Körttifoorumi

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Hanna - 08.05.07 - klo:14:37

Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Hanna - 08.05.07 - klo:14:37
Siis eiko teistakin ole ihanaa, kun kevat tulee! Ruoho kasvaa, linnut laulaa ja aurinko paistaa. Myonnetaan et voin olla hieman epareilu, kyllahan taalla Irlannissa on toki kukkia ja kaikkea kasvaa paljon enemman, mut kylla rakastan Suomenkin kevatta. Ja sen todella huomaa..Jaat lahtee, lumi sulaa...taalla se kevat tulee melkein salaa. :lol:

Niin vai etko tykkaa kevaasta, mikset?
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Juho A. - 08.05.07 - klo:15:45
Onhan se ihan kiva.
Paitsi heinänuhastelu. :/

Mutta kaikista eniten syksy vetää puoleensa.
Sateet, maantuoksu, ruska, ensimäiset pakkaset.  :smt045
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Pena - 08.05.07 - klo:17:27
Vannoutuneena vilukissana suosin ehdottomasti kesää. Parina kolmena heinäkuisena iltapäivänä suorastaan tarkenee.
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Johannes - 08.05.07 - klo:18:00
Kesää äänestin, varsinkin alkukesä on ihanaa aikaa. Loppukesäkin on ihan jees, mutta siinä pelottaa se syksyn läheisyys. Kaikki muut vuodenajat ovat mukavia, mutta inhoan syksyä sen jälkeen kun lehdet ovat pudonneet puista ja ei ole vielä lunta. Se on inhottavin aika. Viime syksynä se kesti tuskastuttavan kauan.
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: m.k - 08.05.07 - klo:20:20
Kaikki paitsi kesä aikalailla tympii. Lumesta en piittaa, mutta lämmintä sais olla. Piisais kun jouluaatoksi satais lumen ja tapaniksi sulais, muuten semmonen 25-35 astetta lämpösen puolella niin alkaa olla hyvä... Toisaalta positiivista tämä ainainen koleus, nauttii suunnattomasti kun kesällä piipahtaa vaikka turkissa 8)
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Hölkänen - 08.05.07 - klo:22:13
En tykkää. Tulee kuuma Civicillä ajaessa ja muutenkin. Marraskuun lapsena loppusyksy on sydäntä eniten lähellä.

Ylihuomenna lähden onneksi Inariin viikoksi, siellä on vähän säädyllisempi vuodenaika. =)
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Hanna - 09.05.07 - klo:15:08
Ihan ihme sakkia taalla  :wink: , vai muka syksy paras vuodanaika. Perustelunnekin kevatta vastaan ontuvat, mullakin on heinanuha, mut siihen on laakkeet ja marraskuun lapsi se oon minakin ja silti tykkaan kevaasta.

Taytyy kylla myontaa, et liittyy noiden vuodenaikojen parhauteen muutakin. Kesaan yhdistyy mielikuvissa loma ja se on tietty mukavaa. Taa kesa menee kylla toissa, mut kylla silti ootan innolla kesaa. Voi tietysti olla, et viihdyn aurinkoisessa ja lampimassa...kunnolla vaan kuumaa (ja talvella kunnolla kylmaa, ei mitaan rapaskoja)

Niin ja syksylla usein alkaa jotain uutta ja se voi olla jopa pelottavaa  :oops: , kun taas kevaalla valmistutaan ja saadaan hommia tehdyksi. Vaan hyvahan on kun on vuodenajat, muuten ois tylsaa!
Otsikko: Vuodenajat vaihtuvat, hyvä niin..
Kirjoitti: Kalistaja - 09.05.07 - klo:15:59
On viehkoa, että Suomessa on neljä - ainakin vielä - selkeästi toisistaan erottuvaa vuodenaikaa. Ihaninta on syksyllä kun häviämässä oleva kesä ja alkava syksy sekoittuvat toisiinsa.
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Sanneli - 09.05.07 - klo:16:39
Kevät on paras, keväällä on leskenlehtiä :D
Ja saa oottaa kesää.
Otsikko: Re: Vuodenajat vaihtuvat, hyvä niin..
Kirjoitti: An-na - 09.05.07 - klo:20:26
Lainaus käyttäjältä: "Kalistaja"
Ihaninta on syksyllä kun häviämässä oleva kesä ja alkava syksy sekoittuvat toisiinsa.


Kummallista! Minusta tuo on kaikista kaamein hetki vuodenaikojen vaihtumisessa. Sen syksynkin kestää, mutta se loppukesän vaihtuminen syksyksi on ihan kamalan riipivää. En mitenkään jaksa sitä. Se tarkoittaa lämpimän kesän loppua, stressittömän ajanjakson loppua ja kaiken kiireen alkua. Aivan sydämen pohjasta ottaa kun kuvittelen sellaisen elokuisen puolilämpimän päivän kun ensimmäinen lehti tippuu maahan. Ahdistaa ajatuskin!

Parasta vuodenaikaa eletään juuri nyt: puut alkavat vihertää ja koko lämmin kesä on vielä edessäpäin. Ei pelkoa ja odotusta loppumisesta. Allergiat ne minuakin ovat vaivanneet jo pari vuosikymmentä, mutta lääkityksen avulla niistä selvitään (yleensä) ihan mainiosti ja on siinä jotain kevään tuoksuakin kun ensimmäisen kerran laittaa Flixonaset nenään ;)

Kesä on toki ihana, en sitä kiistä. Talven tyttö olen sen vuoksi, että synttärit on tammikuussa ja nautin siitä kun on paljon lunta. Se valaisee ja on ihana pukeutua lämpimästi. Miinuksia talvesta saa ainakin Helsingin talvi; lyhyt ja vähäluminen ja se viima on ihan kamala. Olenkin joskus sanonut, että Helsingin ilmasto on vain helteellä siedettävä; silloin tuuli on ihana. Muulloin jäätävä.
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Laura - 10.05.07 - klo:11:15
Ennen olen aina pitänyt syksyä lempivuodenaikanani. En oikein tiedä tarkkaan miksi, olen syntynyt syyskuussa, mutta se tuskin selittää koko viehätystä. Varsinkin kun viime aikoina syntymäpäivät ovat lähinnä ahdistaneet.

Kaikissa vuodenajoissa on kuitenkin ne mukavat puolensa, joita täällä onkin tullut jo esille. Ehkä vähiten pidän alkukeväästä ja loska-ajasta, se vain on niin kurjaa kaikin puolin. Syksyssä pidän alkusyksyn viilentyvistä päivistä ja siitä kun saa ensimmäisen kerran laittaa villapuseron päälleen! Myös ruska on ihanaa.

Tosin nyt tällä hetkellä on kyllä aika lailla kevättä rinnassa ja tulevaa kesää ja aurinkoisia päiviä odotan innolla!
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Johannes - 15.05.07 - klo:17:19
Huippua, kun kaikki alkaa olla vihreää. Kohta on täysi lehti puussa!
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: m.k - 16.05.07 - klo:12:39
Lainaus käyttäjältä: "Hölkänen"
Tulee kuuma Civicillä ajaessa
Ravota hyvä mies ikkunoita, kai tuolla meikäläisenkin ooppelissa lämpöhalvauksen saa jos ikkunat kiinni laskettelee kesän lämmössä...
Otsikko: Fiilistelyä...
Kirjoitti: Reetukka:) - 25.05.07 - klo:10:11
Keväästä en oikein välitä, koska silloin on migreenini parhaimillaan. Poissaoloja kouluun kerääntyy, kun koko ajan särkee päätä. Aurinkolasitkaan ei auta.

Syksyä rakastan. Mikään ei ole ihanampaa, kuin syysmyrskyt! Myös talvi on mieleeni, vaikka tämmöinen vilukissa olenkin. Talvella on kaikki juhlat(joulu, uusi vuosi, synttärit), mutta kyllä se syksy voiton vie.