Körttifoorumi

Keskustelu => Tapahtumatiedot => Aiheen aloitti: alma - 02.08.11 - klo:12:24

Otsikko: Taas körötellään
Kirjoitti: alma - 02.08.11 - klo:12:24
Körttiveisuut kappeeraiteisella lähestyvät. Tänä suvena vietetään höyryjunan puksutuksessa leppoisaa ehtoopäivää lauantaina 13.8. Aikalailla samalla, hyväksi todetulla kaavalla mennään.
Pilettien myynti alkaa Jokioisten asemalla klo 13, lähtötunnelmissa veisataan ja pidetään pienet tervetulopuheetkin. Juna lähtee kohti Humppilaa klo 14. Tällä kertaa menenmmekin suoraa kyytiä Humppilaan asti (saas nähdä kuinka kova vauhti ehditään saada!) Humppilassa siirrymme seurojentalolle, jonka pihamaalla odottaa soppatykki. Ruokailu on kuitenkin talon suojissa. Lounaan jälkeen alkavat seurat. Puhujat ovat vielä toistaiseksi allekirjoittaneellekin yllätyksiä! Kello viiden jälkeen iltapäivällä antaa juna taas merkin, ja sitten aloitamme paluumatkan. Nyt kuitenkin pysähdytään Minkiön asemalle reiluksi tunniksi. Luvassa on veisuun lisäksi kahvittelua ja muuta mukavaa. Ainakin arpajaisten voittojen jako. Matkan aikanahan kaikilla on mahdollisuus osallistua pika-arpajaisiin lähetystyön hyväksi. Minkiön asemalla on myös paljon katseltavaa liittyen juniin. Takaisin Jokioisilla meidän pitäisi olla tuossa varttia vaille seitsemän illalla.
Piletin hinta 20€ ja siihen sisältyy sitten lounas ja kahvitkin. 10-15 vuotiaat lapset pääsevät puolella hinnalla ja alle kymmenvuotiaista ei maksua mene.
Tervetuloa kaikki entiset ja uudet matkailijat. Tapahtuma sopii myös lapsille, junailu on jännää!
Otsikko: Vs: Taas körötellään
Kirjoitti: PekkaV - 02.08.11 - klo:21:44
Humppila-Jokioisista Hankoon Meriveisuisiin.
Otsikko: Vs: Taas körötellään
Kirjoitti: alma - 04.08.11 - klo:08:24
Juuri näin! Parissa tunnissa viljavien peltomaisemien keskeltä meren äärelle.
Otsikko: Vs: Taas körötellään
Kirjoitti: alma - 08.08.11 - klo:13:52
Kivaa! Loviisan seurakunta tekee retken Kappeeraiteiselle, junaan tulossa 16 veisaaja-matkustajaa. :eusa_clap:
Otsikko: Vs: Taas körötellään
Kirjoitti: alma - 15.08.11 - klo:16:05
Nyt on aika kiittää kaikkia mukana olleita. Vaikka väkeä oli vähemmän, niin tunnelma oli ihan yhtä ihana kuin ennenkin. Seurat Humppilassa olivat tiivistunnelmaiset ja puhuttelevat. Kiitos puhujille. Kiitos kaikille runsaskätisestä kolehdista, lähetys-työn hyväksi järjestettyihin pika-arpajaisiin osallistumisesta ja ihanasta veisuusta.
Körttijuna ei pysähdy, vaan ensi kesänä körötellään uudestaan huumaavassa hiilen katkussa, jos vain Luojamme suo.