Körttifoorumi
Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Sanneli - 31.03.05 - klo:19:09
-
Kumpi puoli on se ainoa oikea puoli voidella näkkileipä? Vai onko oikeaa tapaa olemassakaan? Itse voitelen "väärältä" puolelta, koska "oikealta" puolelta voideltuna leipä maistuu jauhoiselle (jauhoinen puoli kieltä vasten) ja siihen tulee paljon voita. :lol: Kertokaa omia tottumuksianne!!!
-
Minäkin voitelen "väärältä" puolelta, vaikkakin se "väärä" puoli tuntuu mielestäni enemmän "oikealta". Pienempänä oli tapana voidella toiselta puolelta, kun koloihin meni mukavasti voita, ja näkkäri oli siksi makoisampaa. Mutta sitten kiellettiin, ettei olisi suonet rasvoittuneet. Siitä lähtien olen voidellut jauhopuolta.
Näkkäristä tuli mieleen, että sitä tuli syötyä viimeksi kai intissä, ja sitä ennen koulussa. Nykyään ei, kun pitää itse siivota muruset. Ala-asteella kadehdin niitä, joilla oli hammasraudat, koska ne saivat syödä pehmeää ruisleipää. Haaveilin hammasraudoista. Toiveeni kyllä toteutuneekin ensi syksynä, mutta siis liian myöhään :)
-
Väärältä puolelta täälläkin. Ja koulussa ainoastaan näkkäriä syön, ja vain kevytlevin kanssa! Mitään muuta ei leivälle sovi tunkea :)
-
Oikealta puolelta. Ja se oikea puoli on se sileämpi...
-
Tämä äänestyshän on aivan epäreilu :shock: Ompas kamalaa sorsintaa.
Minähän en voitele näkkileipääni millään, mutta syön sen kyllä oikeinpäin. Siis se puoli ylhäällä, jossa ei ole niitä koloja. Tosin en ole tainnut pitkään aikaan nokkaani tuota kuivaa korppua työntää...
-
en oo ikinä ymmärtänyt kumpi on "oikee" puoli. ootte kaikki ohan hulluja :shock:
-
Oikealta puolelta, tietysti. Ja mulle se "oikea puoli" on aina ollut se sileämpi puoli... Ehkä se on se ylivieskalaisten oikea puoli?
Ala-asteella kadehdin niitä, joilla oli hammasraudat, koska ne saivat syödä pehmeää ruisleipää. Haaveilin hammasraudoista.
Kuuluin niihin "onnellisiin", joilla oli hammasraudat. Olihan se tietysti aika kivaa, kun ei tarvinnut syödä sitä kuivaa näkkileipää. Muuten se ei sitten niin kivaa ollutkaan, kun ei saanut syödä toffeeta ja muita sitkeitä karkkeja... Tai tulihan niitä joskus syötyä ja tottakai ne raudat irtosi hampaasta... :)
-
Jos "oikea" ja "väärä" puoli määritellään sen mukaan, miten päin näkkileipä paistetaan, niin voitelen sen "väärältä" puolelta. Tosin mulle se on oikea puoli. Olen aina syönyt näkkileipäni niin ja tulen aina syömään ne niin. :D
-
Jos "oikea" ja "väärä" puoli määritellään sen mukaan, miten päin näkkileipä paistetaan, niin voitelen sen "väärältä" puolelta. Tosin mulle se on oikea puoli. Olen aina syönyt näkkileipäni niin ja tulen aina syömään ne niin. :D
Siis väitätkö, että voitelet sille tasaiselle puolelle?
Pitäisköhän tehdä radikaali elämänmuutos ja alkaa voitelemaan itse sitä kolopuolta. Vai tuleeko sitten voin yliannostus ja ateroskleroosi? Mene ja tiedä.
Ja mikä ihme siinä on, että aina kun Heli kirjoittaa, niin vähän ajan kuluttua kirjoittaa mari? Tai toisinpäin? Te olette kyllä erottamaton parivaljakko :D
-
En voitele näkkileipää ollenkaan, kun levittessä on rasvaa ja rasva lihottaa, Juuston laitan kolopuolelle, joka on se ainoa oikea ja autuaaksi tekevä puoli.
Minkä takia kaikki laihat käyttää sokeria, voita ja kermaa ja lihavat lihoo niiden puutteeseen????
-
Tuossa äänestyskohdassa voisi olla vaikka reikäisemmältä ja vähemmän reikäiseltä puolelta. Itse voitelen siltä reikäiseltä, koska näkkäri noin yleensä näyttää paremmalta niin päin.
-
Voitelen "oikealta" puolelta eli siltä, jossa on enemmän "monttuja". Syytä tähän en tiedä. Olen vain aina tehnyt niin.
-
Siis väitätkö, että voitelet sille tasaiselle puolelle?
Pitäisköhän tehdä radikaali elämänmuutos ja alkaa voitelemaan itse sitä kolopuolta. Vai tuleeko sitten voin yliannostus ja ateroskleroosi? Mene ja tiedä.
Ja mikä ihme siinä on, että aina kun Heli kirjoittaa, niin vähän ajan kuluttua kirjoittaa mari? Tai toisinpäin? Te olette kyllä erottamaton parivaljakko :D
Kyllä, ehdottomasti voi kuuluu tasaiselle puolelle!!! :D Enkä suosittele kolopuolta, liian kuoppaista... Näkkileipä maistuu vain yksinkertaisesti paremmalta voi tasaisella puolella.
Näkkileivpään liittyy myös monia muistoja. Vieläkin hymyilyttää kun muistelee kouluaikojen näkkileivän kulutusta. Ala-asteella mun kouluruoka koostui lähinnä perunasta ja näkkileivästä. Lukiossa meillä oli kilpailuja, kuka syö eniten näkkäriä ja yritettiin aina rikkoa ennätystä yhden pöydän näkkileivän kulutuksesta. Ne luvut oli kammottavia. :shock: Näkkäri on siis kouluaikana pitänyt tämän tytön hengissä...
Niin se taitaa olla, että aika usein Helin kanssa kirjoitetaan peräkkäin, kun mulla ei ole omaa konetta, vielä. Mutta odottakaahan vain, kun saan oman koneen, niin me ruetaan kirjoittamaan yhtä aikaa. :wink:
-
Kirjoitimpa äskeisen vieraana. Minä se olin, tunnustan. :lol:
-
Anteeksi. "Oikea" puoli eli se kolopuoli on minustakin väärä puoli. Olis varmaan pitänyt tuo kysymys muotoilla vähän selkeämmin... Pikkuisena levitin sille kolopuolelle juuri samasta syystä kuin soopelikin, eli maistui paremmalta. Jossain toisen luokan tienoilla se leipä kääntyi sitten toistepäin :) Mun yks kaveri huomas että kaikki jotka on ollu päiväkodissa voiteli leivän nurjalta puolelta. Mulle ei kyllä sitä päiväkodissa opetettu vaan se leipä kääntyi ihan itsestään.
Laajennetaampa kysymys myös hapankorppuihin. Sileämpi vai ruttuisempi puoli? Jätetään nyt ne kunnon näkkärit joissa molemmat puolet on samanlaisia pois laskuista.
-
Vaikka toisaalta, näkkäriä ei edes tule syötyä kun ehkä kerran vuodessa. Ja kieltämättä, olisit voinut muotoilla kysymyksen paremmin :wink:
Ja mikä halavatun kolopuoli? Molemmilla puolilla koloja... Minusta ainakin selekiämpi sanua että siliälle tai karhialle, tullee kaikille seleväksi :)
-
No kolopuoli on tietysti se, jossa on niitä monttuja!!!
Sileä ja karhea ne vasta epätarkat on (kertokaa joku mulle, kumpi on kumpi?)
-
Ehdottomasti sille oikealle. Ongelma vain taitaa olla, että en tiedä aina itsekään, kumpi on se oikea. Mutta oikeaan osun joka tapauksessa :]
(Jos on nälkä, niin reikäpuoli, koska täyte uppoaa reikiin. Jos on tarkoitus syödä "kevyesti", niin sitten se sileä.) Hii.
-
No kolopuoli on tietysti se, jossa on niitä monttuja!!!
Sileä ja karhea ne vasta epätarkat on (kertokaa joku mulle, kumpi on kumpi?)
Karhia on se puoli, jolla on niitä jauhoja tjsp. jotka sitten lojuu siellä voipaketissa, kun ihmiset siltä puolelta voitelee jolla ne on. Maistuu sitten kivalta ranskanleivän päällä!
-
Kolopuolelle. En ole ikinä syönyt näkkäriä muuten kuin satunnaisesti (eli pinaattilättypäivinä).
Rohkenen viedä tämän keskustelun syvällisempiin sfääreihin. Jos leivälle on määrä laittaa sekä makkaraa (leikkelettä, ei esim. maksamakkaraa) ja juustoa (kiinteänä, siivuina), niin mikä on oikea asettelujärjestys?
Onko juusto alla?
Missä on makkaran paikka?
Oikea laittojärjestys:
Olen havainnut, että ne, jotka pitävät tätä järjestystä vääränä, alkavat usein syytellä "makkara alla, juusto päällä" -ihmisiä väärästä syöntitavastä. Uskon, että tämä johtuu siitä, että he tietävät jossain syvällä, syvällä sisimmässään tekevänsä jotain väärin.
Sitä vastoin makkaran ensin laittavat ovat yleensä rauhallisempia tämän asian suhteen ja antavat toisille ja toisten lisukejärjestykselle tilaa olla.
Jos tehdään elämästä monimutkaisempaa, ja otetaan mukaan kurkku (joka on leikattu juustohöylällä, koska silloin saadaan kauniita, tasaisia ja ohuita siivuja) ja levite, mikä on järjestys nyt?
1. Levite
2. Makkara
3. Juusto
4. Kurkku
(leikattu juustohöylällä) [/list]
Onko täällä ketään, joka uskaltaa väittää, että kurkun (muistakaa se juustohöylä) paikka ei ole päällimmäisenä?
-
Onko täällä ketään, joka uskaltaa väittää, että kurkun (muistakaa se juustohöylä) paikka ei ole päällimmäisenä?
On. Mä laitan näin
1.levite
2.Makkara/kurkku whatever
3.juusto
Juusto kuuluu ehdottomasti päälimmäiseksi. Kun jos siihen leivälle jotain kurkkua iskee, niin ne ei lentele leivältä minne sattuu, kun siihen iskee juustoa päälle. ja juustossa on niin paljon vettä, että joka paikka vedessä, ku se on siinä päällä... Eikä se imeydy leipään, jos sen juuston päälle laittaa.
-
Ehdottomasti näin:
1. Levite
2. Makkara
3. PALJON juustoa
Koska juusto kasvattaa luustoa, ja jos sen makkaran laittaa päällimmäiseksi, niin siinähän tahriintuvat sormetkin!!! Ja onko siinä sitten mitään järkeä :/
-
1. levite
2. juusto
(3. salaatinlehti)
4. makkara
5. kurkku
Ei ole käytännöllisin tapa mutta esteettisin kyllä. Olisi kyllä paljon kätevämpää piilottaa kaikki ne syömät juuston ja leivän väliin mutta se olisi sitten vain leipää ja juustoa. Tylsää. Juustoakaan ei kannata mielettömiin syödä. Jos kalsiuminsaantia ei lasketa, se on epäterveellisempää kuin makkara.
Mutta se on hyvää joten syön silti mielettömiin :lol:
-
1. Voi tai margariini
2. juusto
3. mahdollinen makkara/ kurkku
-
1. Levite
2. Meetwursri (Kotivaran Venäläinen meetwursti tai pippurisalami)
3. Edamia tai Arkijuustoa
4. Kurkku
Leipänä tietenkin Ruispalat (paahdetaan), semmonen 4 palasta. Ja kylkeen lasillinen tuoremehua ja 4-5 kupillista kahvia sekä Helsingin Sanomat, niin siinä on meikäläisen arkiaamu. Hesaria nyt ei ehdi kokonaan lukemaan, mutta hiukan voi silmäillä.
-
Ruisleipä paahdettuna on hyvvää! :D Itte syön kalevan kanssa.
Jos on jotain muuta ko voita (älkää pliis jaaritelko voin ja margariinin eroista, voita se on vaikka EU mitä sanos) levitteenä nii sillon yleensä pelkkää juustoa tai joskus kurkkua.
-
Laittaako kukaan tomaattia leivälle? Itse pistän harvoin ko se on nii sottaavaa. Syön mieluiten tomaatit yksinään.
Se ei oo kivaa syyä tomaattia jos on suu palanu. :evil:
-
Terve!
Minä kyllä voitelen näkkileivän siltä oikealta puolelta, joka on suurimman osan mielestä se väärä puoli ja kaiken lisäksi - se myönnettäköön - epäterveellisempi. Tapa on ollut minulla jo vuosia, ja vaikka se on myös epäkäytännöllisempää, en pääse siitä eroon. Onneksi syön näkkileipää aika harvoin. Tosin tällä hetkellä minulla on kaapissa Pieni Pyöreä-paketti, ne ovat aika hyviä varmasti myös väärältä puolelta voideltuina.
Ja kurkku sopii juuston päälle. Raejuusto on muuten visainen ongelma... se tuppaa aina putoilemaan pöydille ja lattioille viimeistään syöntivaiheessa. Onko kenelläkään ratkaisua tähän dilemmaan, eli miten raejuuston saa pysymään leivän päällä?
Terveisin Saara.
-
Minun leivälläni järjestys on yleensä seuraava:
1. levite
2. makkara (mieluiten jotain kinkkua)
3. salaatinlehti
4. juusto
5. kurkku (tai tomaatti)
Tosin aika harvoin opiskelijan jääkaapista löytyy noita kaikkia yhtäaikaa... Tuossa raejuusto-ongelmassa en voi auttaa. Söin sitä lapsena niin paljon, että kylläistyin siihen.
-
Mää värkkäilen aina sellasia ketsuppi-sinappi voileipiä joita lämmitän mikrossa.. :twisted:
-
Liepä leipänä, rasva rasvana.
En voitele.
-
Mikäs kaheli täällä...?
Ja kurkku sopii juuston päälle. Raejuusto on muuten visainen ongelma... se tuppaa aina putoilemaan pöydille ja lattioille viimeistään syöntivaiheessa. Onko kenelläkään ratkaisua tähän dilemmaan, eli miten raejuuston saa pysymään leivän päällä?
Raejuustoa leivän päälle? :shock: No, jos laittaa vaikka tavallista juustoa tai jotain leikkelettä siihen raejuuston päälle. Ja jos laittaa tavallista juustoa nii sen voi lykätä mikroon.
Pihlajanmarja-omena -hyytelö on ihanaa pullaleivän (=vaaleaa, kaura- tai vehnäleipää) päällä! :idea:
-
Joo tännekkin ollaan sitten saatu omat häirikkömme...
-
Mikäs kaheli täällä...?
Pihlajanmarja-omena -hyytelö on ihanaa pullaleivän (=vaaleaa, kaura- tai vehnäleipää) päällä! :idea:
Omenahillo ja pullaleipä *maisk* Omatekoinen hillomössö siis.
Ihanaa, häirikköjä mä kaipasinkin :D
-
Missäpä foormumeilla ei häiriköitä löytyisi.. :lol:
-
Oho. Ne häirikköviestit on poistettu. No, eihän ne mitenkään näkkileipään liittynykkään että pysykööt poissa vaan.
Se on hyvää jos paahtaa ruisleipää :D :D :D Tai ei semmosta oikeeta ruisleipää vaan vaikka niitä ruispuikuloita tms.
-
Nyt kaunis kiitos moderaattoreillemme!
-
Jep, kiitoksia vaan modeille. Ja vielä suuremmat kiitokset kaikille meille, jotka eivät provoon tarttuneet. Itse kyllä kirjoitin kilometrin pituisen viestin, jonka sitten loppujenlopuksi päätin olla lähettämättä. Pitäisi oppia olemaan tarttumatta noihin lapsellisiin provoihin, mutta kun ei aina viitsi.
Yllättävää kyllä sinällään että tänne eksyivät, en olisi itse hoksannut... Minä provoan vain ja ainoastaan Suomi24 sivustoilla, ja se on sitten kivaa :lol:
-
Minä provoan vain ja ainoastaan Suomi24 sivustoilla, ja se on sitten kivaa :lol:
Tarkoitatko "provoilulla" trollausta, vai onko siinä jokin vivahde-ero? Hauskaahan se toki on.
Hatunnosto modeille myös siitä, kuinka rentoa täällä on kirjoitella. Eräälläkin Soneran omistuksessa olevalla foorumilla sain lipun banaanisaarille siitä hyvästä, kun kyselin erään kahvimainoksen tunnussäveltä. Se oli kuulemma waretusta. Sain bannia kaksi viikkoa, jota lusin vieläkin. Missä oikeus, missä vääryys?
Täällä ei onneksi esiinny vielä isoille foorumeille tyypillistä natsimoderointia. Pieneen porukkaan ei mahdun niin paljon häirikköjä, että kaikki pitäisi kieltää. Mutta saa nähdä sitten, kun 10000. körtti rekisteröityy käyttäjäksi... :D
-
Tjaah. Joillakin isoilla foorumeilla kieltämättä aika tiukkaa tuon moderoinnin suhteen, mutta tarkkaa tuntuu täälläkin olevan, varsinkin tuon waretuksen suhteen. Ja hieman muutenkin... Eipä sinällään, eiköhän kaikesta löydy tietoa muualtakin. Itse kyllä toivoisin ehkä asteen verran rennompaa suhtautumista moniinkin asioihin, mutta toisaalta menee näinkin.
Itse vaan kun kohta sen 1000 viestiä naputellut OCF:lle niin jotenkin juurtunut siihen maailmaan ja niihin moderaattoreihin, ja joskus lipsahtaa tänne jotakin asiatonta... No, sitä sattuu sano sonni ku... Juuri tuollaisia. En jatka toiseksi viimeistä viestiä tässä vastauksessa enempää, ne jotka tietävät miten se jatkuu, tietävät myös miksi se ei jatku juuri tässä yhteydessä :D
E: Meinaan sillä provoamisella sitä, että provosoidaan oikein olan takaa joitakin ihmisiä. Kai se on samaa kuin trollaus, en siihen kiinnitä huomiota. Esim. Toyotapalstalla on kivaa haukkua japanilaisten autojen muotoilua, haukkua niitä muutenkin... Samaten politiikkapalstalle on ihan kivaa joskus kirjoittaa sellaista sontaa että en viitsi edes tunnustaa mitä sinnekin on tullut postattua. Eli siis kaikkea tällaista, sopivassa määrin ja VAIN suomi24 foorumeilla. Sen taso on muutenkin niin alhaalla että en osaa asiasta sivistyneesti kirjoittaa... Luuleekohan joku oikeasti että tuolla saisi vastauksia kysymyksiinsä???
Niin, ja ne seksinovellit. Nehän ne vasta hauskoja ovatkin, ehdottomasti vuosisadan naurut olen kyllä löytänyt juurikin tuolta...
-
Kiitokset myös foorumilaisille fiksusta käytöksestä. Ylläpitäjänä on vähän varuillaan ja varpaillaan välillä täytynyt näissä keskusteluissa olla mm. waretuskeskustelun ja muiden ihmisten herjaamisen suhteen, mutta tällaisissa jutuissa onkin parempi pelata varman päälle kuin joutua pohtimaan tuleeko kohta poliisi kolkuttelemaan ovelle tms. Ääriesimerkkinä.
Jatketaan nykyistä linjaa, niin eiköhän täällä hyvin suju.
Tomaatit leivällä on mainioita, ja siihen kun vielä ripaus suolaa päälle, niin johan maistuu. Salaatinlehtien päälle taas kuuluu sitruunapippuri. Ja ruisleipä paahdettuna on nam!
-
Joo, me ollaan kiltisti :D
Sitruunapippuri on hyvää kalan päällä! Se on hyvää jos pistää salaatinlehden ja kananmunasuikuloita rouheleivän päälle :)
-
Jostain syystä siskoni kummastelee mieltymyksiäni laittaa leipään ketsuppia ja sinappia ja juustoa ja sitten lämmittää mikrossa....
-
Liisa: Ei kai se ole laitonta kertoa, mitä mistäkin löytää? Muutenkin rohkenen vakavasti epäillä, että poliisit olisivat järin kiinnostuneita tästä touhusta, ja jos ovat niin konstit on muut kuin seurailla keskustelufoorumeita. Tämäpä tästä...
-
Jostain syystä siskoni kummastelee mieltymyksiäni laittaa leipään ketsuppia ja sinappia ja juustoa ja sitten lämmittää mikrossa....
Ei kai sentään näkkileivälle? :shock:
-
Kylläh, joskus todella jopa näkkileivälle... 8)
-
Ei kannata laittaa näkkäriä leivänpaahtimeen :lol:
-
Paahtimeen? Minä laitan aina! Sen ensimmäisen kerran jälkeen tosin yleensä vahdin siinä vieressä...
Se oikea tapa tehdä kerrosvoileipä:
1. Ensin leipä paahtimeen.
2. Laitetaan juusto, joka sulahtaa tai voi tai muu maitovalmisteinen höyste...
3. Leikkeleet
4. Vihreät, punaiset ja oranssit, niin ettei tarvitse leikkeleillä sormiaan pitää.
>:] Kukas täällä oikein sanoi, että se kolopuoli on ihan oikeasti se oikeapuoli näkkäristä. Pyh- tuohan on ihan kieroutunut ajattelutapa. Oikea puoli on se puoli, johon levittyy helposti voi. Ei näkkäriin mitään koloja kaivata!!
-
Hei! Hei! Joku on samaa mieltä mun kanssa! Kyllä se leipä näin kuuluu täyttää, se on vissi ja varma.
Ja kolopuoli on muutenki vaikia voidella. Varsinki ihan oikialla voilla.
-
Ei kannata laittaa näkkäriä leivänpaahtimeen :lol:
Hyvä huomio! :lol:
-
meidän paahdin meni rikki joskus viisvuotta sitte kun isoveli laittoi sinne näkkileivän..
-
Kromosomi X:ää kerran kuuntelin ja älä kokeile tätä kotona -osassa jonku paahdin oli syttyny palamaan ko se oli laittanu sinne näkkäriä.
-
äänestysvaihtoehdot on tosi hämääviä. joten päätin jättää vastaamatta etten vahingossa äänestä sitä väärää.
mun mielestä "oikea" puoli on se missä ei ole koloa. siis se suora puoli vai mikä lie jauhopuoli. se on mulle oikea puoli. ja voitelen sen siis tältä oikealta puolelta.
jos voitelee väärältä puolelta sinne koloihin menee liikaa voita.
ja "väärä" puoli on se missä on koloja.
no joka tapauksessa. nyt on oikea ja väärä mulla sekasin. :D
mä en oo koskaan tota näkkärin paahtamista kokeiullu. :o :lol: :D
-
äänestysvaihtoehdot on tosi hämääviä. joten päätin jättää vastaamatta etten vahingossa äänestä sitä väärää.
mun mielestä "oikea" puoli on se missä ei ole koloa. siis se suora puoli vai mikä lie jauhopuoli. se on mulle oikea puoli. ja voitelen sen siis tältä oikealta puolelta.
jos voitelee väärältä puolelta sinne koloihin menee liikaa voita.
ja "väärä" puoli on se missä on koloja.
no joka tapauksessa. nyt on oikea ja väärä mulla sekasin. :D
mä en oo koskaan tota näkkärin paahtamista kokeiullu. :o :lol: :D
Joo, mullekkin tuo väärä puoli on se oikea puoli, mutta tarkoitin lähinnä sitä, että mitenpäin ne näkkärit sinne uuniin paistumaan lykätään. Enpä usko, että jauhopuoli ylöspäin sentään. Olis kyllä varmaan tuo äänestys pitänyt vähän paremmin muotoilla :roll: :lol:
-
Kumpi puoli on se ainoa oikea puoli voidella näkkileipä? Vai onko oikeaa tapaa olemassakaan? Itse voitelen "väärältä" puolelta, koska "oikealta" puolelta voideltuna leipä maistuu jauhoiselle (jauhoinen puoli kieltä vasten) ja siihen tulee paljon voita. :lol: Kertokaa omia tottumuksianne!!!
Voitelen väärältä puolelta, ettei levite uppoa reikiin, jotta sitä kuluisi vähemmän.
-
Hei!
- Minun mielestäni näkkileivän alapuoli eli jauhoinen on väärä ja yläpuoli oikea puoli.
- Olin pikkupoikana eka partioleirilläni. Se oli myös lapsuuteni lippukunnan Sievin Samoojien eka leiri Saarivedellä Pikkuradan varressa. Johtajana nuori kansakoulunopettaja, varmaankin juuri RUK:n käynyt Ville. Muonituspäällikkönä oli sodan käynyt mies, asemapäällikkö Allan Ropponen. Allanin opetus jokaiselle leirin pojalle oli se, että voi laitetaan näkkileivän väärälle, eli tasaiselle puolelle. Siitä tulee voin kulutukseen merkittävä säästö eli se on taloudellista!
- Aina olen sen jälkeen voidelluit rasvan väärälle puolelle. Rasvan kulutus on ollut pientä, mutta ylipainoisena joudun toteamaan, että hyvin olen minäkin oman osani saanut!
miettii Mauno