Kirjoittaja Aihe: Esirukouspyyntö hyvin tärkeän ihmisen puolesta  (Luettu 4497 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sjarvin

  • Saapunut Aholansaaren rantaan
  • Viestejä: 19
    • http://www.satullite.net
Hei,

Laittaisin teille esirukouspyynnön rakkaan serkkuni Susannan puolesta, joka kamppaille elämästään. Sussu jäi maanantaina auton alle ja hänellä on nyt vakava kallonmurtuma. Viime yönä hänelle lisäksi puhkesi keuhkokuume.

Olemme saattaneet matkaan samasta perheestä yhden lapsen jo aikaisemmin. Sussu sairasti tuolloin myös, mutta silloin Herra antoi hänen taipaleensa jatkua. Rukous pelasti hänet silloin; nyt tarvitsisimme tuon ihmeen uudestaan.

Tämä onnettomuus nyt on ollut perheelle ja ystäville paluu noihin aikoihin, kun perheen ja ystävien kanssa yhdessä surimme Mikan kuolemaa ja rukoilimme Susannan puolesta. Silloin se tehosi. Tänään olemme jälleen tilanteessa, missä meillä ei ole muuta jäljellä.

Tuntuu kohtuuttomalta, että tällainen suru voi kohdata samaa perhettä kahdesti. Emme ymmärrä, miksi Herra antoi meille tämän taakan kannettavaksi ja mitä hän vielä voi haluta Susannalle ja hänen perheelleen opettaa. En jaksa uskoa, että Herrakaan voi sallia sellaisen taakan, missä vanhemmat kaksi kertaa joutuvat saattamaan lapsensa matkaan itseään ennen tapahtua. Niin ei vain voi käydä.

Seuraavien parin päivän aikana selviää, saammeko pitää Sussun luonamme vielä. Jos ja kun saamme, selviää seuraavaksi jääkö Sussulle minkälaiset vammat tästä onnettomuudesta.

Pyytäisin teitä liittämään Sussun, ja koko Sussun perheen isän Maurin, äitin Tuulan, veljen Tuomaksen ja siskon Johannan rukouksiinne. Jos vaikka saisimme yläkerran isännän herätettyä varjelemaan tätä perhettä, kun hän nyt tuntuu torkahtaneen.

"Herra, älä syntejäni katso heidän synneikseen.
Älä vilpillisyyttäni, pane heidän vastuulleen.
Pyyhi ennen nimeni kirjastasi, Herrani.
Nyt en Herra päästä sua:
Hoida heitä, auta mua"
“Kristillinen velvollisuus on hoitaa ruumista niin, että me ruumiimme terveyden ja kunnon avulla kykenemme tekemään työtä apua tarvitsevien hyväksi ja hankkimaan omaisuutta, jotta voimakas jäsen näin voisi palvellla heikkoa."
-Luther

Poissa Pengu

  • Istahtaa penkin päähän veisaamaan
  • Viestejä: 42
Esirukouspyyntö hyvin tärkeän ihmisen puolesta
« Vastaus #1 : 18.06.06 - klo:13:07 »
Hei,

Sussu kulkee rukouksissani. Voimia myös sinulle.

Poissa Johannes

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 1334
Esirukouspyyntö hyvin tärkeän ihmisen puolesta
« Vastaus #2 : 18.06.06 - klo:15:26 »
Lainaus käyttäjältä: "Pengu"
Hei,

Sussu kulkee rukouksissani. Voimia myös sinulle.


Juups, ajatuksissa mukana.
"Ei mikään niin voi virvoittaa,
en muusta iloani saa,
ei autuutta saa suurempaa
kuin minkä Jeesus lahjoittaa."

Poissa PekkaV

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10302
Tervetuloa talkoisiin Vaasaan! Herättäjäjuhlat rakennetaan yhdessä toimien. Juhlien onnistumiseksi tarvitsemme n. 1000 talkoolaista eri tehtäviin. Sellaisia ovat muun muassa juhla-alueen rakentaminen ja purkaminen, ...

https://herattajajuhlat.fi/talkoot2024