Kirjoittaja Aihe: Ruskaretki Ylläkselle 2.-9.9.2017  (Luettu 4048 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 15817
    • http://www.samila.1g.fi
Ruskaretki Ylläkselle 2.-9.9.2017
« : 19.04.17 - klo:17:19 »
Ruskaretki Ylläkselle 2.-9.9.2017


Ruskaretkellä syksyllä 2016. Kuva: Maria Laurila.

Ruskaretkellä syksyllä 2016. Kuva: Maria Laurila.
Kahdella bussilla (Kuopiosta ja Seinäjoelta) lähdetään Yllästä valloittamaan Siionin virsillä. Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian, viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

 

Toinen bussi lähtee Kuopiosta (Iisalmi-Kiuruvesi-Kärsämäki-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana rovasti Reijo Mattila p. 040 864 9201, s-posti: reijo.mattila@luukku.com

Toinen bussi Pohjanmaalta (Seinäjoki-Lapua-Kaustinen-Ylivieska-Oulu-Äkäslompolo), matkanjohtajana Maria Laurila p. 0405647146 s-posti: mariaelaurila@gmail.com

Lähtöpisteistä ja reittien varsilta kyytiin!

Huom.: ruskamatka on nyt päivän pidempi kuin aikaisempina vuosina.

 

Olemme varanneet majoituksen puolihoidolla kahdelle bussilastilliselle laadukkaasta Hotelli Ylläshuminasta Äkäslompolossa. Ylläshumina (www.yllashumina.com) on kodikas perhehotelli, joka on tunnettu erinomaisista ruuistaan. Hotellissa ei ole tuona aikana muita asiakkaita.

 

Ohjelma on yllä(s)tyksellinen ja monipuolinen, vaelluksia kunkin kunnon mukaan (lyhyitä ja helppoja tai vaativiakin), hienoja maisemia, Pallaksella käynti, luontokirkko Pakasaivossa, edellisvuosiin uusiakin kohteita ja iltaisin ohjelmaa Pyhän Laurin kappelissa mm. siioninvirsiseurat ja viikkomessu.

Päivän ohjelmarunko on tämänkaltainen (tarkentuu vähän säistäkin riippuen):

8.00 Aamiainen

9.30 Aamun Sana ja virsi, päivän retkien esittely

Tämän jälkeen lähdemme retkille/ohjatuille vaelluksille, jotka on mitoitettu kunkin kunnon mukaan. Käymme mm. Pakasaivon rotkojärvellä ja vaellamme Ylläksen ja Pallastunturilla maastoissa (UUTTA: Lisämaksusta (30€) vapaaehtoinen päiväretki Kilpisjärvelle ja Saanalle ke 6.9. Sille voit ilmoittautua heti tai vasta myöhemmin kesällä ruskaretken loppumaksun yhteydessä. Ylläkselle jääville järjestetään myös ohjelmaa tuoksi päiväksi)

16.00 viimeistään palailemme hotellille

17.00 Päivällinen, saunat

20.00 Tilaisuudet Pyhän Laurin kappelissa (su sananjumalanpalvelus, ti siioninvirsiseurat, to viikkomessu). Kappelin tilaisuuksiin on kuljetus.

- otapa uudet Siionin virret mukaan (lainakirjojakin on mukana)

 

Matka + puolihoito, majoitus kahdenhengen huoneissa tai neljän hengen huoneistoissa: 630€/2hh; yhden hengen huoneessa 810€/1hh. Hintoihin sisältyy: bussimatkat, majoittumiset, aamiaiset ja päivälliset, opastukset (hotellilta oma opas) ja sauna. Matkustajavakuutuksen ottamista suositellaan. Vakuutus ei sisälly hintaan.

Ilmoittautuminen on alkanut:

Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian (viim. toukokuun loppuun) mennessä Matka-Kyllönen Oy (vastuullinen matkanjärjestäjä)

puh 08 652 0771 s-posti: matkatoimisto@matka-kyllonen.inet.fi, verkkosivut: www.matka-kyllonen.fi
 

Tiedustelut myös useita vuosia Ylläksellä oppaana ja Pyhän Laurin kappelilla viikkopappina toimineelta rovasti Tuomo Ruuttuselta p. 040 506 1386, s-posti: tuomo.ruuttunen@kajaani.net sekä matkanjohtajilta.
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa Viisveisaaja

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 6300
Vs: Ruskaretki Ylläkselle 2.-9.9.2017
« Vastaus #1 : 06.05.17 - klo:21:11 »

Kiinnostaisi kovasti, ainakin saunat ja Lappi.

Toivottavasti viimeinen ilmoituspäivä ei ole ihan huomenna, kun syksyyn on aika aika ja ei ole kalenterissa, muuta kuin viisveisaajalla synttärit ja auuu.
Avaruusolentojen tutkija.
Ufologi.