Kirjoittaja Aihe: Kirje Ruutille  (Luettu 19057 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla 1944

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10851
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #90 : 05.11.17 - klo:14:08 »
Taidan sairaudesta voittajaksi selvitä. Yskä ei enää revi ja hakkaa, vaan alkaa lempeästi irrota. Varsinaisesta yskänlääkkeestä ei ollut juurikaan apua. Jerusalemin linja-autoterminaalin apteekissa minua palveli vissiinkin Venäjän juutalainen, tumma mies, joka hyvin nopeasti pystyi hakemaan sokkeloistaan Otrivin-nimisen nenäsuihkeen. Se oli tietysti maan kielelle kirjoitettu. Hän vertuutti minullakin sumutepullot "da, otrivin". Mutisin, että nenäni on tukossa ja on yskää. Edeskäypä palvelija oli sitä mieltä, että nenäsuihke ei auta yskään ja tarjosi pikkupulloa punaista yskänlääkettään  "try this". Yöllä yskänkohtauksen tullessa nousen aina ylös, yritän niistää nenäni tyhjäksi, että ei olisi sitä kurkkuun valuvaa ärsykettä ja, jos on mennyt yli 8 tuntia, suihkautan kumpaankin sieraimeeni saalemilaista. Muussa tapauksessa hörpin termospullosta kuumaa vettä ja istun keinutuolissa, niin helpottaa sellainenkin.

Paikalla 1944

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10851
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #91 : 10.11.17 - klo:12:11 »
Täytynee lopettaa poliisia koskevat referaattini - niitä tulisi niin paljon

Paikalla 1944

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10851
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #92 : 16.11.17 - klo:12:58 »
Kummallista on sekin, että syyttäjät ovat pysyneet etupleetulla nekin viime aikoina. Aarnion jutussa poliisit ja syyttäjä ihan olleet tukkanuottaisilla. En oikein luota iltalpäivälehdistön informointiin, mutta kirjoitan silti. Valtakunnan "pääsyyttäjää" nyt koetellaan. Hän on kasvattanut parran ollessaan ensin omalla vapaalla ja nyt puolipalkollisena, kun esivalta vihdoin sai päätetyksi, että oikeuteen mennään. Ihmettelen mielessäni, että mitkä seikat hidastivat tutkimuksia, vai tekeekö "järjestelmä" aina näin, että kansalaiset  ymmärtäisivät, että on erityisen tärkeän asian hoitamisesta kysymys.

Paikalla 1944

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 10851
Vs: Kirje Ruutille
« Vastaus #93 : 09.12.17 - klo:13:51 »
Nuori mies menehtyi "sontaluukkulööpin" mukaan Varkauden poliisivankilassa. Hänet oli otettu kiinni poliisilakiin perustuen. Asia tutkitaan kuolemansyyntutkimuksena ja kihlakunnansyyttäjä tietysti valvoo. Asia salataan ts leimataan punaisin leimoin ja omaisille toimitetaan Potemkinin kulissin mukainen aineisto.
Netissä on hyvin vähän aineistoa putka/tutkintavankilakuolemista. Ei kummoisia tutkimuksia voi ollakaan, koska tutkijat eivät saa "kuumaa" tavaraa luettavakseen. Varkauden poliisi ei voi kuolemaa tutkia, vaan sen tekee toinen poliisilaitos. Näin on lakiin kirjoitettu, mutta ei laki oikein toimi, sillä poliisiklusteri on luja. "Tutkii, tutkii, vaan ei soisi löytävänsä", sehän on verkonpaikkaaja, mutta sananlasku sopii asiaan oikein hyvin.