ja olisi nyt se pettuleipä. Kaupungissa ei saa kuoria mäntyjä, mutta vanhuksilla on mökki, sinne. Ja sitten, poronjäkäläähän myös kuivataan ja jauhetaan ja sekoitetaan ruisjauhoon. Sen hankkiminen on helpompaa kuin männyn nilan. Alkaa kyllä käsittääkseni olla nilankeruun aika tältä talvelta ohitse?
Kuinkahan paljon lyijyä sun muuta ylimääräistä olisi Keskuspuistosta kerätyssä jäkälässä? Toisaalta...oli minulla kerran Hesassa viljelypalstakin, ja söin kaiken kasvattamani. Mutta eikö jäkälään kumuloidu ilmansaasteet hieman eri tavoin?
Olen ollut niin tosi tyytyväinen siitä että osaan leipoa kunnon ruisleipää ettei ole tosikaan.
Vielä kun tuo juustonteko alkaisi sujua...