Körttifoorumi

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: PekkaV - 08.12.11 - klo:04:56

Otsikko: "Femen" Ukrainassa
Kirjoitti: PekkaV - 08.12.11 - klo:04:56

   Ukrainassa syntyi kolme vuotta sitten "Femen", feministinen protestiliike kritisoimaan sovinistista valtaa. Liike kampanjoi paljailla rinnoilla.
Annan heille kaiken tukeni. Asia on vakava. Holistiseen ihmiskäsitykseen pitää pyrkiä.

http://www.amk.fi/opintojaksot/0407016/1138352400309/1157026947138/1157030182944/1157031497033.html

holistinen kokonaisvaltainen; kokonaisuutta tarkasteleva, kokonais-. Periaatteessa "holistinen" tarkoittaa samaa kuin "kokonaisvaltainen", joka taas periaatteessa tarkoittaa sellaista, missä kokonaisuus on hallitsevassa asemassa osiinsa nähden. Käytännössä yleensä tarkoitetaan vain kokonaisuutta koskevaa tai tarkastelevaa, vaikka kokonaisuus esimerkiksi koostuisi suhteellisen riippumattomista osista.
http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/siv/sanath.html

http://areena.yle.fi/video/1323291749214


Otsikko: Vs: "Femen" Ukrainassa
Kirjoitti: juhani - 08.12.11 - klo:13:10
Hyvä Ukraina!... ,mutta Raatteen tiellä oli yksi vahvistettu divisioona vai oliko kaksi divisioonaa ukrainalaisia ihan pyhäkledjut päällä... Suomussalmelta Ouluun asti viiden päivän aikana, osa motorisoituna, ajatteli Stalin. Mottitaisteluhan siitä tuli. Vähäinen pataljoona suomalaisia korpisotureita... Ukrainalaiset eivät olleet nähneet lylyä ja kalhua. Puoli vuosisataa sen jälkeen Tsetseenit ja ryssät olivat nokkapokkasilla. Raatteen tien ihme tuli tässä näkyväksi. Suomalaiset ja tsetseenit motittivat samalla hetkellä etuosan ja peräosan. Sitten nämä hyökkäsivät asemansa tuntien sissisotamaisesti erittäin nopeasti jakaen vihollisen moneen osaseen. Kyllä siinä kävi toiseksi eniten sääliksi ryssiä. Eniten on käynyt sääliksi kun saksalainen syöksypommittaja Stuka on syöksynyt helvetillisen metelin antamassa pommeja lahjaksi ryssille.
Otsikko: Vs: "Femen" Ukrainassa
Kirjoitti: Viisveisaaja - 08.12.11 - klo:16:51
Juhanin jutusta, siis tosiasiasta tulee mieleen sodat juutalaisten ja filistealaisten kanssa, kuinka pieni kansa aina voitti isomman.

Feme ihan ok Ukrainassa, mutta Suomessa taitaa melkein tarvita vastakkainen liike.
Meillä ollaan niin tasa arvoisia ja on naiskiintiöitä ja ruotsalaisilla on etuja ja ties mitä kaikkea.
Vähemmistöjä ei kukaan uskolla arvostella.

Edistyksellisyys voisi pikkuhiljaa laantua. :-\
Otsikko: Vs: "Femen" Ukrainassa
Kirjoitti: Pyryharakka - 10.12.11 - klo:19:51
Miehet näyttäisivät olevan sitä mieltä, että Femen on ok. Mietin vain, että tepsiikö se. Onhan heidän mielenosoituksensa ja tiedoitustilaisuutensa näyttäviä ja huomiota herättäviä, mutta saadaanko paljailla rinnoilla vähennettyä prostituutiota. Parantaako se naisten uskottavuutta esim. politiikan toimijoina tai johtaviin tehtäviin.

Femen oli kyllä saanut positiivisia tuloksia aikaan opiskelumaailmassa. Ukrainassa on tytöt joutuneet tienaamaan arvosanoja erilaisin palveluin. Nyt kun ongelma oli tuotu julkisuuteen, oli tilanteeseen tullut parannusta. Tämä on hyvä asia.