Laitoin makaroonilaatikon munamaidolla lihapullakastikkeen seuraksi. Hyvin sopivat, ainakin Matin mielestä.
Keitettyjä papuja tomaattikastikkeessa, tölkistä, amerikanherkkukurkkuja ja puolukkasurvosta oli lisäkkeinä.
Minä pidän enemmän ruoasta jossa ei ole kastiketta, Matti päinvstoin. Vuorotellen syömme keitettyjä perunoita kalan ja salaatin ja kermaviilin kera, vuoroin perunoita soosilla.
Mutta eniten on keittoja. On usein myös uuniruokia, laatikoita ja ruukkuja . Eilen oli muikkuruukkua.
Jos mainostaa ei saa, niin mainitsen kuitenkin että paras perunasalaatti on mielestäni X-kirjaimella alkavan merkkisen 1 kg tuote. Siinä ei ole peruna kuutioina vaan pieninä viipaleina, eikä kastike oli 'märkää', vaan sopivaa.
Sitä pidän jääkaapissa jatkuvasti, samoin vaaleita bratwurst -makkaroita joita valmistaa rannikkoruotsalainen firma. Niistä saa nopeasti ilta-aterian. Miniluumutomaatit siihen sivuun ja muutakin, jos sattuu olemaan.