Körttifoorumi

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: juhani - 24.12.07 - klo:23:42

Otsikko: kiitos
Kirjoitti: juhani - 24.12.07 - klo:23:42
Kiitos Liisalle ja näille moreraattorreille körttifoorumin ylläpitämisestä. Hyvää Joulua teille kaikki. :xmaswink:
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Mauno - 06.12.10 - klo:11:09
KIITOS Riitta-mummille ja muille ahkerille ja vastuullisille ihmisille leipomisesta, kutomisesta, askartelusta, hinnoittelusta, ajan antamisesta, ystävien rakkaudesta ja muustakin osallistumisesta Herättäjän Lahden alueen myyjäisiin itsenäisyyspäivän aattona 2010!

Suuri kiitos myös meme:n perheelle koko myyjäishomman seuraväen kahvittamisesta! Teillä oli tupalahomma siinä tehtävässä muihin kuukausiseurojen kahvitukseen verraten.

Ja kiito jokaiselle ostajallekin ja seuraväelle virsistä jne.

Kahvirahat Aholansaareen ja myyntituotto Herättäjälle.
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Riitta-mummi - 06.12.10 - klo:11:55
KIITOS Maunolle ja Sirkalle , Liisalle, ja muillekin  yhteyteensä vetäneille ja rakastaneille. Oli hieno kokemus olla myyjäisissä kerrankin , itse-asiassa toisen kerran, myyjänä. Siinä on eräänlaista taikaa kun saa palvella, aprikoida eri makuja ja kassalipas kolahtaa.

Seurat päälle ja mitkä puheet. Eräs iloitsi siitä samasta päivästä josta minäkin. Toinen kertoi miten kirkonaitaan joskus täytyy reipä uusi portti.
Kolmas kertoi suomalaisukosta joka halusi maksaa valtinvelkansa pois. Yli 13.000 euros oli ukolla repussaan. Suomi tunnetaan maana joka on maksanut aina velkansa. Maksaako kohta muidenkin velat? Mutta meidän syntivelkaamme ei maksa kukaan muu kuin Jumalan oma poika.
Jaakko Löytty puhui romanialaisista kerjäläisistä ja lauloi samasta aiheesta koskettavav uuden arkkiviisun.

Kiitos seuroista, kaiken antajalle!
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: juhani - 06.12.10 - klo:22:31
...ja kiitos vapaasta Suomesta
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Leena - 08.12.10 - klo:23:00
...ja kiitos vapaasta Suomesta
Minul on aivan erityinen aihe kiittää ja paljosta joten mie kiitän nyt. Ensinnä Sepposia, joka oli niin järkimiers että pani minun tekstin poikki kun .... minäm en muista siuitäö mitään, minä koetan etsiä sen, ja pyytää anteeksi mutta minä olen näissäö huono. Jos en löydä niin se on tässä... Onnejsi noita temporaalitiloja on nykyäns harvoin, niitä suurempia ja vakavampa ... minusta ne on kivampia... en sotke sosiaalista kenttää takuulla jos olen tajuton...

Ja ylipäänsä moni tuki minua kovasti, tuntui ymmärtävän, ja erityiskiitos armonkerjäläiselle Mörtille Kalistajalle Riitalle... jos joku unohtuu liittäkää ketjuun.

Ja Penalle, Leena kéksi uuden metodin mutta se on hyvin pitkä juttu.Pena tarkistaa ettäö se pelittää.  Ja että saan tääl olla.
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Jampe - 09.12.10 - klo:18:01
Minul on aivan erityinen aihe kiittää ja paljosta joten mie kiitän nyt. Ensinnä Sepposia, joka oli niin järkimiers


MInä olen aina sanonut että Seppo on tolkun mies, ja sanon taaskin!  Kyllä näin joulun alla voi sen verran hempeillä että pakko todeta etten ole paremmin ja järkevämmin moderoitua foorumia vielä nähnyt.  Seppo on kiitoksensa ansainnut. :023:
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Riitta-mummi - 09.12.10 - klo:19:14
Kiitos seppos että sairastaessasikin olet jaksanut hoitaa myös foorumin toimivuuden. Tekniikka on hiukan ontunut, mutta seppos seisoo vakaana ja valppaana !                                                                                                                                           


                                                                                                                  (http://www.cosgan.de/images/more/flowers/068.gif)
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: sadetta - 10.12.10 - klo:20:23
Kiitos koko elämästä! Jumala loi minut ja sinut  :109:
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Leena - 10.12.10 - klo:20:40
Kiitos koko elämästä! Jumala loi minut ja sinut  :109:
Kiitos Jumalalle kun loit Sadettan! 
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: hippiäinen - 26.12.10 - klo:13:51

  :eusa_pray:

Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Riitta-mummi - 27.12.10 - klo:16:20
Kiitos Kaiken Luojalle, Matista ja miusta tuli tänään kolmannen kerran isoisoisovanhemmat. Aikaa siihen meni 1v. 12 pv.
Lotta sai tänään "pienen" Martta-siskon, 4310 gr 51 cm.  Kaikki on hyvin ja kiitollisin mielin kiitämme esiruokouksista ja ystävistä !

                                                                                                                                                      (http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif)
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: viima - 27.12.10 - klo:18:11
Kyllä uutta elämää on aina kiva kiitää. Onneksi olkoon!
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Sanneli - 27.12.10 - klo:20:12
Onnea triplaisoisoriittamummille!
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: meme - 27.12.10 - klo:20:27
Onnea  ja siunausta Matille ja Riitta mummille, pienelle nyytille, hänen vanhemmilleen ja isovanhemmille sekä isosiskolle
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: pikkumummu - 27.12.10 - klo:21:05
täältäkin onnea koko perheelle sekä taivaan Isän siunausta kaikille.
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Mauno - 30.12.10 - klo:08:13
Onnentoivotukset naapuriin!
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Pyryharakka - 30.12.10 - klo:14:30
Riitta-mummille ja Matille, sekä vauvan perheelle paljon, paljon onnea täältä kaakon kulmilta!  :eusa_clap:   
Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Riitta-mummi - 30.12.10 - klo:15:57
Kiitokset joka puolelle onnittelijoille! Emme ole vielä mikään suurperhe, mutta nopeasti ollaan toimittu suvunjatkamisessa jokaisessa polvessa. :023:

Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: PekkaV - 26.05.19 - klo:05:30

   Kiitos terveydestä, sairaudesta, ilosta, surusta, kauneudesta, rumuudesta, koulusta, työstä, lapsista, rakkaista, sukulaisista, läheisistä, sanoista, elämästä, kuolemasta, sairaudesta, kärsimyksestä, Jumalasta, uskonnosta, tyhjyydestä, täyteydestä, pallosta, tasosta, sanakirjoista, romaaneista, intiaaneista, kulkureista, käsitöistä, messuista, teoista, laiskuudesta, keveydestä, sairaudesta, nurmikosta, kirjoittamisesta, harrastuksista, tauoista, musiikista, konserteista, sipuleista, perunoista, sormista, käsistä, veitsistä, työkaluista, kaloista, eläimistä, keuhkoista, selistä, sedistä, tädeistä, mummoista enoista, tytöistä, pojista, peukaloista, seipäistä, naruista, henkseleistä, körttifoorumista, herättäjäjuhlista, puheista, virsistä, ruuasta, juomasta, siemenistä, sieluista, mielestä, maisemasta, kesästä, talvesta, keväästä, syksystä
Kiitos aamusta, päivästä, illasta, yöstä, tietokoneesta, kynästä, tussista, tussusta, pussista, säkistä, perunasta, porkkanasta, bataatista, lampaasta, jäätelöstä, suklaasta, tiestä, toiminnasta, kirkosta, puusta, pensaasta, auringosta, enkelistä, pirusta, perkeleestä, paholaisesta, Pyhästä, Hengestä, Isästä, äidistä, Mariasta, nimistä, huomisesta, eilisestä, sekundasta, täydellisyydestä, Japanista, Kiinasta, Amerikasta, Suomesta, Saksasta, euroopasta, vaaleista, Euroopan unionista, Varsovan liitosta, Venäjästä, Intiasta, Afrikasta, Sambiasta, Italiasta, kadusta, tiestä, sorasta, hiekasta, mullasta, ikkunasta, silmistä, näöstä, kuulosta, aisteista, raajoista, kehosta, ruumiista, jatkuvuudesta, sukupolvesta, kasvusta, kehityksestä, taantumisesta, edistyksestä, vanhoillisuudesta, nuorekkuudesta, kauneudesta, hyvyydestä, rakkaudesta, hiuksista, tukasta, sormista, kynsistä, Dostojevskista, Tolstoista, Tuurista, Juudaksesta, Jeesuksesta, kirjallisuudesta, juutalaisuudesta, junttiudesta, rasismista, suvakeista, sivistyksestä, alhaisuudesta, ihmisyydestä, sodasta, rauhasta, levosta, pelosta, tuhosta, kasvusta, kukoistuksesta, valinnasta, vapaudesta, ruuasta, juomasta, vaatteista, vedestä, leivästä, lähimmäisyydestä, marjoista, metsästä, järvestä, uimisesta, lomasta, pakkasesta, helteestä, ystävistä, sukulaisista, tuttavista, kirkosta, papista, kanttorista, diakonista, suntiosta, penkistä, tuolista, alttarista, saarnasta, rististä, kalasta, kukosta, kotkasta, kissasta, hiirestä,


Otsikko: Vs: kiitos
Kirjoitti: Leena - 04.06.19 - klo:21:22
Kiitos kun vissiin saan terassille lasitukset ja siinä meinaan majailla siinä lasitetussa kammarissa myös. Kiitän siitä ettei sitä kämpää Kotkassa ole vielä myyty mitä oon kovasti toivonut asumuksekseni.
Kai minä joiskus sen pystyn päättään että mihin asetun.

Miten tällä iällä vanhemmat pystyy vaikuttaan niin, että torppaa mun asiuntokaupat?  Aikasemmista en tietty puhunu mitään,m nyt kun olis muutto naapuriin piti mainita...   Ne kauhistui kun talo olis satavuotioas.... Kun sieltä on kaikki vanha revitty paitti nämä. Kiitos nyt kumminkin että saa seurata tätä rosessia kun vanhuksetr rupee holhoaan ja ikää on siinä kansaneläkeläisen tasolle.  Siis minulla. 

Eteenpäin sanoi mummo lumessa.  Kiitos elämästä ja jos armahtaisit, vielä suuremmin.   Olis tarpeen.