Körttifoorumi

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: mannaryyni - 26.02.05 - klo:20:32

Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 26.02.05 - klo:20:32
Eli mistäs olette nähneet unta?
Viime yönä tai joskus? Mikä on jäänyt mieleen?

Itse näin viime yönä unta Janne Ahosesta.. Oltiin vähintäänkin tosi hyviä ystäviä ja hengailtiin jossain... :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: m.k - 26.02.05 - klo:20:41
Et kai vaan oo ihastunu Janneen :wink:

Itse näin viime yönä aika hämärää unta, ja se kesti ennenkaikkea pitkään... Eli yli 12 tuntia :D . Yleensäkin muistan mitä unia olen nähnyt, pitää vain heti herättyään painaa mieleen pieniä asioita (henkilöt yms...).

Itse en osaa nähdä unta julkisuuden henkilöistä, tai en ainakaan muista koskaan nähneeni... Enemmänkin unissa esiintyy minulle jossain määrin tuttuja henkilöitä.

Viimeöinen uni tosin on sellainen että en viitsi julkisesti siitä enempää puhua... Mutta hyvä uni kuitenkin :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Kristian - 26.02.05 - klo:22:30
Minä en juuri koskaan muista jälkikäteen, että mistä olen nähnyt unta.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Soopeli - 26.02.05 - klo:23:04
Mannaryyni, mielenkiintoinen aihe! Itse olen nähnyt joitakin todella erikoisia unia. Viimeisin mieleen jäänyt oli aika hauska; olin saanut tehtäväkseni ulkoiluttaa kahta gerbiiliä, jotka olivat todella pieniä, suunnilleen sentin pituisia. Lisäksi ne hyppivät paikasta toiseen kuin kirput, ja valitettavasti hukkasin toisen. Toisen laitoin takaisin häkkiin, joka oli suurinpiirtein nyrkin kokoinen.  :)
Otsikko: Unet
Kirjoitti: PP - 27.02.05 - klo:01:29
mä toisinaan muistan mistä oon nähny unta, mutta nyt ei oo vähään aikaan näkyny mitään mikä ois jääny mieleen.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: m.k - 27.02.05 - klo:10:33
Kävin sitte Pariisissa viimeyönä... Oli mielenkiintonen uni :D
Otsikko: Re: Unet
Kirjoitti: millaiko - 27.02.05 - klo:11:39
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Itse näin viime yönä unta Janne Ahosesta.. Oltiin vähintäänkin tosi hyviä ystäviä ja hengailtiin jossain... :D


Hei minäkin olen nähnyt unta Janne Ahosesta! :D Tosin siinä unessa mulla oli poika, semmonen pieni ja söpö ja Janne tuli ja hakkas sen. Yritin sitten soittaa 112 mutta siellä vaan soi semmoinen odotuslaulu että "kaikki on hyvin lallallaa" tms. Sitten menin meidän koulun rehtorille selittämään, että Jannelle on tehtävä jotain, se on sekaisin, mutta koska reksi ei tehnyt mitään, otin poikani ja lähdin ilmeisesti Saksaan jossa törmäsin turkulaisiin pummeihin.

Unet on mielenkiintoisia. Vähän aikaa sitten sain pullon absinttia kouluni kuraattorilta, toissayönä olin isäni sedän hautajaisissa (oikeastikin kuoli tässä pari yötä sitten) joiden maisema tosin sekoittui Half-lifeen (pelannut sitä liika eh) ja menin sitten tanssimaan niitylle ja taisin veisata Siionin virsiä muutaman.

Hulluin ikinä oli varmaan kun näin unta yhdestä kaveristani. Unessa olin hänen keikallaan jossain jäähallintapaisessa. No, aamulla sitten saan siltä pojalta viestin että "tänään siellä ja siellä keikka n.klo 13 tuu kuuntelee". Kirjottelin siinä sitten takaisin jotain kun älysin että hei, keikka. Kerroin, että olin nähnyt unta jossa poika bändeineen soittaa hallissa jne. Kohta tuolta tulee viesti takaisin että joo, no soitettiin eilen yöllä semmosessa mustassa matalalavaisessa puoliputkihallissa. Siinä vaiheessa oli aika wtf-olo.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: MillaB - 27.02.05 - klo:12:27
Mieleenpainuvin ja traumaattisin uneni on ollut varmaan se, kun Onnenpyörän juontaja Janne Porkka kidnappasi minut ja mummoni.  Tämä tuotti niin pahaa oloakin, että piti herätä oksentamaan. Tästä on jo kauan aikaa, mutta Janne Porkka saa minut vieläkin voimaan pahoin.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Kontrabasisti - 27.02.05 - klo:12:59
Näin unta että soitin kankaasta valmistettua mittaamattoman arvokasta vanhaa selloa.

(ehkä joku selitys tälle: vietin viime yön partioretkellä metsässä, valvoin neljä tuntia kipinässä...Toisin sanoen: Helvetin esikartanoissa)  :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 28.02.05 - klo:19:28
Lainaus käyttäjältä: "m.k"
Et kai vaan oo ihastunu Janneen :wink:


Olisikin... :lol:

Niin. Olenhan mä nähnyt unta myös siitä että olin Hyvinkään herättäjäjuhlilla, jonka oheistapahtumana oli hevostaidenäyttely jossain tähtitornin tapaisessa rakennuksessa ja ostinpa siellä vielä Sormuksen ritarien viimeiset puhelut - nimisen kirjan... Kivat oli neki pippalot :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Nooris - 02.03.05 - klo:17:25
Minä näin tässä viime aikoina nin sairaan unen ettei sitä kehtaa edes kertoa! Se oli jotain niin omituista että alkaa oma mielenterveys hieman epäilyttää... Sanottakoon sen verran että siihen liittyi kesäinen Suomi, Apulanta-yhtye, pyhä norsu ja kolme intialaista miestä. Se oli SAIRASTA.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: -JuuSo-P- - 02.03.05 - klo:18:01
Olen nähnyt viime aikoina unia tyttöystävästäni..  :wink:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Mehis - 02.03.05 - klo:18:35
Oliskohan ollut viime viikolla, kun nukuin tosi huonosti, silleen et en oikein aamulla tiennyt olinko nukkunut ollenkaan. Siinä unessa mietin, kuinka huonosti nyt nukun ja ajattelin että tämä on kuin soittaisi pianoa vain oikealla kädellä, syvyys puuttuu..Muitakin vertauksia keksin, en muista enää mitä, mutta hulluja ne oli.  

Aamulla kun herätyskelloon säpsähdin, muistin edelleen kaiken. Tiedä sit et nukuinko ollenkaan, mut ihan tajuissaan en kyllä sellasia juttuja olis keksinyt..
Otsikko: possu joka ei koskaan herännyt :)
Kirjoitti: Sanneli - 04.03.05 - klo:14:41
Lainaus käyttäjältä: "-JuuSo-P-"
Olen nähnyt viime aikoina unia tyttöystävästäni..  :wink:


Oi, olen otettu. Mää mäin joskus pienenä unta että olin jossain pienessä ihan vaan sementtisessä huoneessa jonka keskellä oli tiilimuuri. Toisella puolella oli hirvee sotku mutta toinen puoli oli ihan tyhyjä.  Sen muurin päällä nukku Nasu-possu ja kuulu semmonen dramaattinen ääni: "POSSU JOKA EI KOSKAAN HERÄNNYT..." Mää menin sinne muurin tyhjälle puolelle ja se muuri kaatu mun päälle ja mää sieltä tiilenkappaleitten joukosta huusin että "Joulupukki ja tontut, auttakaa!"  :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 04.03.05 - klo:15:04
Näin viime yönä unta, että ajoin jääradalla tyhjällä linja-autoilla ja jarru ei toiminut ja ajoin aitan takana katolleen... Ei käynyt kuinkaan ja sitten olinkin jonkun häissä ja puhuin jonkun juopon kanssa... Oli outoa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Mehis - 06.03.05 - klo:13:29
Mä näin toissa yönä unta, että oltiin ahisten kanssa Tahkolla, ja laskettiin sieltä huipulta pulkilla alas. Se oli tosi kivaa!, matka alas kesti ainakin puoli tuntia, vaikka vauhti oli huimaava.  Reitin varrella oli metsiä yms, hienot maisemat oli.   :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: millaiko - 06.03.05 - klo:14:09
Viime yönä näin mä semmosta unta jossa aloitin ratsastuksen uudelleen. Samalla tallilla millä aikaisemmin ratsastin, paitsi että hevosia oli hirveästi uusia. Aina välillä nään unta joissa oon hevosten kanssa tai alotan ratsastuksen uudelleen, ne on ahdistavia koska rupean aina miettimään että miksi ihmeessä lopetin sen, ja että miksi täällä ei ole mukavaa tallia ja semmosta. Ei yhtään kivaa. Sit ku oon iso niin mulla ihan varmasti on hevonen.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 07.03.05 - klo:17:48
Mää näin unta että mulla oli lumilauta ja mää osasin melkein jopa käyttää sitä *lasketellut kolme kertaa... :roll: *
Otsikko: Unet
Kirjoitti: -JuuSo-P- - 07.03.05 - klo:17:56
Lainaus käyttäjältä: "Eliza"
Mää näin unta että mulla oli lumilauta ja mää osasin melkein jopa käyttää sitä *lasketellut kolme kertaa... :roll: *


Siinäpä vasta omaperäinen uni..  :lol:  Itse olen nähnyt unta että olen yksityisetsivä jä pakenen kauniin naisen kanssa ikkunasta ja joudun jättimäisen auringonkukan päälle (?) ja kun me hyppäämme kukan päältä niin maahan osuessa mä heräsin kun se putous tuntui oikeasti vatsassa..  :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 12.03.05 - klo:11:44
mun unet viime aikoina... hmm... viimenen minkä muistan oli sellanen kuin:
olin netissä, mutta tietokoneen sisässä! ja siellä mulla oli seurana 2 leffa tähteä,kevin zegers ja elijah wood, me vaellettiin ympäri nettiä ja tavattiin muita ihmisiä, se oli yhtä äkkiä ihan vihreä ja sitten sieltä vihreän keskeltä ilmestyi peltsi(ylex:än juontaja) ja se puhui meille jostain gaalasa jonne meitä tarvittiin... sitten heräsin
se oli tosi hämärä uni mun mielestä, se on ainakin var maa että olen kuunnellut liikaa ylex:ää!  :wink:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 12.03.05 - klo:19:10
Näin unta, jossa ratsastin yhdellä ihanalla hevosella, Starilla, ja kas, seuraavana päivänä tunnilla ratsastin sillä, enkä siis ollut aikaisemmin edes nähnyt sitä!!!
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 13.03.05 - klo:16:22
Vompsu uneksi aika unen tossa Hörrykän aikoihin (ja onneksi se antoi minulle anteeksi herättyään), mutta vompsu kertotkoon itse.

Mutta näimpä itsekkin unta:

Olin Kreikkalais tyylisessä Mozartin temppelissä. Jokainen huone oli koristteltu joko taustalla soivalla Mozartin musiikkilla tahi sitten herralle omistetulla patsaalla tai muulla monumentilla.

Keskellä koko 20km korkeaa tornia menee semmonen tuuli tunneli jonnekkin alas, tutkittuani (olin semmonen Indiana Jones argeologi) ylemmät kerrokset rupesin huvikseni hyppimään siinä tuulikuilussa puolelta toiselle, siinä kun oli sellaiset kerroksen väliset ikkunat.

Noh siinä aikani loikittuani siinä 20km pudotuksen yllä sitten hyppy jää vähän lyhyeksi ja putoan sen matkan alas. Onneksi siellä pohjalla oli lehti kellari japutoaminen ei sattunut yhtään (!!!).

Lehtikellari oli hämyisä ja siellä täällä paloi soihtuja. Mozartin musiikki oli vaiennut ja tillalla oli uhkaava murina. Päättelin että murina tulee edessä olevasta luolasta. Luolaan astuessani minua vastassa seisoi Behemont joka istui luolassa pöydän ääressä pelikortti pakka kädessä ja knallipäässä.

Behemont sitten otti ja haastoi minut erään pokeria. Juuri kun innostuin siitä että kerrankin pärjään korttipelissä tajuan että Behemont koittaa huijata pelissä!
-"Petkuttaja!"

Behemont kerkisi vain nousta ylös ja sitten heräsin.

Nukkuminen on toiseksi kivointa mitä voi tehdä, Heti valveilla olon jälkeen.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 18.03.05 - klo:14:53
Tämmönen:

Olin helsingin rautatieasemalla joka näytti pikemminkin joltain satamalta ko rautatieasemalta  :D  sielä oli 6 eriväristä junaa joissa oli kaikissa joku keskustelunaihe. Mää halusin mennä vihreeseen junaan ko sielä keskusteltiin jostain mielenkiintosesta (oisko ollu jotain körttiläisyyestä tms.) mut sit mun serkku tuli siihen ja rupes että mää meen varmaan tuohon keltaseen junaan ko se ei mee niin hurjaa vauhtia, tuo musta juna on ihan kamala! Yhtäkkiä se oliki huvipuisto (edelleen hesan rautatieasemalla) ja ne kaikki junat oli vuoristoratoja  :shock:  Mää en ehtinykkään siihen vihreeseen junaan ko se lähti sillä aikaa ko mää jutustelin mun serkun kanssa ja mää sitte päätin mennä sen kanssa samaan junaan vaikka mää olisin mielellään menny siihen mustaan. Sillon se musta juna lähti liikkeelle ja se meni varmaan äänennopeuella ja mää olin että onneks en menny tuohon!  Sit se mun serkku meni jo sinne keltaseen junaan ja ko mää yritin mennä nii se juna lähtiki liikkeelle! Mää aattelin että no jos mää painan ovenavausnappia nii kyllä mää varmaan pääsen sisälle vaikka se juna liikkuuki. Kyllä mää sitte pääsin ko konnari tarras mua hiuksista kiinni ja veti mut sinne junaan.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: jude - 19.03.05 - klo:22:04
Olin eilen Äänessä ja Vimmassa soittamassa. Edeltävänä yönä näin tämänlaisen unen:

Bändikisa oli pidettämän Koskelan nuorisotalolla, kuten oikeastikin oli. Lähdin matkaan reilusti ajoissa, koska en tiennyt reittiä paikalle. Koskelaan päästessäni nuorisotalo osoittautui koulukseni (Sibelius-lukioksi), ja sisäänpääsy tapahtui maanalaisen avaruushissin kautta. Siinä sitten hississä pohdin syntyjä syviä avaruuden läpi kiitäessäni. Edelleen siis maan alla. Päästyäni perille esiintymislava oli ruotsinluokassani, joka oli täynnä ihmisiä. Olin hieman myöhässä, bändikaverit istuivat luokan edessä pulpeteilla, kitaristi melodikalla ja rumpali kattilalla ja puurokauhalla aseistettuna. Itse olin unohtanut soittimeni kotiin, mikä ei sinänsä haitannut, koska kilpailun tuomaristo hetimiten tuli ilmoittamaan meille, ettemme saisi soittaa ollenkaan, koska rumpali oli soittanut heille  suutaan.

Uni oli enteellinen, ei tullut meistä vielä tähtiä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Yasmin - 24.03.05 - klo:19:23
Tässä yksi yö näin unta, että olin viemässä koiraani eläinlääkäriin, mutta unohdin kumminkin koiran kotiin. Yritin siinä lääkärille selittää koiran oireita ja lääkäri tuumi, että olisi hieman helpompaa, jos se koira itse olisi paikalla. Lähdin sitten hakemaan koiraa, mutta en muistanut mihin olin auton parkkeerannut.

Usein näen unta, etten muista mihin olen auton parkkeerannut tai sitten on satanut lunta niin hirveästi, että auto on jonnekin hautautunut enkä löydä sitä. Toinen usein toistuva uni on se, että ajan autolla ja koetan pysyä liikenteen mukana, etten olisi tien tukkona. Se vaan on vaikeaa, kun en jaksa polkea niin kovaa.  :roll: Ne on tosi ahdistavia unia.

Koiristanikin näen usein unta. Pari kertaa olen nähnyt unta vanhimman koirani kuolemasta ja kerran nuorin koirani oli kadonnut jonnekin. Onneksi yleensä koiraunet on hauskoja. Esim kerran vanhin koirani istui talousjakkaralla ja söi lusikalla viiliä.  :lol: Vastaikää näin samaisen koiran olevan Aisapari-sarjan Grügerin ja Ahrensin avustaja, joka ratkoi tosi taitavasti rikoksia. Se ei vaan saanut nukkua kertaakaan sinä aikana, kun rikosjuttu oli kesken, koska se olisi muuten unohtanut kaiken. Usein olen nähnyt myös että jostakin koirastani on tullut agility-valio tai agilityn Suomen mestari. Ollaan muka kisoissa ja sitten meitä kuvataan ja haastatellaan telkkariin ja lehtiin. Meitä juhlitaan kovasti ja me ollaan tosi kuuluisia ja ihailtuja. :)

Hmm... mitäköhän nämä unet kertovat minusta... :oops:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Soopeli - 02.04.05 - klo:19:00
Viime yönä olin lämmittämässä ulkosaunaa, ja kuulin ulkoa huhuilua. Pöllöhän se siellä huhuili. Ilmeisesti sytykkeeksi tarkoitettu sanomalehti, joka oli kädessäni, paljasti yllättävät uutisen: kyseessä oleva pöllö oli tuotu hermolomalle rauhalliseen ympäristöön. Jutun mukaan pöllö oli stressaantunut partiolaisten aiheuttaman melun vuoksi, ja sillä oli todettu komplisoitunut ulkus eli mahahaava. Lääkkeeksi oli määrätty gloksymonosyklaattia pulverina, 4 vrk:n kuuri. Kommunikoin pöllön kanssa huhuilemalla, ja halusin ottaa sen syliin, joten lähdin ajamaan sitä takaa. Pöllö sukelsi veteen, ja kun sain pelastettua sen sieltä, se oli muuttunut leivänpaahtimeksi. Ajattelin, että mitenköhän nyt leivänpaahdinta voi elvyttää.

Piti aamulla tarkistaa Pharmaca Fennicasta, että onko tuota mainittua lääkettä edes olemassa (ei ollut). Ei pitäisi kai lukea liikaa farmakologiaa :P
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 03.04.05 - klo:14:25
Lainaus käyttäjältä: "Yasmin"
Hmm... mitäköhän nämä unet kertovat minusta... :oops:


Ilmeisesti sitä että autosi ja koirasi ovat sinulle hyvin tärkeitä  :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: -JuuSo-P- - 03.04.05 - klo:15:31
Ei kannata varmaan minun unistani edes puhua..  :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 04.04.05 - klo:14:17
Joojust. Älä jaksa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Vompsu - 15.04.05 - klo:22:02
Joo, hyvän unen näin, mutten kyllä millään muista, mitä siinä tapahtui. Viittisitkö Juho kertoa, jos vielä muistat. Teitkö minulle jotain pahaa, vai mitä se oli?
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 16.04.05 - klo:10:14
Muistaisitko muuten Vompsu, miten se Mursuherran uni meni siellä Vladivostokin junassa? Vaikka ehkä ko. henkilön pitäisi itse kertoa se, jotta se olisi yhtä hulvaton kuin itse sen kuullessani.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 16.04.05 - klo:11:19
Mää näin jotain ihan kummallista unta. Siinä joku nukku meiän ojassa. Muuta mää en sit muistakkaan.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 18.04.05 - klo:14:41
Hassua. Mää olin halpahallissa mun perheen kanssa ja se näytti ulkoa päin halpahallilta mut sisältä se oli Ylivieskan kärkkäinen. Me sielä kuleskeltiin ja jostain syystä mun pikkuveli Mikko istu ostoskärryssä siinä lastenistuimella mikä niissä usein on ja sit se rupes sielä valittamaan että "Äiti, mulla on nälkä! Ostetaan popparia! Mää haluun popparia!" Siihen tuli joku mies ja sano että "Ettekö te saa tuota poikaanne kuriin?!" Määki raivosin Mikolle että "Sää oot 13 etkä 3, voi hyvänen aika! Nyt loppu tuommonen käyttäytyminen!" Mää lähin siinä sitte jo ulko-ovelle päin ja sit sieltä ovesta ryntäs hirvee määrä jotain turvamiehiä ja tuli kuulutus että "Liikkeessä on hätätilanne! Asiakkaita pyydetään poistumaan välittömästi!" Sielä oli joku pommi tai semmonen. Mää sit juoksin sieltä ulos ja yritin ettiä meiän autoa mut se ei ollu siinä oikialla halppiksen parkkipaikalla vaan se oli yhen kalusteliikkeen siinä vieressä paikalla. Muu perhe oli jo sielä autossa ko mää tulin sinne ja mää aattelin että "nyt ne jätti mun tänne" mut kyllä mää silti kerkesin siihen autoon.

Sit mää heräsin mikron hurinaan ja aattelin että nyt ne tekee Mikolle niitä poppareita mut sit mää rupesin ihmettelemään että mitäs mää sitte täällä sängyssä teen? :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Soopeli - 18.04.05 - klo:16:08
Viime yönä piti taas vaihteeksi katsella armeijaunta. Olin päivystäjänä ja piti lähteä käymään ulkona, ja mietin että mitähän hanskoja piti käyttää palveluspuvun kanssa. Löysin sitten nahkahanskat hyllyltä.

Kerrassaan tylsä uni. Ei ollut edes rynkky hukassa, niinkuin tavallisesti inttiunissa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Lentoaura - 18.04.05 - klo:21:26
näin unta äsken että puristin rheespun päähän sitruunamehua.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 19.04.05 - klo:13:17
Näin unta, jossa ensin pahoinpitelin erään jätkän, koska tämä heitti irtokarkkeihini hiekkaa. Sitten, jätkän loukkaannuttua vein tämän sairaalaan taxilla ja mietin, etten voi rakastua ihmiseen, jota olen kuristanut... Kumma uni :p
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jenna - 25.04.05 - klo:20:50
Minä näin kerran unta, että yksi ystävä soitti mulle, kun ei ollut pitkään aikaan soitellut. Seuraavana päivänä se todellakin soitti. Outoa, näin niinku enneunen.  :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Soopeli - 25.04.05 - klo:23:29
Viime yönä näin aika cyberpunk-vivahteista unta. Kirjoitin sen heti ylös, kun heräsin yöllä.

Maailmassa oli tapahtunut jokin valtava katastrofi, ilmeisesti ydinsota, ja suurin osa ihmiskunnasta oli pyyhkiytynyt pois. Jäljelle jääneet ihmiset hallitseva taho oli orjuuttanut. Itse kuuluin unessa ns. paremman luokan orjiin, "lurkkeihin", joiden tehtävänä oli järjestellä arkistoja ja tehdä muita kevyitä konttoritöitä. Lurkit tunnisti siitä, että työpukuna oli pörröinen nallepuku. Yön ajaksi nämä toimisto-orjat vietiin häkkeihin nukkumaan, jotka olivat todella pienikokoisia. Alempiarvoiset lurkit laitettiin yöksi sellaiseen 2x1x1,5m -kokoiseen häkkiin, ja yhteen sellaiseen mahdutettiin jopa kahdeksan henkeä, niin että kukin mahtui vain makaamaan. Itselläni oli omassa käytössä tuollainen kokonainen häkki, mutta siellä oli niin tuskallista olla, että ryhdyin kapinaan, ja silloin minut lähetettiin välittömästi ulos. Nallepuku ja silmälasit otettiin pois, ja minut kuljetettiin junalla kauas kaupungista, "ihmisten kaatopaikalle", jonne vietiin kaikki järjestelmän vastustajat ja sairaat, joita ei siis terveydenhuollon puuttuessa hoidettu. Löysin maasta monokkelin, jonka avulla näin kaukana kaupungin himmeänä kajastavat valot, ja jäin seisomaan happosateeseen. Heräsin hieman tuskalliseen olotilaan.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Artok - 26.04.05 - klo:11:04
Eilen näin ihan välähdyksenomaisesti unen, jossa mustekala sieppasi minut ja kohteli minua kaltoin.Se oli ihan sairaan lyhyt.Olin silleensä puoliunessa.Tai nyt kun tarkemmin ajattelin niin olkohan tuo peräti jonkinlainen valvekuva? :?
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 26.04.05 - klo:16:16
Unet kestävät oikeasti keskimäärin 1,5 sekuntia. Hassua.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 26.04.05 - klo:17:41
nyt viime viikonloppuna kun olin aamisuun aluetapahtumassa, ulkona oli mieletön kuutamo.. siis aivan todella käsittämättöman maaginen.... ja sitä peitti pilvet silleen kauniisti ja sit näkyi yksi tähti, tuijoteltiin auran kans pihalle ja juteltiin siinä vaikka kello oli jo mitä(n.3 aamulla?) ja mentiin siitä sit nukkumaan joskus. tämä kuutamo saattoi vaikuttaa sueraavan yön uneeni pahasti, olin metsässä vaeltamassa mulla oli päällä sellanen valkonen pitkä viitta, ja siellä oli kuutamo saman tyylinen kuin sinä yönä, ja kävelin pitkän aikaa.... sitten jossain vaiheessa huomasin viilettäväni metsän halki valkoisen suden selässä, toisella puolellaan musta ja toisella harmaa susi.... ja sitten se loppu jotenkin hämärästi niinkuin monet unet loppuvat.... :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: m.k - 26.04.05 - klo:19:03
Lainaus käyttäjältä: "Eliza"
Unet kestävät oikeasti keskimäärin 1,5 sekuntia. Hassua.
Häh? Kyllä mun unet ainaki monesti kestää koko yön. Eli alkaa iltasella, ja kestää aamuun asti. Monesti olen myös huomannut kun olen jotakuta seurannut joka puhuu unissaan, että ihan loogisesti homma etenee, ja kestää jopa tunteja.

Mistäs tuo on peräisin tuo 1,5 sekuntia? En kyllä kovin äkkiä usko ennen kuin on luotettavat todisteet pöydässä. Ja jos pitää paikkansa, niin joku selitys sille että miten ihmeessä aika tavallaan pysähtyy, kun unta näkee jos se kauankin kestää.

Mää näin kyllä niin kummallista unta tässä taannoin ettei mitään rajaa. Olin vissiin kalajoella, ja ravasin koko ajan erään kaverin kanssa paikoista toisiin. Muistaakseni paettiin jotakin/joitakin, oliskohan ollut poliiseja. Välillä kyllä käytettiin autoakin. Kummallisinta siinä oli se, että meidän autotallin ovi oli siirtynyt Kalajoen keskustaan, ja siitä saattoi ajaa talliin sisälle hyvin helposti avaamatta sitä ilman että auto moisesta toiminnasta olisi mennyt miksikään.

En alkuunkaan ymmärrä mitä nuo unet tarkoittavat. Epäilen kyllä vahvasti että humpuukia taitaa olla joku unien tulkinta...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Anonymous - 26.04.05 - klo:21:06
mitäs on tultu tehtyä kun tollasia unia näet??? :twisted:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: m.k - 26.04.05 - klo:21:27
Keneltäkäs vieras tuota tiedustelit??? Jos minulta, niin tarkentaisitko hiukan... Että minkälaisia unia, ja mitä meinasit sillä että mitä on tullu tehtyä... Tyhmät ei tajua ja muilta menee ohi :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Iha Miikka Vaan - 26.04.05 - klo:22:50
Itse asiassa minulla on unet aika harvassa mitä muistan, mutta nyt tuli yksi elämän vaiheeseeni :lol:  liittyvä uni! :)  Koska saan ajokortin tuossa ensikuun lopulla, ja ostan varmaankin vanhemmilta toytoa carina e:n 2.0 litrasen ruiskulla toimivan bensa auton, niin tottakai minun pitää nähdä heti unta tästä. En ole ikinä ollut mikään auto mies, mutta kuitenkin näin unta heti minkälaiseksi autoni laitan. SE jää kuitenkin minun salaisuudeksi :lol:  mutta sen voin kuitenkin paljastaa : "Hieno tuli" :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Ennord - 27.04.05 - klo:19:17
Mä näin kerran semmoista unta missä oli semmoinen pizzavarasto..Hyllyissä mielettömästi lämpimiä pizzoja. Se oli mun "suosikkipaikka" siinä unessa. Vein sinne sitten maitoallergikkopikkuveljeni ja kun siellä ei ollut maidottomia pizzoja niin piti lähtee etsimään KotiPizzaa oudosta kaupungissa..siihen etsimistilanteeseen se sitten päättyikin...Tämän unen olen nähnyt jo kahdesti että onkohan joku enneuni...;)
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 29.04.05 - klo:14:26
Lainaus käyttäjältä: "m.k"
Lainaus käyttäjältä: "Eliza"
Unet kestävät oikeasti keskimäärin 1,5 sekuntia. Hassua.
Häh? Kyllä mun unet ainaki monesti kestää koko yön. Eli alkaa iltasella, ja kestää aamuun asti. Monesti olen myös huomannut kun olen jotakuta seurannut joka puhuu unissaan, että ihan loogisesti homma etenee, ja kestää jopa tunteja.

Mistäs tuo on peräisin tuo 1,5 sekuntia? En kyllä kovin äkkiä usko ennen kuin on luotettavat todisteet pöydässä. Ja jos pitää paikkansa, niin joku selitys sille että miten ihmeessä aika tavallaan pysähtyy, kun unta näkee jos se kauankin kestää.
Jos se uni kestäisi tunteja, miten ihmeessä sen aamulla muistais? Se on tietääkseni joku EEG-koneella tehty tutkimus. Tai sinnepäin. Jostain tämmöstä luin.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 09.05.05 - klo:21:34
voi kamalus sentään... näin unta että muutuin vamppyyriksi, ei se mitään helmi kokemus sinänsä, mutta se että puri omia ystäviä, ei ollut kivaa!!
(mistäköhän johtuu että näin tämän unen??!!)  :twisted:  :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 10.05.05 - klo:10:01
Mä olen kanssa kuullut, että unet kestää vaan vähän, ehkä puol tuntia korkeintaan tai jotain..
Näin unta, jossa olin noitakoulussa ja opettaja ahdisteli minua ja kavereitani.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Heli - 10.05.05 - klo:10:40
Toissayönä näin unta, jonka tapahtumapaikkana oli Aholansaari. Olin saaressa osallistumassa johonkin tapahtumaan ja meidät osallistujat oli majoitettu metsään. Nukuttiin siellä pitkin mättäitä, ilman peittoja tai makuupusseja.

Joku alkoi siinä sitten valittaa, että itikat (lue hyttyset, mäkäräiset ym.) syövät niin, että on vaikeaa nukkua. Tähän ongelmaan löytyi kuitenkin ratkaisu! Saaressa oli nimittäin alettu myydä hyttysmyrkkyä, jonka myymisellä oli tarkoitus tukea talvella saaren ympäri kiertävän jäätien kunnossapitoa. Jäätie oli saatava koko saaren ympäri siksi, että kaikki rannat oli tarkoitus rakentaa täyteen mökkejä, joissa laskettelijat voisivat majoittua. Minäkin päätin ostaa sitten ostaa sitä myrkkyä heti monta purkkia, kun rahat kerran menisivät hyvään tarkoitukseen...

Meidän tapahtumaan osallistujien lisäksi saaressa oli myös alkuasukkaita, jotka ammuskelivat ihmisiä punaisilla sulilla. Nämä alkuasukkaat olivat kuitenkin ihan ystävällisiä ja sulat vaarattomia. Vain yksi alkuasukas oli "pahis", joka tahtoi vahingoittaa muita. Tämä mies oli äärettömän pitkä, varmaan neljä metriä tai jotain ja tosi pelottavan näköinen.

Meidän joukossamme oli kuitenkin yksi mies, joka oli myös todella pitkä, ehkä n. kolme metriä. Tämä mies pystyi taivuttelemaan tämän vihaisen alkuasukkaan puolelleen.

Lopulta me kaikki majoituimme jonkun koulun lattialle ja minä yritin löytää kaapeista tarpeeksi pitkiä lakanoita näille pitkille miehille.
 :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 10.05.05 - klo:16:38
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Mä olen kanssa kuullut, että unet kestää vaan vähän, ehkä puol tuntia korkeintaan tai jotain..
Näin unta, jossa olin noitakoulussa ja opettaja ahdisteli minua ja kavereitani.
anna hei, oletkos tehnyt jotain kamalaa....? :twisted:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 11.05.05 - klo:09:14
Mää näin ihan kamalaa unta. Mulla on tänään kurssitutkinto klo 12 nii näinpä sitte unta että myöhästyin sieltä ko lähin kotoa vasta viittä vaille 12 pyöräilemään kolmen kilometrin päähän. Mää sit yritin opettajalle soittaa että siirretäänpä se kello yheksi että mää kerkiän tulla sinne. Mun piti käyä koululla syömässä ko en mitään evästä jaksanu raahata ja sit mää muistin yhtäkkiä että ewa ei vastannu siihen mun soittoon ja mää olin ihan että nyt se tappaa mut ja sit mää yritin soittaa sille uuestaan ja huomasin että kello oli jo 13.05. Oli tosi helpottavaa herätä! :?
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Annuu - 11.05.05 - klo:21:19
mulla on ollut hauskaa kun oon lukenu teidän hauskoja unia. :D  :lol:
mäkin olen kuullut että unet kestävät aika vähän aikaa. en muista tarkalleen mutta olikohan se muutaman minuutin? tai jotain korkeintaan puoli tuntia, ja oon kuullut että ne unet nähdään just ennen heräämistä, eikä esim. heti illalla nukahdettua..

 mä en ole hetkeen nähnyt mitään unia, ja usein ne unohtuu pian... mutta muutama uni on jäänyt hyvin mieleen vaikka näin ne aika pienenä...

yks uni oli ainakin semmonen, että istuin jonkun oudon  mökin portailla, ja siihen tuli joku aika pieni poika metsästä ja antoi mulle paketin. poika lähti juosten pois. mä avasin sen paketin ja näin että se oli joku aikapommi. ;) siinä oli viis sekuntia aikaa, ja mä heitin sen niin lujaa kun jaksoin sinne metsään päin ja se pommi räjähti ilmassa...

toinen (paljon omituisempi uni) mikä on jäänyt mieleen... näin sen joskus tos pienenä kun olin ekan kerran nähny Jurassic parkin. en yleensä näen painajaisia kovin usein, enkä ainakaan elokuvista.. mutta pienenä näin oudon unen, jossa olin muutaman serkkuni kanssa mummolani pihassa. siinä pihassa oli omituinen rakennelmajuttu... se oli niinkuin kellotorni tms. mutta siinä oli liukumäki. me kiivettiin sitä kellotornia ylöspäin ja aina välillä se Rex tuli ja me pelättiin sitä... sitten se lähti pois, ja me yritettiin selittää meidän vanhemmille että pitäis lähteä nopeesti pois kun se Rex tulee. ne ei uskonu. me serkut mentiin piiloon jonnekin. Rex tuli ja söi meidän vanhemmat.  :shock:

 :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 11.05.05 - klo:21:45
Unia näkee aina REM-uni (=vilkeuni) -vaiheessa, joita on keskimäärin 4 yössä. Ne vaan ehtii unohtaa aamuun mennessä.

Tuli tuosta pommijutusta mieleen ko näin kerran tämmöstä unta että olin jossain autiotalossa jonku naisen kanssa ja yhtäkkiä sinne tuli jotku 2 miestä ja nainen ja ne oli jotain roistoja ja ne otti meiät kiinni ja se nainen kysy multa että onko täällä nuolia jousipyssyihin ja mää sanoin että en tiiä ja toinen niistä miehistä avas jonku kaapin ja sano että "Valehtelet, täällähän niitä on!" Sit ne yhtäkkiä juoksi sieltä ulos että apua, pommi tikittää ja mää yritin sitä naista repiä ulos sieltä mut se halus jäädä sinne ja mää otin jalat alleni ja se nainen jäi sinne jotain laulamaan että "tahdon kuolla rauhaisasti" ja viimenen mitä mää näin oli ko se talo räjähti ja se nainen kuoli ko sen päälle kaatu kirjahylly.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Laura - 11.05.05 - klo:22:39
Viime viikonloppuna näin unta, että minulla todettiin rintasyöpä. Mammografia oli hirmu epämukavaa. Yh. Uni oli tosi todentuntuinen ja olin vielä aamullakin vähän, että milloin pitää taas mennä sinne Hyksiin. Aika ahdistavaa.

Sitten viimeyönä näin tosi pelottavaa unta, jossa Alien (se elokuvien hirviö, aivan) yritti syödä pienimmän pikkusiskoni ja jonkun toisen lapsen. Heräsin tämän unen jälkeen keskellä yötä ja olin ihan kauhuissani, vaikka tajusin kyllä nähneeni unta. Unissa vaan usein juuri ne tunnetilat ovat niin pelottavia, vaikka itse tapahtumat olisivatkin hölmöjä. En meinannut nukahtaa uudestaan kun pelkäsin Alienia! :p En oikein tiedä mistä nämä uneni aina välillä tulevat, yhtäkään Alien-elokuvaa en ole ikinä nähnyt (enkä katso!:p)
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 19.05.05 - klo:22:43
Näin uneksin:

Kamera kuvaa saharan maisemia hitaasti, kunnes kaukaisuudessa näkyy hahmo..
Kamera zoomaa lähemmäksi:
Minä kävelen kyllästyneen näköisenä pitkin saharaa. Asukseni olin valinnut kulahtaneen ´70 diskoasun josta enimmät paljetit oli jo pudonneet menneille kilometreille..

(tässä vaiheessa muutuin itsekseni, tai siis tarinan kerronna kannalta ;) )

Kävelin pitkään ja tasaisesti (unissakin voi olla tylsää) kunnes kaukaisuudessa häämöitti jokin pienen pieni rakennus.
Päättäväisen vaelluksen jälkeen saavuin tälle pienelle rakennukselle keskellä Saharaa. Rakennus oli n. kioskin kokoinen:
Sisällä oli Urpo Karjalainen joka piti siestaa, iso meksikolaishattu päässään.

"Mitäs Urpo, täällä keskellä saharaa toimitat? Ja vielä noin naurettavasti pukeutuneena?" (muistutan omasta disko asustani)
"Vuokraan polkupyöriä."
"Jaa, no käykö kauppa"
"Ei, pahemmin."

(tovi hiljaisuutta)

"Saisit halvalla nyt pyörän vuokralle"
"No mikä ettei"

Vuokrasin siitä sitten Urpolta melkoisen kulahtaneen ruotsinarmeijan polkupyörän, jolla jatkoin matkaani..

Jaksoin jatkaa n. 500m (Koittakaapas pyöräillä hiekassa) ja sitten tympäännyin ja päätin palauttaa mokoman rakkineen.
Kun pääsin takaisin asti oli Urpo jo odottamassa pyörää takaisin.

"Siinäs näit ei käy kauppa kummoisesti.."
Ja niin sanoen Urpo vetäytyi takaisin siestalleen.

Jatkoin matkaani halki saharan ja juuri kun Urpon pyöräkioski
painui kaukaisuuteen niin kamera zoomasi minusta pois jonnekkin kauemmas ettei minuakaan enää erottanut..

:D

Et sillai. Pääsinköhän perille? :?:
Terveisiä Urpolle jos joku näkee sitä!  :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 20.05.05 - klo:10:31
Mää näin unta että sain fyssankokeesta vaan 5½ ko sain vaan 100 pistettä 770:stä ja se oli semmonen jotain 8 sivua pitkä koe :roll:  sit yhtäkkiä se oliki ruotsinkoe ja mää huomasin että olin kokonaan unohtanu tehä jonku sivun ja sanoin siitä ruotsinopelle ja se anto mun tehä sen ja neuvo siinä vieressä :roll:  mut sit tunti loppu enkä mää kerinny tehä siitä kaikkia minkä oisin tienny. :(
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 21.05.05 - klo:19:41
Lainaus käyttäjältä: "Vompsu"
Joo, hyvän unen näin, mutten kyllä millään muista, mitä siinä tapahtui. Viittisitkö Juho kertoa, jos vielä muistat. Teitkö minulle jotain pahaa, vai mitä se oli?


Niinoniin. Enpähän minäkään enää sitä muista. Voi meitä onnettomia.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: ice girl - 08.08.05 - klo:22:08
toshiya,toshiya,toshiya, mikä uni! onko joku nähnyt joskus niiin todentuntuista unta että kun heräätte aamulla teistä tuntuu että se on oikeesti tapahtunut?? minulle kävi niin toissayönä... olin vaihtarina japanissa (olen ollut muutama vuosi sitten siellä tosiaankin vaihtarina)
ja olimme muutamien kavereitten kanssa menossa dirujen konserttiin.... konsertin jälkeen  pääsimme privana sisään käymään kulisien takana, siellä kiertelimme ympäriinsä ja meille oli vakuutettu että rockarit olivat poistuneet paikalta. sitten kun kuljimme sellasen ison verhon ohi se oli tummanpunainen ja sieltä kuului hihitystä... esittelijämme eivät olleet millässäkkään "ääniä vai?? hah, ei täälläole ketään" mutta se verho seurasi meitä.... lopulta kurkistimme verhon taa ja aiaiai!!!! kawaiiii.. ketkäsieltä muuten paljastuivatkaan kun itse dirut... ja se ihana toshiya.. wauzz.... (meillä oli hieman hauskaa).... unen päättyessä ja herätessäni olin ihan 100% varma että olin yhä japanissa vaihtarina... mutta surkeus ei ollut kuin dirujen levy yöpöydällä jonka olin edellisiltana ostanut... :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Heli - 09.08.05 - klo:10:33
Pari yötä sitten näin seuraavanlaista unta: Istuin marin kanssa gospelmessussa ja kun tuli kolehtivirren aika pappi kuulutti, että "Seuraavan virren aikana kerätään kolehti Helin ja Marin hyväksi."

 :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Pinni - 10.08.05 - klo:11:20
Näin unta että olin kylässä lestadiolaisperheen luona, ja minua ei päästetty vessaan.

Yritin tulkita tätä unikirjan avulla, mutta ainut tulkinta jonka sain irti oli että "unet saattavat yrittää johtaa unennäkijää kunnioittamaan henkisen minänsä tarpeita".
Otsikko: Unet
Kirjoitti: myyräpartio - 10.08.05 - klo:12:26
Eli sinulla on oikeasti ummetus ja haluat toistakymmentä lasta.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 10.08.05 - klo:14:20
Lainaus käyttäjältä: "Heli"
Pari yötä sitten näin seuraavanlaista unta: Istuin marin kanssa gospelmessussa ja kun tuli kolehtivirren aika pappi kuulutti, että "Seuraavan virren aikana kerätään kolehti Helin ja Marin hyväksi."

 :shock:

Mun kaverilla Helillä oli joskus idea nimeltään Helin Avustusrahasto. Se ei kyllä oikein netonnut. Muutamia senttejä siihen ehkä kertyi, muistan itse antaneeni 10-senttisen, joka jäi vaihtorahaksi Helille synttärilahjaa ostaessa. Nyt en varmaan sitäkään enää juuri nää kun mennään eri kouluihin.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Soopeli - 10.08.05 - klo:17:34
Lainaus käyttäjältä: "Heli"
Pari yötä sitten näin seuraavanlaista unta: Istuin marin kanssa gospelmessussa ja kun tuli kolehtivirren aika pappi kuulutti, että "Seuraavan virren aikana kerätään kolehti Helin ja Marin hyväksi."

 :shock:


:D Opiskelijoiden tukemiseksi, siis hyvään tarkoitukseen ;)

Itse näin pari päivää sitten unta, jossa meidän perhe oli oppinut lentämään ilman apuvälineitä. Oltiin vain satuttu samaan aikaan tajuamaan, kuinka helppoa ja yksinkertaista se on. Aluksi vähän huimasi, mutta sitten haettiin kotoa digikameroita ja otettiin ilmakuvia.  :-k
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Pinni - 10.08.05 - klo:19:33
Lainaus käyttäjältä: "myyräpartio"
Eli sinulla on oikeasti ummetus ja haluat toistakymmentä lasta.


Olet siis nähnyt saman unen? Kiitos, nyt osaan varautua!

Mikä auttoi ummetukseesi? Pellavansiemenet?

Ja lapsien  ( n. 20 x (http://www.handykult.de/plaudersmilies.de//love/baby2.gif) ) hankinnalla on kohta kiire!
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 12.08.05 - klo:20:37
jokin aika tässä sitten näin että isä lähetti minut armeijaan!!!!!! ja sen jälkeen sitten päädyin jossainvaiheessa siskoni miehen koulutukseen... IIIIK!!! :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 16.08.05 - klo:13:04
Tuli viime yönä todistettua, että muistan visa electron -korttini tunnusluvun vaikka unissani.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 10.09.05 - klo:16:44
Vaihto-oppilashaastattelua edeltävänä yönä näin unta mistäpä muustakaa ku haastattelusta, ja multa kysyttiin siinä että kuinka leveitä on junat ja mä (ylläri ylläri) osasin vastata ja sanoin että 2,4 m ja sitten ne kysyi että mikä on junan keskinopeus ja mä sanoin etten mä tiiä ku ne hidastaa aina ku ne tulee meidän viereiselle asemalle. joo.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 12.09.05 - klo:14:07
Näin unta että "esikoistyttäreni" sanoi ensimäisen sanansa:

*JokellusJokellus*
HEVOSPOOLO!
*JokellusJokellus*

 :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 12.09.05 - klo:18:13
Täytyypä kertoa, että eräänä yönä näin unta, jossa olin kaupassa, jossa oli sairaan kovat alennusmyynnit. Ostin (tai olisin ostanut) sieltä Jaakko Löytyn kokoelman ja levyhyllyn luona keskustelin jonkun kanssa, jolle sanoin, että olisi helpompaa, jos kuolisi pois. Kävelin pari askelta, ja eikös kyseinen henkilö ampunut minut. Viimeinen minkä muistan, on se, kun kaaduin ja joku kumartui puoleeni. Ei muuten sattunut, eikä unikaan ahdistanut yhtään.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Laura - 13.09.05 - klo:12:02
Näin kamalaa unta että jouduin pitämään yhtäkkiä esitelmää valmistautumattomana. Hyy, kammotavaa. Vieläkin vähän epäilyttää oliko vielä kolmaskin esitelmä tähän jaksoon...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Soopeli - 13.09.05 - klo:14:25
Näin unen, jossa pieni noita (n. 30 cm pitkä) vainosi minua. Yritin kamppailla sitä vastaan, mutta sen seurauksena poliisi pidätti minut ja noidan aiheutettuamme järjestyshäiriötä, ja jouduimme samaan vankiselliin. Siellä noita taikoi minut hämähäkiksi ja livisti itse paikalta. Hämähäkkinä pääsin tosin itsekin luikahtamaan kaltereiden välistä. Noita oli tällä välin muuttanut asumaan kotiini, ja soitti sieltä puheluita lankapuhelimella. Olin tässä vaiheessa muuttunut jotenkin takaisin ihmismuotoon, ja kostoksi varastin noidan polkupyörän.

Milloinkohan opin näkemään järkevämpiä unia.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 14.09.05 - klo:09:41
Kolmena peräkkäisenä yönä unta jatkiksesta. Muistan nyt vain kaksi:

1. Olin tullut Saareen etuajassa eikä siellä ollut vasta kuin isosia. Sitten Porkkana ja Lanttu tulivat ja voi sitä ilon päivää. Sit jostain syystä meidän perhe oli siellä mukana ja minä ja Mippo-mappi (pikkuserkun antama nimi meidän Mikolle, olen päätynyt käyttämään tuota nimeä, koska tunnen Mikkoja monta miljoonaa) oltiin venelaiturilla ja sitten se rupesi jotenkin keinumaan ja mää putosin sieltä. Mikko keksi että heittää jonkun melan sieltä mulle ja siellä oli joku vihreä uimalelu-merikäärme joka oli karannut jostain ja kellunut sinne (meidän mökille on joskus rantautunut oranssi samanlainen) ja sillä sitten meloin rantaan. Yhtäkkiä me oltiin meidän mökillä ja mää menin mun märissä vaatteissa (yhtäkkiä mulla oli shortsit ja toppi) saunaan ja me jotain juostiin sieltä rantaan vaikka kallio oli märkä mutta ei silti liukastuttu.

2. Mää olin taas aikasin Saaressa mutta kuitenki liian myöhään että ei ollu enää annantuvassa vapaata. Mää sit yritin saada niitä antamaan meille siitä huoneen ettei Reetan tarvii konkata keppiensä kanssa hyviksen portaita ja annantupa on muutenkin lähempänä. En tiedä sitte sainko.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Nooris - 15.09.05 - klo:17:28
Mäki näin jatkisunta. Siinä oli sellanen leirikeskus joka oli Haapajärvellä jossain tosi mehtässä ja siinä oli ranta. Varsinaista jatkista pidettiin siinä rannalla ja kaikki oli lorkkimassa siinä vesirajassa. Sitten mä huusin yhtäkkiä että kattokaa! Kotka! Semmoisen vanhan petäjän latvassa oli todellakin kotka mutta se oli värikäs ku papukaija. Ja Yhtäkkiä sellasia alko lennellä siihen rannalle sielä järveltä päin ja mä huusin että varokaa! Nuo kotkat tulee päälle! Ja sitten joku sano että eikö nuo oo papukaijoja ja mä sanoin että ei kun kyllä ne on kotkia. Ja sitten katoin tarkemmin ja huomasin että voi ne sittenkin olla papukaijoja mutta niillä on sellaiset vihaiset kotkanilmeet... Siihen se loppui. Kai. En muista enempää...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 29.09.05 - klo:22:40
mä näin jotai ihan kummaa unta mutten enää muista mistä oli kyse....siinä oli ainakin makkaraa ja voileipiä. sen muistan n_n.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 30.09.05 - klo:14:24
Mää näin unta että sain saksankokeesta (joka oli älyttömän helppo, vaikkakin pitkä, helppous johtunee siitä että A-saksalaiselle lykätään eteen B-saksan koe) vitosen.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Saara - 01.10.05 - klo:22:47
Näin unta, että olin raskaana, vaikka en kyllä ollut ihan varma olinko. :?
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 03.10.05 - klo:17:28
Nukahdinpa tässä taas yhtenä päivänä koulun käytävälle kesken hyppytunnin ja nukuin oikein makeasti ja luulin oikeesti olevani kotona ^^ ja yhtäkkiä "kuulin" kuinka meijän koira oli roskiksella! Minä sitä tietenkin siitä heti nousin hätistämään ja huomasin että se olikin vain siivooja jolla oli joku kumma moppitsydeemi joka rapisi. että sillai. semmosta koulussa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: m.k - 03.10.05 - klo:21:42
Lainaus käyttäjältä: "Saara"
Näin unta, että olin raskaana, vaikka en kyllä ollut ihan varma olinko. :?
Onko vauvakuumetta :?:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Saara - 03.10.05 - klo:21:51
Lainaus käyttäjältä: "m.k"
Lainaus käyttäjältä: "Saara"
Näin unta, että olin raskaana, vaikka en kyllä ollut ihan varma olinko. :?
Onko vauvakuumetta :?:


Haha. Enpä tiedä. :P Tai mulla kyllä voi olla aina vauvakuume, tykkään niin vauvoista. Ah.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 04.10.05 - klo:09:14
Mää näin jotain tosi ah(d)istavaa unta.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 06.10.05 - klo:08:38
Näin unta notta olin rapu.

En ikinä tottuisi saksiin.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Lentoaura - 06.10.05 - klo:20:12
Minä näin unta että olin sakset. Sitten näin unta että ratsastin lampaalla Sadun kämpässä ja kuningaskalastaja lensi kurkustani sisään asuakseen vatsassani.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Anonymous - 26.10.05 - klo:22:44
Epäjalot siniset hirvet tallasivat kaurapeltoani.
Ja aseenani oli vain harava.
Saakurin hirvet.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Anonymous - 26.10.05 - klo:22:45
Yllä olleen kirjoitti:

yliväsynyt Juho A.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 28.10.05 - klo:21:53
eevi, keerroo se uni minkä näit meilläää!!! se on niin ihana, mutta älkääpistäkö pahaksenne sitä^^ :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Maisa - 28.10.05 - klo:22:30
Näin unta että Johannalla ja Valdella oli suhde ja ne suuteli bussissa.

(Johanna on esittänyt tästä monta teoriaa kuinka oikeasti olen mustasukkainen ja tulisesti rakastunut Valdeen ja näen unessa Johannan itseni tilalla. Hmmm.. :D)
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 28.10.05 - klo:23:31
toteutan nyt anna-reetan toiveen vaikka tiedänkin että jotkut herkkikset ja tiukkapipot vetää siitä kauheat pultit. niille tiedoksi mua ei kiinnosta tippaakaan teidän mielipiteet enkä ole ollenkaan pahoillani. en yhtään. Jos joku on niin allerginen niin ei tarvii lukea.

näin siis unta että keskustelin Gacktin kanssa. Juttelimme niitä näitä, englanniksi, ja sitten kysyin siltä että mitä mieltä se on kun siitä kirjoitetaan niin sikana fanficejä. se katsoi mua pitkään, naamallaan ilme joka sanoi selvästi: "mitä v*ttua??", otti jostain, tyhjästä luultavasti, paperin ja suhrusti siihen aikansa ja mä mietin että mitähän se puuhaa. ja sitten se antoi sen paperin mulle ja vilkaisin sitä noin sekunnin tuhannesosan ajan ja huomasin että se oli kirjoittanut itsestään fanficin. (saatte onnitella mua tarkkanäköisyydestäni ja huomiokyvystäni, mä en lukenut ensimmäistäkään sanaa siitä ja silti tiesin että se oli fanficci >_<) sitten toistin kysymykseni sellaisella hei-daa-etkö-osaa-englantia-äänellä (ja gackt ei muuten kyllä osaa kovin hyvin. kokemusta on oonhan mä JUTELLUT sen kaa! >_<) ja sitten se huudahti Suureen Ääneen "AHAAAA" ja sanoi että se vihaa niitä sydämensä pohjasta. johtuisikohan mitenkään siitä että MÄKIN satun vihaamaan niitä @w@

näin. kärsikää. mwahaha.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 29.10.05 - klo:10:57
Ei kannata vetää hernettä nenään kateellisten panettelun takia! Tämä tarinahan ainakin liittyi tyystin aiheeseen. Mielenkiintoista olisi kylläkin tietää, mitä tämä fanfici tarkoittaa.

Itse ei tullut viime yönä kauheasti nukuttua. Oli nimittäin KöH:n (Körttiksen Horrorklubi) kokouksen aiheena Manaaja.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 29.10.05 - klo:14:46
Lainaus käyttäjältä: "Jaakkoopuukkoo"
Mielenkiintoista olisi kylläkin tietää, mitä tämä fanfici tarkoittaa.


siis jonkun fanin kirjoittama juttu jostai idolista tai hahmosta. tarina jonka päähenkilöt ei ole itse keksittyjä. jos vaikka kirjoittaisin jutun harry potterista niin se ois fanficci. näin ei kyllä koskaan tule käymään. mä inhoan fanficejä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 29.10.05 - klo:18:02
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
Lainaus käyttäjältä: "Jaakkoopuukkoo"
Mielenkiintoista olisi kylläkin tietää, mitä tämä fanfici tarkoittaa.


siis jonkun fanin kirjoittama juttu jostai idolista tai hahmosta. tarina jonka päähenkilöt ei ole itse keksittyjä. jos vaikka kirjoittaisin jutun harry potterista niin se ois fanficci. näin ei kyllä koskaan tule käymään. mä inhoan fanficejä.

Niin ja ficcejä on kahdenlaisia, IC (In character), eli ficin hahmot ovat sellaisia, miksi kirjailija on ne luonut, ja sitten OOC (eli Out Of Character), jossa hahmot ovat erilaisia kuin kirjailijan luomat. Eli Harry saattaisi asua Luihusessa ja olla ilkeä ja Voldemortin puolella etc.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 29.10.05 - klo:23:11
aivann. tai saatetaan vaikkapa tehdä jonkun bändin jäsenistä jonkun sadun henkilöitä niin että vaikkapa solisti on haltiakummi tai jotai.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 30.10.05 - klo:09:04
Jotkut saattaa JOPA olla ihan hyviäkin... Ja hauskoja  :lol:
Mutta takaisin topiciin, näin unta, jossa luin Hevosurheilun lähtölistoja ja joka helskatin raveissa oli joku ihana hirna.... :) Ja siis idea oli siinä, että lehti oli viikon vanha ja mä en ollut huomannut että ne juoksee *hakkaa päätään* Nojo. Oli aika tylsä uni...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 30.10.05 - klo:11:01
no no... se oli vaan niin sellanen..hii... se oli aika hyvä itseasiassa vaikka oli kyllä ihan samaanaikaan kamala.. mä nauroin itteni kuoliaaksi melkein...
ja eeviseni, tiedät kyllä mikä friikki olen, kun luen niitä.. mutta ehhh... ei sille voi mitään niihin jää vaan se on vähän sama asia kun lukisit kirjaa... ehh?? mutta anyway... sinä tiedät mun näkökulman näihin asioihin X) *would u like to have some toshiya XDDD???*
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Liisa - 30.10.05 - klo:11:29
^ Eevi, shuichi ja mannaryyni: Jättäkää nyt nuo inside-juttunne ja keskinäiset chattinne täältä.

Unessa juttelin jo edesmenneen hyvän ystäväni kanssa. Oli hauskaa niin kuin  hänen eläessään. Unissa ei tuo kaveri ole koskaan kuollut.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 30.10.05 - klo:11:59
Lainaus käyttäjältä: "Liisa"
^ Eevi, shuichi ja mannaryyni: Jättäkää nyt nuo inside-juttunne ja keskinäiset chattinne täältä.

Mitä häh minä olen tehnyt? Kunhan sivistin ihmisiä siitä, mikä fanificci on...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 30.10.05 - klo:12:19
mulla alkaa menee hermot.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Maisa - 01.11.05 - klo:17:49
Jepa, ja aiheesta.. Näin unta että Tsimi (Taneli) istui hiekkalaatikolla jonkun jäätelökioskin edustalla ja oli surullinen ja poissa tolaltaan, koska Eeroa ei löytynyt mistään. Eero ei vastannut puhelimeen eikä sitä ollut kukaan nähny tms. Kaikki etti Eeroa ja mun piti viihdyttää Tsimiä. :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 01.11.05 - klo:17:53
Mää näin jotain unta missä mää menin lumilaudalla rinnettä ylöspäin, sillä tavalla niinku suksilla mennään haarakäyntiä mäkeä ylös. Mulla ei oo kyllä aavistustakaan miten mää siinä onnistuin. Sit siinä oli joku että aina ko mää sanoin jonku julkkiksen nimen, mää kaaduin sillä laudalla mut muuten osasin lasketella paljon paremmin mitä hereillä :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 01.11.05 - klo:19:30
Minä näin unta että englanninopettaja oli terroristien vankina Irakissa ja menin kouluun tekemään äidinkielen koetta, johon en ollut lukenut yhtään, ja mietin miten ko. opettajan poika on voinut valmistautua kokeeseen. Ja kas, eevi oli meidän koulussa. Istuttiin sitten sohvalla lukemassa kokeeseen ja eräs luokkalaiseni otti jätkäkaverinsa kanssa pusukuvia irc-galleriaan viereisellä sohvalla.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 02.11.05 - klo:14:20
Mää näin unta että mää sain postimyynnistä kylkiäisenä kulmakorun ja kysyin sitte äitiltä että saanko laittaa sen. Äippä sano että tottakai, mutta sille pitää ensin antaa antibioottikuuri. Se piti laittaa joka ilta semmoseen mömmöön lillumaan ja mää ootin hirviänä että se kuuri loppuis ja saisin laittaa sen korun.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 03.11.05 - klo:08:56
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Ja kas, eevi oli meidän koulussa.


mitä mää sielä tein? o.o
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 03.11.05 - klo:11:02
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
Lainaus käyttäjältä: "mannaryyni"
Ja kas, eevi oli meidän koulussa.


mitä mää sielä tein? o.o

Sitä minäkin mietin. Ilmeisesti olit muuttanut tänne tai jotain. Kumma uni.
Viime yönä minä sitten olin matkalla kouluun ja koko ajan piti palata hakemaan jotain. Ikinä ei ollut kaikki mukana...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 03.11.05 - klo:11:09
mää näin unta että meidän uskonnonluokka oli muuten samanlainen kun ennenkin mutta pulpetit oli järkätty niinkun kokkolassa meijän suomenluokassa eli hevosenkengäksi, ja en ollu koskaa varma mitä kieltä porukat puhui, ruotsii vai suomee vai englantia. mulla oli syntymäpäivä ja ne lauloi mulle ja mä olin vihainen ku ne lauloi enkä ois halunnu.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: saarushka - 04.11.05 - klo:11:19
Näin viime yönä sellaista unta, että olin jonkinlaisessa koetilanteessa, jossa mitattiin soveltuvuuttani opettajaksi. Kokeen valvoja oli aika ankaran oloinen nainen, ja onnettomuudekseni menin tilanteeseen yöpaita päälläni. Kaiken lisäksi yöpaita oli vielä väärinpäin. Minun ei kuitenkaan onneksi tarvinnut ottaa koetilannetta niin vakavasti, sillä se oli Maaningan kunnan järjestämä, eikä niin virallinen, koska nykyään asun Oulussa.

Tyypillinen yöpaitauni. Niitä olen nähnyt ennenkin.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 04.11.05 - klo:12:01
mää näin unta että yritin kirjoittaa aineisoainetta mutta joka kerta paperille syntyi vaan sarjakuva ruudukko ja aina kun olin saanu ekan ruudun valmiiks niin tajusin mitä tein ja aloitin alusta.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Anonymous - 04.11.05 - klo:17:46
mä näin viimeviikolla unta että olin vielä meidän riparilla ja kaikki ihanat riparilaiset ja isoset.. mutta sivussa oli sellanen että se leiri oli niinkuin "pilvileiri", ja me oltiin koko leiri ja vetäjät ja isoset pilvessäO_O jotain on kyllä hullusti.. johtuukohan se siitä että meille pidettiin edellisenä päivänä huumevalistusta..... MUTTA MINÄ EN käytä mitään huumaavia aineita!!! tämä oli vaan tällanen.... :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mari - 25.11.05 - klo:17:19
Näin toissa yönä painajaista keskiviikkoiltana tulleiden Luther-säätiötä ja Nokian herätystä koskevien dokumenttien innoittamana. Unessa meillä oli seurat, kun ovikello soi. Siellä oli mies, joka kuului johonkin lahkoon ja joka halusi maalata ihmisten ovenpielet valkoisella maalilla lahkoon kuulumisen tunnukseksi (vrt. Raamatun kertomus uhriverellä maalatuista ovenpielistä). Mies halusi käännyttää myös meidät ja maalata ovenpielemme.  Hän tunkeuti sisälle, vaikka yritimme häntä estää. Olohuoneessa hän alkoi voimiensa näyttämiseksi osoittaa seuravieraita huutaen: tärise! Ihmiset yksi kerrallaan tärisivät.  Hämmennyksen ja pelonsekaisin tuntein aloimme veisaamaan: Auta, ettei saatana pääse meidän keskellemme,...
Tässä kohtaa heräsin ja loppu jäi näkemättä. :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Heli - 26.11.05 - klo:14:58
Lainaus käyttäjältä: "mari"
Siellä oli mies, joka kuului johonkin lahkoon ja joka halusi maalata ihmisten ovenpielet valkoisella maalilla lahkoon kuulumisen tunnukseksi (vrt. Raamatun kertomus uhriverellä maalatuista ovenpielistä). Mies halusi käännyttää myös meidät ja maalata ovenpielemme.


Nyt alan vihdoin ymmärtää, miksi meidän asunnon ovenpielet viime syksyn remontin yhteydessä maalattiin valkoisella... (Kaikilla naapureilla on harmaat!)   :shock:  :lol:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 27.11.05 - klo:18:51
mä näin unta että kävelin aamukuudelta san fransiscon satamassa ja olin matkalla (vangiksi) vankilaan joka oli saarella meren keskellä ja kävelin ihan rauhallisesti ja katselin lintuja ja nautin tuulesta kasvoillani ja yhtäkkiä kuulin ko joku huus mulle että: montako donitsia tarvitset?? ja mä katoin siihen suuntaan ja siinä oli semmoinen kumma masiina jossa oli joku ihme laatikko josta lähti liukuhihna millä tuli donitseja koko ajan ja liukuhihnan päässä ne tippui koriin, ja siinä vieressä oli oli haruno sakuran (tietämättömille tiedoksi se on yks henkilö naruto-mangasta) näköinen tyyppi joka näytti siltä kuin se olisi just syöny mun tekemää jauhelihakastiketta ja katsoi mua pahasti ja huusi uudestaan että MONTAKO DONITSIA KAIPAAT??? ja mä olin että wtf ja sitten se loppui. ja ai nii ernie oli mun kanssa mutta se ei ollu menossa vankilaan. ja ernie on mun ystävä ketä kaikki muut ei nää. jotkut kutsuisi sitä mielikuvitusystäväksi mutta mä tiedän paremmin ja tiedän että se on oikeasti olemassa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 28.11.05 - klo:15:36
Mää näin jotain ihan outoa unta, olin lähdössä kouluun ja samppi soitti mulle ettei voikaan tulla että on sairas mutta sanoi jotain että yrittää tulla kuviksentunnille että saa työn valmiiksi ja tapaa jonkun Birgitten tai sinnepäin. Ja ko me tultiin koulusta Pirttipuotin (meidän naapurissa on semmonen pikkukauppa) pihalla oli jonku tyyliin Pikku G:n konsertti ja sielä parveili kauhia lauma 8-vuotiaita ja kaikki keikalla tarvittavat tykötarpeet tuotiin sinne semmosella hevosenkuskauskärryllä.

Ja ko mää aamulla heräsin mää luulin että on lauantai.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: jude - 28.11.05 - klo:21:19
Viime yönä näin painajaista: Äikänopettaja tuli kertomaan, että vaikka mun äikän kutoskurssin kirjallisuusessee olikin "parhaita hänen näkemiään", olin ilmeisesti "ollut pois viimeiseltä tunnilta jossa ilmoitettiin esseelle ENIMMÄISPITUUS". Enhän minä tällaista tietenkään ollut tiennyt (olin oikeastikin sen viimeisen tunnin pois) ja olin kirjoittanut liian pitkästi. Tämän vuoksi essee sai arvosanakseen improbaturin. Uni on ehkä seurausta alitajuisesti kehittyvästä kauhusta johtuen lähestyvistä ylppäreistä. En tiedä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 29.11.05 - klo:17:04
Remember, padawan, only thing to fear is fear itself. Pätee ainakin ylioppilaskirjoituksiin. Kirjoituksissa on kivaa.   :smt023
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Liisa - 29.11.05 - klo:17:55
Lainaus käyttäjältä: "Jaakkoopuukkoo"
(Miksei näissä hymiöissä ole mitään thumbs up -tyyppistä ratkaisua?)


Nyt on.  :smt023
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 30.11.05 - klo:11:05
Näin unta, että kuuluin huumejengiin, joka pidätettiin. Istuimme sitten sellissä kaikki juomassa kahvia, jonka jälkeen menimme oikeudenkäyntiin. Itse asiassa oli ihan kiva uni (:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 30.11.05 - klo:14:53
Lainaus käyttäjältä: "Liisa"
Lainaus käyttäjältä: "Jaakkoopuukkoo"
(Miksei näissä hymiöissä ole mitään thumbs up -tyyppistä ratkaisua?)


Nyt on.  :smt023


Kiitos!  :smt045
Otsikko: Unet
Kirjoitti: millaiko - 18.01.06 - klo:15:47
Näin toissayönä tai joskus tosi outoa unta. En muista muuta kuin, että Börje Mattson (Faces-festivaalin pääpomo) puukotti Ismo Alangon. Minä näin kaiken ja olisin voinut todistaa Börjeä vastaan mutta se aivopesi minut ja sitten kaikki ihmiset oli sarjakuvahiiriä.

Ja viikonloppuna näin unta jossa ostin kaatissäkin jonka sisällä oli kookospähkinä jonka sisus oli kookosjäätelöä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 18.01.06 - klo:20:20
minä ja sussi hortoiltiin jostain käsittämättömästä syystä virheettömän pyöreällä alueella joka oli käännetty ylösalasin niin että se oli multainen ja siinä oli myyrän sellaisia kekoja jokapuolella ja sen nimi oli La MyyräArea...

ja sitten mä ja pikkusisko-anna oltiin jossain h-yn tapahtumassa ja tulossa pois junalla joka kulki vedessä ja siihen tuli jotain meijän koululaisia ja ne aikoi tappaa tiainen-annan ja mä mietin että miten voisin pelastaa sen, mutta se ei ollu ees paikalla o.ó ja sit me oltiin yhtäkkiä isossa alikulussa meijän kamojen kaa ja siihen tuli Björk ja jotai tyyppejä ja se valitti meille jostain kun kaikki mielistelee sitä tai jotain....en muista loppuu -_-'
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Lentoaura - 18.01.06 - klo:22:35
Minä näin unta että valo luikerteli hitaasti minua kohti. Yritin ryömiä piiloon hämärään, mutta valo tuli. Suljin silmät, mutta silmäluomet olikin läpunäkyvät. Valo oli tyhmää.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 25.01.06 - klo:19:31
Mä näin unta että olin samurai. En ehtinyt tehdä paljon mitään ennen kuin heräsin. Minulla oli kaksi miekkaa, ja mustat hiukset. Ja olin todella SANKARILLINEN. Seisoin kukkulalla ja katselin kaukaisuuteen tosi uljas ilme naamalla. Eikä siitä puvusta olis Erkkikään osannu päätellä että olin samurai, näytin enemmän joltai itämaiselta munkilta. Mutta mä tiedän että olin samurai ja Suuri Sankari.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: sieni2 - 26.01.06 - klo:20:36
Olen nähnyt niin omituisia unia varmaan viitenä viime yönä että niistä en kehtaa edes kertoa mitään mitä muistaisin.. mutta ihan hauskoja ne kai on ollut   :)
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 27.01.06 - klo:15:39
mä näin unta josta en muista muuta kuin että tapasin Rukin ja sillä oli punainen kokoonommeltu silinterihattu (siis älä, mistä se oikeen tuli) mutta siinä unessa se oli piirretty Ruki eikä sitä ollu väritetty mutta mä TIESIN että se hattu olisi ollut punainen.... :-s  ja paljon muutaki siinä tapahtui mutten muista muuta >.<
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 27.01.06 - klo:18:31
viimeisiä hämäriä unia olen nähnyt ihan sika mihin liittyy paljon huonoja muistoja ja painajaisia.. ja väsyttää ihan pirusti
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 27.01.06 - klo:18:34
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
mä näin unta että kävelin aamukuudelta san fransiscon satamassa ja olin matkalla (vangiksi) vankilaan joka oli saarella meren keskellä ja kävelin ihan rauhallisesti ja katselin lintuja ja nautin tuulesta kasvoillani ja yhtäkkiä kuulin ko joku huus mulle että: montako donitsia tarvitset?? ja mä katoin siihen suuntaan ja siinä oli semmoinen kumma masiina jossa oli joku ihme laatikko josta lähti liukuhihna millä tuli donitseja koko ajan ja liukuhihnan päässä ne tippui koriin, ja siinä vieressä oli oli haruno sakuran (tietämättömille tiedoksi se on yks henkilö naruto-mangasta) näköinen tyyppi joka näytti siltä kuin se olisi just syöny mun tekemää jauhelihakastiketta ja katsoi mua pahasti ja huusi uudestaan että MONTAKO DONITSIA KAIPAAT??? ja mä olin että wtf ja sitten se loppui. ja ai nii ernie oli mun kanssa mutta se ei ollu menossa vankilaan. ja ernie on mun ystävä ketä kaikki muut ei nää. jotkut kutsuisi sitä mielikuvitusystäväksi mutta mä tiedän paremmin ja tiedän että se on oikeasti olemassa.


ettei vaan eeviseni olisi ollut vaihtari vuodesta kysymys?? jos näet enne unia??XDD
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 27.01.06 - klo:18:39
Lainaus käyttäjältä: "Eevi"
Mä näin unta että olin samurai. En ehtinyt tehdä paljon mitään ennen kuin heräsin. Minulla oli kaksi miekkaa, ja mustat hiukset. Ja olin todella SANKARILLINEN. Seisoin kukkulalla ja katselin kaukaisuuteen tosi uljas ilme naamalla. Eikä siitä puvusta olis Erkkikään osannu päätellä että olin samurai, näytin enemmän joltai itämaiselta munkilta. Mutta mä tiedän että olin samurai ja Suuri Sankari.

mikäs se uni oli johon me kaikki hienot ihmiset liityttiin joskus tässä vähän aika sitten kun puhuit siitä??
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 27.01.06 - klo:22:44
ei kun se oli piirustus mihin laitoin eri unissa näkemiäni tyyppejä. se uni missä sää olit niin siinä oli vaan sä ja mä ja sulla oli Myv tukka.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 28.01.06 - klo:12:53
Mää heräsin tänä aamuna ekan kerran seittemältä mutta nukahin uuestaan ja ko taas heräsin olin ihan varma että on sunnuntai :-k
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Maisa - 29.01.06 - klo:18:22
Huoh, lähiaikoina on tullut koettua niin ouuutoja unia. huh.

Mutta tosiaan, "suosittelen" "lämpimästi" unikirjaa, jossa tulkitaan unia freudilaiseen tapaan. :D kaikki unet viittaa seksiin, appelsiini kuvastaa naisen pakaroita ja rintoja, violetti on lesbojen väri ja polkupyörä kuvastaa seksiä.. "loistavaa" iltalukemista.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 29.01.06 - klo:18:30
Onkos täällä muuten kellään kokemuksia selväunista (lucid dream: www.hoyhensaaret.tk )? Muinoin muuan sivaritoveri kertoi ilmiöstä ja väitti itsekin kokeneensa sellaisen. Kuulostaa jotenkin pelottavalta, vaikka asiantuntijat väittävät, että kyse on tyystin luonnollisesta ilmiöstä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 29.01.06 - klo:19:26
Tee-se-itse-unet. Hittolainen kun tahtoisin niitä nähdä :)
Niin ja Maisa. Freudilainen unikirja on ihana.. Siitä kun 12-vuotiaana rupesi unia tulkitsemaan  :roll:
Itse tuli todettua, ettei minusta ole enneunia näkemään. Näin unta, että Scarlet Knight voittaisi Prix d'Ameriquen, mutta ei.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 29.01.06 - klo:21:39
Vouuu ennenunet ne vasta olisikin! Musta tulee samurai joka ei osaa pukeutua kuten samurai ja käyttää vääränlaisia miekkoja, mä joudun San Fransiscoon vankilaan meren keskelle hämärän sarjakuvahahmon tukehdutettua mut donitsilla, meijän koululaiset tappaa annan, *buhuhuhuhuuu* mun serkuista tulee pizzakuskeja ja mä pääsen Tanskaan ostaan sipsejä ja suklaata kolmella eurolla, sekoan rahanvaihdossa ja eksyn kotimatkalla koska Tanskassa on niin hirveesti alikulkuja ja juoppoja ja loppujen lopuksi iso huohottava huuhkaja tulee ja tappaa mut!
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 29.01.06 - klo:21:55
Mää näin unta että Sauli Niinistö on hyvä tyyppi ja äänestin sitte sitä ko meillä oli äänestys historiantunnilla. Mutta hyvä silti että tarja voitti.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Hanna - 30.01.06 - klo:14:44
Lainaus käyttäjältä: "Jaakkoopuukkoo"
Onkos täällä muuten kellään kokemuksia selväunista (lucid dream: www.hoyhensaaret.tk )? Muinoin muuan sivaritoveri kertoi ilmiöstä ja väitti itsekin kokeneensa sellaisen. Kuulostaa jotenkin pelottavalta, vaikka asiantuntijat väittävät, että kyse on tyystin luonnollisesta ilmiöstä.

Mä en nyt tiedä kuinka oudosta ilmiöstä pitäisi olla kyse, mutta joskus mulla on kyllä unen "juoni"on mennyt johonkin suuntaan ja sitten olenkin yhtäkkiä tuumannut et hei, eihän se noin voi mennä ja unen juoni onkin muuttunut. No ehkä silloin on jossakin (kuten Jyrä laulaa)"välillä unen ja todellisuuden", sillä voihan sitä itsekseen keksiä mielessäänkin tarinoita ja nukahtaa, eli koska nyt on missäkin "tajunnan tasossa" :roll:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Jaakkoopuukkoo - 30.01.06 - klo:17:26
Joo, kyllä itselläkin on kokemusta siitä, että unen juoni menee niin kuin itse ajattelee, tai että osaa "ennustaa" omassa unessaan. Tuolta sivarikaverilta ymmärsin, että kyse on kuitenkin koko laajuudessaan jotenki kokonaisvaltaisemmasta ilmiöstä. Hän kertoi "heränneensä" kotinsa lattialta pystymättä liikuttamaan jalkojaan. Sitten hän oli ryöminyt ulos ja lähtenyt lentämään. Myös sellaiset "säännöt" kuten toimimattomat valot eivät kuulosta ihan normaalilta unitoiminnalta.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: millaiko - 30.01.06 - klo:20:39
joo se on aika metka ilmiö ja kuulemma aika helposti itsekin toteutettavissa, niitä on semmosia harjoituksia jotka kuulemma valmentaa, en tiedä kyllä että toimivatko mutta väittävät.

ja kaikenlaisia muitakin juttuja outoja ja keskusteltuja, vaikka että lentämisunia on kai tosi moni kokenut ja niihin vielä kun lucid-uni päälle niin olis aika metkaa.

unihalvaus sensijaan ei ole kovin kiva juttu, käytännössä tarkoittaa sitä että herää äkisti ja tuntuu kun ei saisi liikutettua mitään osaa kehostaan ja on kuin halvaantunut. pari kertaa minulle käynyt niitä, tajunta herää ennen lihaksia. ei tunnu mukavalta ja kun yleensä vielä minulla ainakin käynyt jonkun painajaisen jälkeen.

ja unissa kun on paniikki ja yrittää juosta niin jalat ei liikukaan. kuten pari yötä sitten näin unta että tipuin johonkin lentohiekkaojaan tavallaan enkä päässyt sieltä ylös kun jalat ei toiminut, joku sitten tuli kiskomaan.

tosi hassuja unia olen nähnyt viime öinä, hirmuisesti muuten körtti-ihmisiä ollut niissä :P

on ne unet kivoja <3
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 31.01.06 - klo:09:03
Lainaus
Myös sellaiset "säännöt" kuten toimimattomat valot eivät kuulosta ihan normaalilta unitoiminnalta.

Mää näin ainaki viime yönä unta että meiän vessan valo ei toiminu.

Oon määki pari kertaa nähny tommosta selkounta, yks oli jotain että mua jahtas karhu meiän talossa ja mää menin sitä mun huoneen oven taa piiloon ja sielä aattelin että "Täähän on unta että mää voin hyvin kattoa mitä tapahtuu jos toi karhu saa mut kiinni."
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 17.03.06 - klo:22:11
näin unta että heräsin aamulla ja kun katsoin peiliin niin mulla oli musta kihara tukka ja silmälasit o.o ja mietin että mitäs hittoa, ei anna mun tukkaa tällaiseksi leikannut.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 18.03.06 - klo:13:43
Mää oon nähny koko viikon semmosia unia että ne olis voinu olla totta, niissä ei ollu mitään kummallista.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 19.03.06 - klo:15:53
Lainaus käyttäjältä: "Saara"
Lainaus käyttäjältä: "m.k"
Lainaus käyttäjältä: "Saara"
Näin unta, että olin raskaana, vaikka en kyllä ollut ihan varma olinko. :?
Onko vauvakuumetta :?:


Haha. Enpä tiedä. :P Tai mulla kyllä voi olla aina vauvakuume, tykkään niin vauvoista. Ah.

Näin samanlaista unta kuin alkuviestissa :D :?:

Uneni on nykyään (unen vähyyden/päiväunien kokonaisen puuttumisen takia?) lähinnä ahdistavia suoritus painajaisia.

Eräässä unsessa olin ihmispääsky. Sellainen että olin ihminen joka aina liian ahistavasta tilanteesta muuttui pääskyseksi ja lensi vain taivaan sineen.

Olkoon tämä sitten vaikka taasen ylistyslaulu laiskuudelleni ja vastuunpakoilulleni.
 :-?
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 01.04.06 - klo:19:42
harry potterilla oli vihreät hiukset ja se oli muuttunut chibi hahmoksi. K A M A L A A.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: myyräpartio - 02.04.06 - klo:14:58
Lainaus käyttäjältä: "Jaakkoopuukkoo"
Onkos täällä muuten kellään kokemuksia selväunista (lucid dream: www.hoyhensaaret.tk )? Muinoin muuan sivaritoveri kertoi ilmiöstä ja väitti itsekin kokeneensa sellaisen. Kuulostaa jotenkin pelottavalta, vaikka asiantuntijat väittävät, että kyse on tyystin luonnollisesta ilmiöstä.


Ensimmäistä kertaa kuulen, että noilla unilla on ihan oma terminsäkin ja kaikki eivät niitä näe. Olen varmaan onnekas (omasta mielestäni ainakin) kun olen nähnyt verrattaen usein tällaisia unia. Aika hauskaa oikeastaan, kun tiedostaa tapahtumien olevan unta ja voi ruveta käyttäytymään täysin absurdisti. Toisaalta omien kokemusten mukaan mikäli haluan unen jatkuvan täytyy tekojen olla edes jossain määrin järkeviä, toisin sanoen eivät johda kuolemaan, joka taas johtaa lähes aina heräämiseen.

Toissayönä ajoin Spedeä vastaan kiihdytyskisoissa. :) Ihan tavallisessa unessa siis.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Lentoaura - 02.04.06 - klo:19:37
Joo minunkin kaveri kun kertoi tommoisesta, niin olin heti että "Hei, toihan puhuu musta." Koko ikäni olen selväunia, tai "hallintaunia", kuten ennen sanoin nähnyt, ja oli kiva tietää, että joku muukin on. Pikkuvelikin niitä näki, ja leikittiin usein pienenä niiden avulla "unileikkiä".

Pikkulapsena pidin selväunia itsestäänselvyytenä ja vanhemmat pelkäsi, että todellisuuden raja hälvenee.  :D
Vanhempana kiinnostuin niistä todenteolla ja käytin niitä terapiatarkoitukseen . Jossain vaiheessa tuli vaihe, jolloin ne alkoi ahdistaa, ja halusin nähdä enemmän tavallisia hallitsemattomia unia. Nehän ovat tärkeitä ihan psykologisesti tapahtumien ym käsittelyn kannalta. Pelkäsin, että jos kaikki unet alkavat olla selväunia, en ole enää missään yhteydessä alitajuntaan ja menetän jollain tavalla tasapainon elämästäni. Siksi en niitä enää tietoisesti aiheuttanut

Vielä nykyäänkin, kun tulee syksy ja uniaikani kasvaa kuukausien ajaksi valveillaoloaikaa pidemmäksi, saatan leikkiä unissani selväunilla. Isä sanoi, että syksyllä minulla on enemmän elämää silmäluomien sisäpuolella :)

Selväunista minulle kertonut ystäväni sanoi, että niitä näkemätönkin voi harjoitella näkemään niitä. Kaipa se on mielenkiintoista.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: millaiko - 04.04.06 - klo:17:20
mä näin viimeyönä unta yhestä rastapäisestä ja sit kans matilaisen teemusta. ja merestä. en muista mitä siinä tapahtu.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: PP - 05.04.06 - klo:11:14
Mä näin viikonloppuna unta, että oisin saanu äikän kirjotuksista 91 pistettä. Eipä tullu ihan niin hyvää.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 05.04.06 - klo:14:53
Mää näin unta että sain fyssankokeesta 10- vaikka siinä oli ihan hirveesti virheitä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: sieni2 - 06.04.06 - klo:14:07
Näin tossa paripäivää sitte kummallista unta :D olin siinä jossain mestassa ja siinä oli ihan valtavasti jotain porukkaa ja kaikilla oli jussipaidat päällä. Siinä sitte ihmettelin että miksi ihmeessä kaikilla on sellanen paita päällä. mullaki oli mutta se ei ollut kummallista koska mulla oli tietynlaiset housut :)
en tiiä mitkä housut ne oli mutta ne jotenki neutraloi sen paidan vaikutuksen pois :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Hanna - 08.04.06 - klo:20:56
Minen halua tietää alitajunnastani enää yhtään enempää...Näin unta Matti Nykäsen kadonneista uimahousuista...hui kamalaa :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 10.04.06 - klo:09:44
*Nostaa kätensä selväuneksijoita kysyttäessä*

Kuten Aurakin sanoi, nukkuminen on ollut lapsesta asti miltein parasta mitä on. Tai ainakin lapsena oli.

Uni: Olin Katalaunisten kenttäin taistelun jälkeisessä ruumismeressä eksyksissä. En tiedä mitä etsin, mutta etsin ja hätä oli kova.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 11.04.06 - klo:19:41
Haha. Meidän äidinkielenopettaja näki luettuaan minun selkouni-esseeni unta jossa se tulkitsi selkounta..

Hassua miten pitkin päivää tupsahtaa mieleen jotain unia/unenpätkiä, jotka tuntuvat tutuilta ja vanhoilta, eikä siltikään ole mitään muistikuvaa milloin on niitä nähnyt...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 16.04.06 - klo:12:04
viimeinen uni oli ennen 8.4 joloin oltiin menossa yhteen konserttiin:

minä, henccu ja TJ olimme bloodin konsertissa.. laulaja osoittaa meitä ensin sormella sanoen: "TE siinä! TÄNNE NYT!!" ja ihmiset vajosivat lattian sisään ja yks mun kaveri joka oli siellä vilkutti meille hyvästit. ja jotenkin sitten ne oli raahannut snne lavalle sellasen jättiläismäisen konekiväärin ja osoitti sillä meitä ja ja kitaristi sanoi: "anteeksi, meidän pitää kidnapatat eidät mukaamme!" (japaniin ^^;  )ja sitten tyypit pakkasivat meidän johonkin koteloihin jotka pelottavasti muistuttivat kitarakoteloita (O__O) ja sitten lensimme japaniin ja jäimme sinne johonkin suljettuun taloon joka oli täynnä ruusuja ja se oli ihan musta vaaleenpunanen!!!! ja sitten heräsin.. karu totuus mutta helpotus samalla huomata että ei ollut ruusujen keskellä jossian kamalssa huoneessa!!
Otsikko: Unet
Kirjoitti: An-na - 16.04.06 - klo:12:26
Olen nähnyt lähes joka yö viikon verran unia YS:n 80-vuotisjuhlista ja niiden eri vaiheista - liekö jotain ihmeen stressin purkautumista sekin (juhlat olivat viime lauantaina). Viime yönä näin sellaista unta, että jatkoilla kaikki olivat vaihtaneet juhlapuvut pois, istuivat korrektisti hiljaa pöytien ääressä ja ihmettelivät mua kun mulla oli iltapuku yhä päällä ja halusin tanssia ja juhlia  :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Hanna - 18.04.06 - klo:16:53
Mä näin viime yönä unta siitä, että mun täytyi kauhealla kiireellä pakata kaikki tavarani mukaan ennenkuin jotku tulis ja polttais meidän kodin...Kieltämättä sitä aamulla huomasi et on sitä vaan aika kiintynyt materiaankin, kun huomas et tavarat on tallessa :!:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Eevi - 25.05.06 - klo:14:27
Unessani oli kirkkaanpunainen työpöytä jonka alla kyyristeli joku tyyppi, jota en tuntenut hyvin mutta se oli tehnyt jotain hirveää jolleki mulle tärkeälle ihmiselle, ja mä olin irrottanu sellaisen rullilla kulkevan tuolin siitä jalastaan ja sen pohja oli täynnä teräviä piikkejä ja mä tapoin sitä sillä tuolilla ja se kiljui tuskasta ja voi että mä olin tyytyväinen kun siihen sattui, se oli paha paha paha paha paha ihminen. tuolikin oli kirkkaanpunainen ja joka puolella oli verta ja mä olin raivoissani ja en muista kuoliko se. toivottavasti.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Notski - 26.05.06 - klo:13:31
Mä näin unta että olin meidän kotikirkossa alttarin edessä oudon tuntuisissa vaatteissa... sit vilkaisin sivulle ja huomasin kaksi aika komeaa miestä... Ja tajusin että olen menossa naimisiin kahdenmiehen kanssa yhtä aikaa!   :lol:

Aaumlla heräsin ja aattelin että eiks mulle yks riitä ja että pitäsiköhän laskea kriteerejä....  :o
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 28.05.06 - klo:14:11
Mää näin jotain ihan tyhmää unta jossa mää valitin mun yhelle kaverille mun ja mun yhen toisen kaverin väleistä meiän keittiön ikkunalaudalla. Eikä siellä edes ole ikkunalautaa #-o
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 30.05.06 - klo:19:23
Ruis kasvoi väärinpäin ja minun kohtaloni oli puhua jokainen korsi oikein päin.

Oli haasteellista, mutta antoisaa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: An-na - 30.05.06 - klo:21:42
Näin unta, että mulla oli peliä jonkun tyypin kanssa ja unessa oli hyvin vahva tunne, että tässä on nyt SE juttu. Että mikään muu ei ole ikinä tuntunut näin oikealta. Hassua oli se, että tyypin kasvot eivät olleet mulle millään lailla tutut. Jäi hyvä mieli siitä unesta  :wink:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: viivi - 07.06.06 - klo:00:03
unia?:) aika mielenkiintoinen. lauloin tässä taannoin eräässä konsertissa ja tähän sitten tultiin.:

olin menossa lavalle kun musiikinopettaja tulee vastaan naama punasena ja sanoo jotain tyyliin että viivi, nyt et kyllä ala mitään ennekuin nuo sun hiukset on leikattu pois. (kallis aarteeni ne^_^) no minä olen tietysti että mitä...? sitten kitaristikaverini menee kohteliaasti mikin taakse ja ilmoittaa yleisölle että solistilla on tilapäinen mielenhäiriö. porukka on silleen että joo, sitä sattuu. bändi ja muut solistit päättävät sitten yhteistuumin eliminoida minut lopullisesti. se tapahtuu kahdella pingismailalla ja yhdellä sulkapallomailalla, sekä isommalla pokaalilla mitä nurmon liikuntahallin seinän kokoisesta palkintokaapista löytyy.
alkaa irvokas takaa- ajo, kunnes minut saadaan kiinni ja tunnustan syöneeni kaikki riisikakut ja kirsikat.

utopistista.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 11.08.06 - klo:10:54
Olin vetämässä varhaisnuorten ekstremevaellusleiriä. Ikä haarukkana noin 6-14 vuotiaat.
Noh, ainoana vetäjänä 30 lapsen leirillä oli jo melkoisen haastavaa, mutta kasvoi moninkertaiseksi sen jälkeen kun ruokalähetykset loppuivat. Koitappa siinä sitten marjastuksella ja metsästyksellä pärjätä.
Kaikki meni muuten kohtalaisesti, paitsi kun tuli se 20km uintiosuus ja kukaan ei ollut ottanut huomioon savon vesistöissä vaanivia haikaloja. Ryhmällä oli käytössään yksi hainkarkoitin, mutta se oli aikas niukka apu selkäeviä kuhisevassa saimaassa.
Pienimmät olivat uupuneita ja vanhinmat halusivat jo mennä eteenpäin. Siinä sitten koitin rajoittaa veteen karkailua.
pääsimme lopulta viimeiselle saarekkeelle ennen päämääräämme: Aavesaarta. (ranta näytti eriskummallisen paljon Aholansaaren rannalta
 :?: )
Juuri kun olimme lähdössä uimaan, niin armeijan henkilökunta ryntäsi paikalle jakaen kaasunaamareita ja kertoen että lähellä oli tapahtunut ydinonnettomuus. Kaikki muut saivat naamarin päähänsä, paitsi minä.

Eli: Älkää suunnitelko tälläisiä lastenleirejä - ei kannata.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Reetukka:) - 12.08.06 - klo:09:08
Mä oon nähny pienestä asti unta, missä on semmonen ärsyttävän söpö ja pieni, vaaleanvioletti lohikäärme, joka sanoo:" Auta meitä". Sitten me mennään yhessä johonkin kylään, missä on semmonen ihme vesiputous.. Ja se uni loppuu siihen! ARGH
Otsikko: Unet
Kirjoitti: An-na - 15.08.06 - klo:11:04
Näin unta, että joku körttifoorumilainen (en muista kuka, ei varmaan kukaan oikea henkilö) haastoi minut ja monet muut oikeuteen, koska olimme kannustaneet häntä jossain vaikeassa asiassa ja hänen mielestään se oli herjausta. Linkokinkokin joutui puuttumaan asiaan.

(Uneen lienee vaikuttanut eilinen uutinen Lasse Mårtensonin loukkaantumisesta hänen kunniakseen tehdystä konsertista...)
Otsikko: UNIA...
Kirjoitti: Kalistaja - 16.10.06 - klo:11:28
Jonakin aamuna on kenties oikea aika ja kelpo hetki yksilöllisen unen tuomiselle tähän foorumiin. Mutta kysyn nyt yleisesti: Näettekö värillisiä unia? Oletteko nähneet enneunia? Miten paljon unet ovat selvittäneet arkimielen asioitanne? Pidättekö unipäiväkirjaa edes satunnaisesti?

   Tämä UNIKETJU on oiva esimerkki körttifoorumin useista kelvokkaista aiheista - sitä tulee tuon tuosta valmiiseen pöytään, johon toiset ovat tuoneet ravintoa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 16.10.06 - klo:11:56
Pitäisin unipäiväkirjaa, jos muistaisin ne unet. Tai siis, sitähän sanotaan, että pitäisi heti herättyään kirjata unet muistiin, mutta en minä niitä unia silloin muista! Ne tulevat mieleen vasta joskus muutaman tunnin päästä.
Enneuneksi voisi ehkä laskea sen, että ajelin meidän volkkarilla pitkin maanteitä. Sen tulen varmasti joskus tekemään  :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: HeinoM - 16.10.06 - klo:12:08
Olen nähnyt ennakolta oman isäni, setäni ja yhden vanhan koulukaverini kuolemat. Unipäiväkirjaa en pidä. Pitkään aikaan en ole tosin enää nähnyt enneunia (yksi hieman epämääräinen tapaus on).

En ole näistä unista mitenkään ylpeä, toteanpahan vain asian, kun puheeksi tuli!
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Salis - 18.10.06 - klo:12:24
Lainaus käyttäjältä: "HeinoM"
Olen nähnyt ennakolta oman isäni, setäni ja yhden vanhan koulukaverini kuolemat. Unipäiväkirjaa en pidä. Pitkään aikaan en ole tosin enää nähnyt enneunia (yksi hieman epämääräinen tapaus on).
En ole näistä unista mitenkään ylpeä, toteanpahan vain asian, kun puheeksi tuli!


Onko Sulla myös de javu - unia. Olen erikoistunut niihin. :wink:

Hätkähdän usein siihen, että olen nähnyt tämän tilanteen jo ennen unessa. Kummallista, mutta se tilanne, joka unesta on tuntunut painostavalta, päättyykin livenä aina hyvin. :shock:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: HeinoM - 18.10.06 - klo:12:45
Niitä en muista olleen.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: mannaryyni - 18.10.06 - klo:20:19
Lainaus käyttäjältä: "Salis"


Onko Sulla myös de javu - unia. Olen erikoistunut niihin. :wink:

Eikö se olekaan déjà vu?  :wink: Tai deja vu näin ilman epämääräisiä merkkejä. Off topic.

edit. Niin ja juu. Tykkään viilata pilkkua :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 18.10.06 - klo:22:23
Kungfudekkaritoimintauni.

Vissiin jotkut ninjaklaanit selvitteli välejään ja saattoivat syyttömiäkin kungfun taitajia synkän vuoden 2500 poliisin ahdistelemaksi. Näitä huono osaisia ja väärin ymmärrettyjä (ja tavattoman kauniita) naisihmisä oli auttamassa ainostaan tarinamme perusyksityisetsivä (minä).
Enpä jaksa juonta selitellä, koska se oli äärimmäisen tylsä. Idea oli kuin monissa äksöneissä: Turpiin kaikille ja komealla tavalla.
Oli aika jännittävää.

Se joka väittää uneksimisen olevan tylsää saa minulta pulla kahvit ja naurut päälle.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: ISOPAAVO - 27.10.06 - klo:11:23
Kerran näin usen jossa hebrealaista tekstiä meni taivaalla kuin filmien lopussa näyttelijä nimet.Kultaiset tekstit loppuivat ja lopussa oli Daavidin tähti.Sitten taivaan kansi kääriytyi niin kuin tapetti rulla..Myöhemmin olen tuolle unelle löytänyt raamatusta jotain "selitystä" mutta ihan jännä uni vaikkakaan en sitä sen kummemmin pyri selittelemään tai hengellistämään.Sielun maailmamme tuottaa mitä ihmeellisempiä juttuja ja en allekirjoita kaikkea mitä näen....Enkä syyllisty vaikka unissa olisi aineksiakin siihen... :oops:
Otsikko: Unet
Kirjoitti: eeva-kaisa - 27.10.06 - klo:12:12
Olen katsonut liikaa uutta sketsisarjaa Ketonen & Myllyrinne (aivan posketon tuotos) ja näin viime yönä unta, että Pelikaanimiehenäkin tunnettu näyttelijä Kari Ketonen oli minuun rakastunut (dream on!). Se mies on veikeyden tihentymä. Miten voi ihminen ilmaista tunteita niin vähäeleisen vivahteikkaasti! Olen siihen ihan lätkässä. Ainakin tänään.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: ISOPAAVO - 27.10.06 - klo:14:05
http://www.yle.fi/kulttuuritorstai/index.php/elokuvat/35/

Tuossa tuosta Pelikaanimiehestä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: ISOPAAVO - 27.10.06 - klo:14:09
Lainaus käyttäjältä: "eeva-kaisa"
Olen katsonut liikaa uutta sketsisarjaa Ketonen & Myllyrinne (aivan posketon tuotos) ja näin viime yönä unta, että Pelikaanimiehenäkin tunnettu näyttelijä Kari Ketonen oli minuun rakastunut (dream on!). Se mies on veikeyden tihentymä. Miten voi ihminen ilmaista tunteita niin vähäeleisen vivahteikkaasti! Olen siihen ihan lätkässä. Ainakin tänään.
http://spotti.subtv.fi/ohjelmisto_ja_sisallot.shtml/1744?a04

klippi  
http://media.almamedia.fi/id/82262.wmv
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Juho A. - 14.12.06 - klo:17:37
Pitänyt alkaa miettiä ja vähän rajoittaa mitä tänne kirjoittaa sen jälkeen, kun Hanna sanoit seuraavasi uniani. Vitsi.

Kävelin rannalla ja tunsin itseni vanhaksi.
Käveleminen tuntui tärkeältä ja enkä uskonut että siellä rannalla muuta oli tarkoitettukaan tehtäväksi.
Nainen saapui rantakoivikosta. Noin parikymppinen hauskannäköinen ja sen oloinen kun olisin tuntenut hänet aina. En voinut muistaa missä olisin nähnyt hänet aikaisemmin.
Kävelin eteenpäin vaikka tuo jakkupukuinen selvästikkin olisi halunnut puhua kanssani. Käveleminen oli tärkeämpää.

N: "Löysimpäs vihdoin sinut!"
M: "Hyvä niin", ja jatkoin kävelyä.

Naisen askel oli omaani nopeampi ja hän saavutti minut helposti.

N: "Mitä sinä aina oikein kävelet täällä rannalla?"
Katsoin kummeksuen, mitä se muukalaiselle kuuluu ja miten niin aina?
Nainen tuijotti kylmästi takaisin, aivan kuin olisin vastauksen velkaa.

M: "Anna minun nyt vain kävellä"
N: "EN! Nyt sinun on lopetettava tuo naurettava kävely ja tultava mukaani, Isä."
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Lentoaura - 17.12.06 - klo:21:11
Seison alasti Annie Lennoxin (johon mulla on pakkomielle) ja Aretha Franklinin kanssa feministikokouksen lavalla.
Entinen rakastajattareni (ai niin, olen mies) Jannika huutaa yleisöstä että "Sä oon vaan yks kenkä!" Mut ei mulla edes oo kenkiä.

Sittenoon mun nykyisen lakiopiskelijatyttöystävän (joka on sellainen tylsä blondi) kanssa kylppärissä pesemässä pyykkiä ja se sulaa vedeksi lattialle

Tästä tuohtuneena menen ulos missä on peili ja yritän löytää sukupuoleni, mutta e on vaikeaa ja unohdan heti mitä olin tekemässä
Otsikko: Unet
Kirjoitti: shuichi - 25.12.06 - klo:01:08
taalla on nahty viime aikoina hssuja unia, ja vahna kaikilla seka kililla mita ny tsiten satun tietamaan.....

viimeisin uneni tassa viime viikolla:

me oltiin syomassa kiinalaisessa ja mulla oli lautasellinen nuudeleita ja sitten siina sivussa tarjoilija huomautti minulle etta tuolla on buffet poyta mista saan matikan kirjan sivuja ja Biologian kirjan sivuja etta bon apetit... menin sitten sinne ja  katselin hetken niita kirjan sivuja natisti siina pinoissa ja riveissa, ja laitoin ikaan kuin kastikkeeksi nuudeleihini. ja kun lahdin ravintolasta kuulin paperesiden puhuvan lukuja ja biologiaa paassani.

vi olla etta tama kaikki oli siita etta minulla oli viimeviikolla final examit taalla ja minun olsii pitanyt osta jotain iita aineita oieasti, ja hyvinhan ne sitten paattyi ensi lukukaudella ei sitten olekkaan yhtaan testeja, oi mika ihanuus.. uhhuh...
Otsikko: Unet
Kirjoitti: kalur - 27.01.07 - klo:16:16
Muistan, että Suomessa vajosi 1800 luvulla jossakin päin kirkko maan sisään.Tosin netistä sellaisesta en löytänyt jälkeä.Muutama päivä sitten näin unta, että kirkko nousi ylös ja sisältä oli sellainen vanhanmallisesti kalustettu huone.utoa kun en muista vuoteen uniani juurikaan ja nyt sitten tänä?:D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: PekkaV - 18.02.07 - klo:01:42
Sanoin: "Paras mietelause on suun ja sydämen kosketus taivaaseen."
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Sanneli - 18.02.07 - klo:10:21
Mää näin jotain unta Joosuasta. En kyllä muista mitä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Reetukka:) - 10.03.07 - klo:19:16
Minä olen kattonut paljon/liikaa subtvn venezuelaista telenovelaa tuhkimotarinaa :-# .Nyt sen hahmot ovat alkaneet seikkailla mun unissa. Eikä aina hyvällä tavalla, painajaisiakin olen nähnyt :D
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Hanna - 11.03.07 - klo:14:08
Nainpa kauheaa painajaista viime yona! Koko maailma ja elama taalla oli tuhoutumassa. Siina sita sit yritettiin epatoivoisesti pelastua ja miettia mita ehtii viela tehda. Hyva puoli oli, etta heratessaan todella tajusi kuinka paljon rakastaa maapalloamme ja elamista taalla!
Otsikko: Unet
Kirjoitti: An-na - 11.03.07 - klo:20:36
Ja mä näen unia Twin Peaksista. Se ohjelma vaikuttaa kyllä ihan liikaa mun psyykeeseen, mutta en silti voi olla katsomatta. Bob on ollut mulle aina kaiken pahuuden ja kauhun ruumiillistuma ja nyt kun se on noussut ohjelman myötä taas ajatuksiin, niin näen siitä jatkuvasti painajaisia. Hyi he***i.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Johannes - 11.03.07 - klo:21:30
Täällä taitaa olla joku painajaisaalto menossa. Täytyy nimittäin minunkin myöntää, että olen nähnyt tällä viikolla harvinaisen monena yönä unia, ja nimenomaan painajaisia. Tutut sairastuvat syöpään tai muihin tauteihin, minä olen eksynyt jonnekin, kaikki on mustaa. Ei ole kivaa. Sitten herään monta kertaa yössä ja päivällä väsyttää, kun on ollut niin katkonaista unta. Alkuviikosta oli todella paha, mutta nyt olen jo pari yötä saanut taas nukuttua aika hyvin.

Pitäisi varmaan tarkistaa, onko nyt ollut täysikuu lähiaikoina. Tiedän nimittäin itsestäni, että nukun täyden kuun aikaan huonommin. En tiedä, mistä johtuu. Sama juttu, oli sitten kesä tai talvi. Se kai on tuo sukuvika iskenyt minuunkin, kun sukulaisissa on muutamia kuuhulluja. Täyden kuun aikaan nukun tavallisesti huonommin, kun nyt yleensä saan unta ja heräilen yöllä ennen aikojaan ja en meinaa saada uudelleen unta. Pitääpäs tosiaan tarkistaa, epäilys taas kasvoi täyden kuun suhteen.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: osmo - 21.03.07 - klo:20:35
Viime yönä olin matkalla Karhunmäestä Nurmoon, tietä jota olen joskus ennenkin unissani kulkenut - mutta joka on olemassa vaan unissa - ja tällä kertaa siellä oli valtava kaupunki jonka mormoonit olivat sinne rakentaneet. Oli menossa jonkinlainen jumalanpalvelus; nahkahousuihin ja koreasti kirjaltuun takkiin pukeutunut mies lauloi  alttarilla. Monikerroksiset ja monimutkaiset rakennelmat ympäröivät tien vieressä avoimena avatuvaa temppeliä; paljon kaikenlaista tapahtui koko ajan. Jatkoin matkaa kohti Nurmoa, polkupyörällä.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Kalistaja - 22.03.07 - klo:02:41
Unet täällä käyvät yhä hurjemmiksi, olisi Osmo saanut uneensa edes hevosen kulkuvälineeksi. Mutta hyvä(t) ihmiset, laittakaa vaan unianne ylös, vihkoihin ja joitakin myös tähän foorumiin. Joku vuoden 2007 uni saattaa jännästi olla ainakin osittain totta vuonna 2010. Unet ovat usein paitsi vapauttavia ja rentouttavia ( tosin painajaisiakin tulee muulloinkin kuin täydellä vatsalla nukkumaan mennessä ), myös ehkä enemmän kertovia kuin heti hoksaamme. Unet kertovat joko suoraan tai epäsuoraan. Kun luette Raamattua, tajuatte unen monitasoisen merkityksen. Ajatelkaapa myös miten moni keksintö, musiikkikappale, kirja ja vaikkapa myös jutun alku on unessa tullut. Unet ovat toisinaan totta, toisinaan ne vain ovat, mutta ihanaa on, jos voi nukkua, ja nähdä unta. On yö, ei se mitään, nukuin hetken jo loppuillasta, unia näin.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: Pena - 22.03.07 - klo:07:03
Jotkut saarnaavatkin unissaan. Helena Konttinen käynnisti Uukuniemellä herätyksenkin sillä tavalla.
Minulla on sitä vastoin valitettavana tapana nukahtaa kuunnellessani saarnaa.
Otsikko: Unet
Kirjoitti: vaivainen mato - 26.03.07 - klo:20:22
Muutama yö sitten näin merkillisen unen. Istuin seurapenkissä, puhujapöntössä oli mies, joka puhui kuinks hyvi hän on kulkenut Taivastietä. Hän kertoi itse panneen alulle homman ja Jumalan sitten jatkaneen vaelluksen etenemistä.
Vieressäni istui paitasillaan oleva mies, tasanen tukka ja alkoi sitten laulaa:'pieni polku metsän halki vie, alle korpikuusien, mulle on se ollut onnen tie, kesäöisten hommien...'
Kun heräsin , ajattelin: ennen seuroissa puheeseen vastattiin virrellä, joka sivusi puhetta. Nyt tässä unessa laulu ei sivunnut, mitä merkinnee?
Otsikko: Teatterissa ja sanomalehdessä.. Unen henkilö myös todeksi...
Kirjoitti: Kalistaja - 28.05.07 - klo:17:03
Näin sunnuntaita vasten polveilevaa unta, johon jossain vaiheessa jostain syystä ilmestyi näyttelijä Kari Väänänen. Hän sanoi, että hyvin tehdyssä teatterissa ja kunnon sanomalehtijutussa on parhaimmillaan paljolti samaa. Niissä v o i olla asiat esillä perustellusti puituna, selkeästi ja tietyllä lailla paljaana. Molemmat ovat myös oikein ymmärrettynä tietyllä tavalla alttiina kaikelle. No, ei tuossa vielä mitään, mutta kun sunnuntaiaamuna nousin IC-junaan Tikkurilassa ( menin Pasilan kautta Turkuun ), niin valitsemassani vaunussa oli kolme-neljää tyhjää istuinpaikkaa, ja yhden tyhjän istuimen takana istui - Kari Väänänen. Sanottakoon, että siitä lienee kymmenen vuotta kun näin hänet edellisen kerran "elävänä" enkä seurannut hänen Lapin-sarjaansa televisiossa enkä muutenkaan ole ainakaan tietoisesti kyseistä ihmistä ajatellut, hän ei myöskään ole minulle millään lailla tuttu, joskin jonkin verran olen näyttelijöistä- siis hänen työkavereistaan- juttuja tehnyt, joskaan en kovin paljon aivan viime vuosina.** Ketju lukkoon sivurajan täytyttyä. Aiheesta saa perustaa uuden ketjun ja jatkaa keskustelua siellä. terv. ylläpitäjä Liisa