Kolopuolelle. En ole ikinä syönyt näkkäriä muuten kuin satunnaisesti (eli pinaattilättypäivinä).
Rohkenen viedä tämän keskustelun syvällisempiin sfääreihin. Jos leivälle on määrä laittaa sekä makkaraa (leikkelettä, ei esim. maksamakkaraa) ja juustoa (kiinteänä, siivuina), niin mikä on oikea asettelujärjestys?
Onko juusto alla?
Missä on makkaran paikka?
Oikea laittojärjestys:
Olen havainnut, että ne, jotka pitävät tätä järjestystä vääränä, alkavat usein syytellä "makkara alla, juusto päällä" -ihmisiä väärästä syöntitavastä. Uskon, että tämä johtuu siitä, että he tietävät jossain syvällä, syvällä sisimmässään tekevänsä jotain väärin.
Sitä vastoin makkaran ensin laittavat ovat yleensä rauhallisempia tämän asian suhteen ja antavat toisille ja toisten lisukejärjestykselle tilaa olla.
Jos tehdään elämästä monimutkaisempaa, ja otetaan mukaan kurkku (joka on leikattu juustohöylällä, koska silloin saadaan kauniita, tasaisia ja ohuita siivuja) ja levite, mikä on järjestys nyt?
1. Levite
2. Makkara
3. Juusto
4. Kurkku
(leikattu juustohöylällä) [/list]
Onko täällä ketään, joka uskaltaa väittää, että kurkun
(muistakaa se juustohöylä) paikka ei ole päällimmäisenä?