Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoita runo XX
« Uusin viesti kirjoittanut Leena tänään kello 03:28 »
 


kuoro
stemma
jengi
kaveri
konsertti


Vetäistäänpä varpuskaverit kuorossa
konsertti lepopäivän ratoksi
vapaarytmisesti, omin aksentein ja kadenssein
ja kukin stemmallaan
kun häipyivät nuo paremmin
laulajat joita kuulemaan koko luonto, kuulemma,
kulkee kummissaan

siis jengi, tirskuttamaan jotta raikaa
pensasaita

kuulevien riemuksi

..................

lintu
kiitää
pimeä
metsä
päiväkirja
2
Yleinen keskustelu / Vs: Mystinen körttiläisyys
« Uusin viesti kirjoittanut Leena tänään kello 03:17 »
uutenkin heitit viisaita ajatuksia suhteesta kaikenlaisiin relaksantteihin ja tajunnanlaajentajiin.  Niitä sietää mietiskellä, kunnes usko näkemiseen vaihtuvi.   :kahvi:
3
Yleinen keskustelu / Vs: Mystinen körttiläisyys
« Uusin viesti kirjoittanut Leena tänään kello 03:14 »
Uskon että olisit jo täällä muutoin, mutta tiesin ettet enää asu näillämain.

Oikeastaan ajattelin heittää ajatuksen:  Auttamisen mystiikassa on eräs syvimmistä koska se tekee tilaa itsekkääseen mieleen.  Koska avun tarve on todellinen, tarjouduin sen korvaamaan ja koska ei ole ihan jokapäiväistä että eteen satelee autettavia,  tarjoan kolehtirahani vapaaseen käyttöön siitä.  Löytyyhän niitä, mutta kun ongelma on että kun on oireita olen täysin avun tarpeessa, oikeastaan tarttisin tietty turvarannekkeen.  K un olen oireeton välistä, kannoin tietty tunnontuskia siitä etten ole töissä vaikka olen ihan terve.


Se vähä mitä körttiläisyyttä tunnen -- ja tiedän sukutaustasta -- auttaminen on kuulunut sen sisimpään olemukseen.  Eikös sitä joskus sanottu vaeltavaksi kansaksi, kun olivat aina tien päällä menossa milloin ketäkin auttamaan.   


Ek'hkä se nykyisin on jotain hienompaa, kun kaikki on kunallistettu. 
4
Yleinen keskustelu / Vs: Jatkuva rukous
« Uusin viesti kirjoittanut Leena tänään kello 02:07 »
Konsa valaissee kointähtönen/ mua köyhää kerjääjää?
konsa päättyy matka yöllinen, on yhä hämärää?

Luon taiïvahalle yhtenään mä katseen kaiopaavan
Valoa vaikken näekään
sen tiedän loistavan.


...................


Moni varmaan tietää jatkuvan rukouksen alkuperän.  Munkki, jonka tehtävänä on rukoilla, tuskastui kun piti kaalimaata harventaa, ja kumpikin oli tärkeää.  Lopulta hän opetti ruumiinsakin rukoilemaan: Herra Jeesus Kristus, armahda minua syntistä, hän jakoi sen hengityksen rytmiin, kunnes vain tämä kulki jatkuvana mielessä silloinkin kun piti keskittyä muuhun.  On ortodoksista alkuperää, mutta moni ns myöhäisempi mystikko, etupäässä Stinnissen, on lainannut sitä. 

terveisin kipujen keskeltä

Valoa vaikken näekään,   sen   t i e d ä n  loistavan. 
5
Yleinen keskustelu / Vs: Äsken
« Uusin viesti kirjoittanut sivullinen eilen kello 23:43 »
Olihan reissu, läksin pois, vaikka kaljatuopista jäi paljon juomatta. Oli kyllä ihmeelistä, kun istuin yksin yhdessä pöydässä, ja siihen tuli vanhempi mies, jonka kanssa alettin jutella. Paljastui, että ukko oli evp. majuri Pussinen. Ajettelin, että majureitahan nyt riittää. Hyvä tyyppi., joka tarjosi jatkuvasti tupakkia, eli käytiin ulkona tupakilla. Sitten tuli hänen tuttunsa vanhempi nainen, joka  myös asui lähettyvillä, ja lauloi aika hienosti karaokea. Hänen kanssaan juttelimme mm. ortodoksisuudeta, koska hän oli sellainen ja vaikutti, että yritti saada minut kääntymään. Hienosti hänkin lauloi karaokessa, samoin kuin majui Pussinen. Nainen kertoi paljon mm. Kettusten suvusta, jonka tiesi, ja minä en puhu mitään asiasta. Hyvä ,että pääsin kotia. Kiitos siitä   
6
Yleinen keskustelu / Vs: Linnut 34
« Uusin viesti kirjoittanut öppiäinen eilen kello 22:45 »
Oli iltakävelyllä jo niin hämärää, etten nähnyt, oliko silkkiuikku vai härkälintu, joka esitti tyylikkäitä kokosukelluksia Tohloppijärvessä. Yksi yksilö vain. Härkälintuja siellä kyllä olen itsekin aiemmin tavannut.

Ja sitä kun tarkastelin niin bongasin toisenkin siivekkään. Ensin katsoin että mikäs turilas se tuo on, iso soikea kovakuoriainen lennossa kroppaansa lyhyemmillä siivillään. Ja sepä molskahti järveen kanssa, ihan upoksiin. Lieneekö ollut jokin sukeltajalaji? Muutaman sekunnin vain ehdin nähdä. Kokoa oli arviolta sen verran että tikkuaskiin mahtuu jollei jää korkeudesta kiinni, mutta paljon ei vapaata tilaa pituus- ja leveyssuuntaan jäisi. Menköön nyt lintuna, kun oli niin iso ja lensi.  :003:

Muuten harmittelin, kun Tohloppijärven pohjoispuoliselle suolle on sitten viime näkemän rakennettu sorapohjaisia maastosta selkeästi koholla olevia kulkureittejä. Ja löysin netin uumenista, että vuonna 2018 on kaupunkilaisilta kerätty lausuntoja järven ympäristön hoitosuunnitelmasta. Olisin siihen minäkin alueen käyttäjänä voinut mielipiteeni kertoa. Mm. juuri noita mainitsemiani reittejä oli vastustettu. Ja vähän matkaa sitä ennen olin muutaman vanhan leveämmän reitin "ei talvikunnossapitoa" -kylttejä ihmetellyt, kun kyllähän ihmiset haluavat niitä väyliä talvella käyttää. Siis mieluummin rahat entisten kunnossapitoon kuin uusien tekemiseen. Itse mieluummin kuljen muulla kuin sorapohjalla kun en tykkää sen rahinasta, eikä se jousta jalan alla. Pitänee koettaa aktivoitua.

Oli joku yleisempikin luonnonsuojeluketju, mutta menköön narina tähän.
7
Yleinen keskustelu / Vs: Linnut 34
« Uusin viesti kirjoittanut 1944 eilen kello 20:35 »
Ok minun puoleltani.
8
Yleinen keskustelu / Vs: Suomen maanpuolustus ja oma palveluspaikkasi
« Uusin viesti kirjoittanut 1944 eilen kello 20:32 »
Olen Sinulle osoittanut yhden vihapuhekohteen. Vai onko kirjoittaja puolueuskollisin kaverisi?
9
Yleinen keskustelu / Vs: Suomen maanpuolustus ja oma palveluspaikkasi
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 20:15 »
Tämä foorumi on valitettavasti vihervassarien kaappaama ja ei pysty puolueettomaan kirjoitteluun.

Mitä pidät puolueettomana kirjoitteluna? Puolueettomuus on sitä, että mielipiteitä saa esittää kulmasta jos toisestakin. Vasemmistolaisen kannan esittäminen ei ole mikään kaappaus, ei vihreänkään näkemyksen sen puoleen. Kukaan ei kiellä oikeistolaisiakaan puheenvuoroja. Keskustelu on eri näkökantojen esittämistä ja niihin tutustumista, toivottavasti toisia kunnioittaen. 
10
Yleinen keskustelu / Vs: Nyt 30
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja eilen kello 19:36 »
Nyt menoksi ja hyvästi hanna ja lapset. Ei kun hyvästi yksinäinen ilta ja anteeksi myös 5-veisaaja, kun tulee joskus innostuttua käyttäneeksi epäasiallista kieltä.

Ei hätiä mitiä.
Pidähän hauskaa ja pistä Jojensuu ylösalaisin.

https://www.youtube.com/watch?v=pBlrMtFprKs&ab_channel=RodStewartVEVO
Sivuja: [1] 2 3 ... 10