Huomenta amanda!
Viikonlopuksi laitoin isot satsit lohilaatikkoa suikaloiduin perunoin ja purjosiivuin. Kasviskermaa niskaan. Toiseksi karjalanpaistin.
Huomatkaa että samat perinneruoat meillä enimmäkseen pyörii. Joskus laitan juustomunakkaan,kreikkalaisen salaatin, wokkikasvikset possusuikalein ja suppilovahveroiden kera. Paljon syömme puuro- ja marjaruokia.
Spagettia ja jauhelihakastiketta vähemmän kuin kerran kuukaudessa. Pizzaa ei myöskään itselle enää usein laiteta, se ostetaan kurdien putiikista.
Kalan syönti on tullut hirvenlihan sijaan olosuhteiden pakosta. Siitäkö johtuu että sokeri-ja verenpaine-arvot on nyt ihan normaalit. Kuivahkoon hirvenlihaan tuli käytettyä kohtalaisen runsaasti ainakin voita ja myöskin kermaa.
Jostain syystä broileri ei nyt maistu ollenkaan. Ehkä kesällä kun voi grillata ulkona. Vävyltä olen saanut hyvän marinointireseptin broilerille. Sen juju on hierottu tuore basilika.
Kiitos ikävöivän nyt laitan taas piimäjuustoa kunhan hiivaleivät loppuu. Itse juustokin on hyvää, etenkin aprikoosihillon kanssa kahvileipänä, mutta hera-leivät
on se toinen puoli siinä jutussa.