Kirjoittaja Aihe: Fillarireissuun?  (Luettu 2505 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Teme

  • armon kerjäläinen
  • Viestejä: 449
    • http://www.janoinen.net/
Fillarireissuun?
« : 16.06.06 - klo:14:50 »
Kun täällä on Keski-Suomessa asuvaa sakkia, niin asuuko kukaan Luhangan ja Korpilahden välillä sillä tavalla, että voisi yöpyä takapihalla/pihassa/tms ja saisi vielä raikasta vettä ja pääsisi ehkä suihkuun tai saunaan? (Tai muutenkin jos sattuu osumaan matkan varrelle, voi vihjata...) Ja jos jotakuta nappaa lähteä mukaan edes osaksi matkaa, niin huutakaa hep. ;)

Eli tarkoitus olisi heittää tuollainen reilu viikon fillarilenkki Espoosta Keski-Suomeen. Eli sunnuntaina 9.7. illalla lähtö Espoon eteläreunasta ja vähän illemmasta päätyminen Luukin leirintäalueelle. Todella lyhyt pätkä siis, mutta eipähän tarvi seuraavana päivänä ihan niin pitkään polkea. wink Maanantaina tavoitteena joko Hyvinkää tai Riihimäki. Ensimmäisessä yöpyminen ulkoilualeella, jälkimmäisessä leirintäalueella. Ihan sen mukaan, miten vain polkeminen nappaa. Tiistaina tavoitteena Evo, jossa yöpyminen metsässä Evon eteläreunan tienoilla. Keskiviikkona Vääksyn kautta maisematietä Sysmään, jossa leirintäalue. Torstaina joko Luhankaan (, jossa leirintäalue) tai niin pitkään kuin huvittaa (, jolloin metsäyöpyminen). Perjantaina Jämsään. (Menomatkaan on varattu tyhjää reilu vuorokauden verran.)

Sunnuntaina illasta tai maanantaina aamusta vasta lähtö, kun vaimoni veli pääsee sunnuntaina ripille. Takaisin reittinä huomattavasti vapaamalla aikataululla Kuhmoinen, Padasjoki, Evo, Hyvinkää/Riihimäki, Espoo. Yöpyminen tarpeen mukaan.

Vielä en ole hirveän tarkkoja arvioita tehnyt päivittäisistä matkoista. Luultavasti tulee jossain vaiheessa yksi ylipitkä. Ja pakko ei ole lähteä koko matkalle, vaan jollekin pätkällekin sopinee mukaan. Yksin polkeminen on usein ihan kivaa, mutta välillä se kyllä tympäisee - varsinkin jos on vastatuulta tai liian lyhyt matka seuraavaan yö paikkaan ja jää tolkuttomasti illasta luppoaikaa.

Teme
Vertaistukea  ex-vapaakirkollisille (helluntai, vapaasrk, karismaattinen jne)

Poissa osmo

  • Valvoja
  • Muistelee sepän sanoja: Vain yksi...
  • Viestejä: 344
Fillarireissuun?
« Vastaus #1 : 16.06.06 - klo:16:26 »
Eipä tule mieleen tuolla sektorilla ketään tuttua. Kesämökkejähän siellä olisi pilvin pimein. Ja yksi Suomen komeimmista sillanalusista osuu reitille, nimittäin Kärkisissä! Suojahan se on sekin!