Tein eilen illalla blinitaikinan pohjan jääkaappiin yön yli kohoamaan. kohta lisään siihin kuuman maidon, sokerin, suolan, voisulan ja kananmuna, erikseen keltuaisen ja vaahdotetun valkuaisen.
Pakastimesta löytyi viime tammikuussa saatua mateenmätiä kaksi pussia, siitä tämä pyhäinpäivän aaton ruoka.
Blinit sipivat tattarin ansiosta minulle hyvin. Olen alkanut reagoida huonosti vehnään, rukiiseen ja ohraan. Myös muita vältettäviä ruokalajeja on.
Tutkimukset ovat viivästyneet koronapotilaiden takia. Ne piti olla jo elokuussa.
Yritämme siirtää lounasta puoleenpäivään, ja ylikin, kun olemme alkannet aamulla nukkua pidempään.
Minulle on meidän entisestä ruoka-aikataulusta sanottukin että 'Olette kuin maalaiset: Viideltä navettaan, seitsemänltä puuro ja yhdeltätoista lounas.'
Tosi on että ruoka maistuu paremmin kun syö hiukan myöhemmin. Kunhan pidän huolen välipalasta, niin kuin diabeetikon tulee.